Havířov – Přerov 2:4 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Slavia 2:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HC Slavia Praha
Neděle 15.01.2023, 18:00Liga juniorů • 28. kolo
Partner:
     
    59:46
    Parádní ránu vyslal od modré čáry J. Hrdlička, jenže Sigmund v bráně parádně vykopl jeho dělovku po ledě betonem do rohu pásma!
     
    58:58
    je to tak! Brankář Pittr zůstal na střídačce a hosté hrají v šesti!
     
    56:29
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Janko – 2 min., faul kolenem.
     
    51:56
    Hráč Slavie se sice nedokázal přes přesilu probít v předbrankovém prostoru ke střele, jenže kotouč se odrazil k volnému Vosmíkovi, jenž mohl střílet do odkryté brány! Brankář Sigmund se však rychle přesunul a Vosmík trefil jen boční síť!
     
    48:52
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Hasman – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    46:36
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Jeletz – 2 min., podrážení.
     
    45:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tak to je studená sprcha pro Slavii, jež se dlouho při oslabení velmi dobře bránila! Bruslaři nakonec udeřili a ujímají se důležitého vedení! Jan Vaněček posunul puk na Lukáše Přidala, jenž nabil na okraj levého kruhu PETRU HRDLIČKOVI, jenž vypustil ze své hole prudký a chirurgicky přesný projektil, který zapadl přesně do horního růžku nad Pittrovo rameno! Asistence: Lukáš Přidal, Jan Vaněček.
     
    44:05
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Dobner – 2 min., podrážení.
     
    40:32
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Matuška – 2 min., podrážení.
     
    39:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Mladí Bruslaři zamkli svého soka u jeho brány a nakonec se dočkali zaslouženého vyrovnání! Kevin Coufal nabil na modrou čáru kapitánu Martinu Zychovi, jenž po mohutném nápřahu vypálil z voleje a jeho dělovku ještě šikovně tečoval před bránou clonící FILIP DYMÁK, na což už brankář Pittr mohl jen hodně těžko reagovat! Asistence: Martin Zych, Kevin Coufal.
     
    36:45
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    J. Hrdlička – 2 min., nedovolené bránění.
     
    36:30
    Obrovskou šanci si vytvořil havlíčkobrodský útočník Kuprijanov! Nádherně se prokličkoval přes obranu soupeře až před bránu, snažil se rozhýbat brankáře Pittra, ale zakončil jen do jeho betonu!
     
    29:26
    Slavia právě vstřelila branku! Pražané sice nevyužili dvě přesilovky, ale teď už se radují a ujímají se zaslouženého vedení! Po přihrávce Tomáše Václavíka dvakrát pálil z předbrankového prostoru Jan Matuška, který sice dvakrát napálil protihráče před sebou, ale z rychlé dorážky propasíroval kotouč za Sigmundova záda pohotový ALBERT BAREŠ! Asistence: Jan Matuška, Tomáš Václavík.
     
    26:59
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kuchta – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    26:30
    Obrovskou šanci měl na holi Bareš! Před bránu dostal krásnou křížnou nahrávku, jenže z voleje trestuhodně minul úplně prázdnou bránu! Teď měl Havlíčkův Brod obrovské štěstí!
     
    24:52
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Pilař – 2 min., hákování.
     
    17:17
    Bareš tvrdě vypálil od modré čáry, brankář Sigmund vyrazil kotouč betony vedle sebe, kde byl úplně volný Štípek! Naštěstí pro Bruslaře letěl kotouč vysoko a útočník Slavie nemohl dorážet do odkryté brány!
     
    10:08
    Fibigr se elegantně natlačil až na osu hřiště a z mezikruží vypálil. Brankář Sigmund těžil ze svého dobrého postavení a tvrdou ránu vyrazil do bezpečí!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 40. Dymák (Zych, Coufal), 46. Hrdlička (Přidal, Vaněček) – 30. Bareš (Matuška, Václavík)


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Kukeně) – Zych (C), J. Vaněček, Besmák (A), Kuchta, Topol, Jeletz, Kutlvašr – Dymák, Kuprijanov, Coufal – Přidal, Bulík, P. Hrdlička – Janko, D. Krejčí, Pilař – Niederhafner
    Trenér: Václav Adam

    HC Slavia Praha: Pittr (Hodic) – Kříženecký, Hron, Stejskal, Kluch (C), Dráb, J. Hrdlička (A) – Jokl, Fiibigr, Štípek, Bareš, Tichý (A), Matuška, Holanik, Václavík, Dobner, Kvasnička, Hasman, Vosmík
    Trenér: Vladimír Machulda

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Jakub Kučera, Luboš Karásek
    thejrc.org