SOHO Olomouc – Flamingos Ostrava 3:4 (kon.) | Zlín sledge – Havířov 13:1 (kon.) | HC Sparta Praha Sledge – Č.Budějovice 5:0 (kont.)
Karlovy Vary – SHK Mustangové 9:7 (kon.)
konec
SOHO Olomoučtí Kohouti
3:4 (0:2, 2:0, 1:2)
Flamingos Ostrava
Neděle 15.01.2023, 08:00 • Zimní stadion Olomouc • Česká para hokejová liga • 14. kolo
Partner:
     
    44:49
    Flamingos Ostrava právě vstřelili branku!
    To je neskutečné! VÁCLAV HEČKO pouhých jedenáct vteřin před koncem skóruje a nejspíš přisuzuje tři body na stranu Ostravanů! 3:4. Bez asistence.
     
    44:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí těsně před koncem srovnávají krok! Rána MARTINA ŽIŽLAVSKÉHO rozjela vlnu euforie na domácí střídačce. 3:3. Asistence: Radek Jedlička a Martin Novák.
     
    41:16
    Flamingos Ostrava právě vstřelili branku!
    Kapitán dovršuje hattrick a Flamingos jdou do vedení! VÁCLAV HEČKO našel odražený kotouč pře Černochem a okamžitě ho zametl k tyči. 2:3.
     
    23:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Tísněný Mikuš vykouzlil nádhernou přihrávku na rozjetého RADKA JEDLIČKU, jenž si vybruslil do středu hřiště a ranou do bližší šibenice překonává dnes fantastického Kudelu. 2:2. Asistence: Radim Mikuš.
     
    17:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tlak domácích se vyplácí! Po úniku Jedličky, který skončil v brance za ním mířil i puk po střele MARTINA ŽIŽLAVSKÉHO a máme zápas zdramatizován. 1:2. Asistence: Radim Mikuš.
     
    13:01
    Flamingos Ostrava právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé! VÁCLAV HEČKO se okamžitě po buly prodral směrem vpřed a z mezikruží zakončil přesně k levé tyči. 0:2. Bez asistence.
     
    12:36
    Flamingos Ostrava právě vstřelili branku!
    Černoch po závaru chvíli hledal puk očima, když vtom rychle přibruslil z pravé strany VÁCLAV HEČKO a volný kotouč dorazil k tyči. 0:1. Asistence: David Vrubel.

    Štěpán Navrátil

    Branky a nahrávky: 18. Žižlavský (Mikuš), 24. Jedlička (Mikuš), 45. Žižlavský (Jedlička, Novák) – 13. Hečko (Vrubel), 14. Hečko, 42. Hečko, 45. Hečko


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch – Jedlička (C), Kardoš – Hlinka, Stašák, Novák (A), Rozkopal, Buriánek, Večerek (A), Mikuš, Žižlavský, Kaščák
    Trenér: Tomáš Svozil

    Flamingos Ostrava: Kudela M. (Staněk) – Szturc, Kudela V., Handl, Vrubel (A) – Gotthardt, Dzimko, Varga, Židlická, Bařák, Němec, Hečko (C)
    Trenér: Jan Szturc

    Rozhodčí: Kužílek, Schejbal

    Diváci: 25
    thejrc.org