Havířov – Břeclav 6:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
6:2 (0:1, 4:0, 2:1)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Neděle 15.01.2023, 15:00 • Gascontrol aréna, Havířov • Liga dorostu • 26. kolo
Partner:
     
    58:40
    Havířov právě vstřelil branku!
    A je to ještě hattrick! Havířov dává další gól. JAKUB JAROLÍM se dostal k volnému puku před brankou a uklidil ho za brankáře Padělka. Po brance přilétlo na led několik kšiltovek na oslavu hattricku.
    Asistence: Jakub Toma, Bruno Barnošák.
     
    54:19
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté měli více ze hry, byli aktivnější, ale... Havířov dává důležitou branku, která nejspíše rozhoduje toto utkání, a to definitivně. Puk dokázal u mantinelu dojet Toma a předložit ho přímo na volného JAKUBA JAROLÍMA, který prostřelil Padělka.
    Asistence: Jakub Toma, Bruno Barnošák.
     
    47:46
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Hosté se přeci jen dočkali branky. A tuto situaci si asi nedá za rámeček havířovský brankář. Z prostoru mezi kruhy vystřelil KRISTIÁN BURIAN a puk propadl Královi někde výstrojí a pomalu se doklouzal až za brankovou čáru. Pomůže tato branka hostům?
    Asistence: Jakub Lorenc.
     
    39:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a odskakují svému soupeři už na rozdíl tří branek. Od modré čáry vypálil MARIO BORTOLI a puk proplul přes několik hokejek, ale zřejmě bez teče až za záda Padělka.
    Asistence: Patrik Šenkyřík, Roman Morillas.
     
    27:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    Bude to mít těžké. Havířov je rozjetý a potvrzuje to další brankou. A byla to opět podobná akce jako před malou chvíli. Vyhrané vhazování a tentokráte střela od modré čáry, kterou vyslal VOJTĚCH JURČEK. Ta zapadla Putinovi překvapivě až do branky.
    Asistence: Adam Ščerba.
     
    26:18
    Havířov právě vstřelil branku!
    A domácí hráči to potvrzují druhou brankou v utkání. Byla to rychlá akce po vhazování, na jejímž konci byl JAKUB JAROLÍM. Dokázal se trefit přesně a Havířov tak poprvé vede.
    Asistence: Filip Konesz.
     
    23:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se nakonec přeci jen dočkal první branky v utkání. Puk si dokázal stáhnout ze vzduchu Adam Ščerba a předložil jej přímo na hůl MARCUSE KÓSY, který ihned vypálil a z bezprostřední blízkosti se nemýlil. Zde neměl Putin moc šancí na úspěch.
    Asistence: Adam Ščerba.
     
    00:37
    Břeclav právě vstřelila branku!
    To je povedený začátek pro hostující tým. K puku se dostal u levé tyčky VOJTĚCH KOČICA a dokázal prostřelit Krále v havířovské brance. Pro něho to není ideální start.
    Asistence: Ondřej Ruml, Hugo Zálesňák.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 24. Kósa (Ščerba), 27. Jarolím (Konesz), 28. Jurček (Ščerba), 40. Bortoli (Šenkyřík, Morillas), 55. Jarolím (Toma, Barnošák), 59. Jarolím (Toma, Barnošák) – 1. Kočica (Ruml, Zálesňák), 48. Burian (Lorenc)


    AZ Havířov: Král (Kusak) – Beleš, Jurček, Šenkyřík, Barnošák, Drastich, Szarowski, Krpec, Kósa, Bortoli – Bielesz, Makula, Jarolím, Ščerba, Morillas, Konesz, Lacina, Toma
    Trenér: Marek Pavlačka

    HC Lvi Fosfa Břeclav: Putin (Padělek) – Nemrava, Kaňa, Burian, Voráč, Ruml, Koubek – Medrický, Zálesňák, Marek, Prchal, Lorenc, Kočica, Suchyňa, Šťastný, Huleja
    Trenér: Martin Půček

    Rozhodčí: Lukáš Janda — Michal Vengřín, Tomáš Vojtášek
    bahis siteleri