Havířov – Přerov 2:4 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Slavia 2:1 (kon.)
konec
AZ Havířov
2:4 (0:2, 0:0, 2:2)
HC ZUBR Přerov
Neděle 15.01.2023, 12:00 • Gascontrol aréna, Havířov • Liga juniorů • 28. kolo
Partner:
     
    59:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    K překvapení všech se nepískalo zakázané uvolnění a volný puk před prázdnou brankou doklepl MICHAL ŠILHAVÝ a rozhoduje tak dnešní utkání.
    Asistence: Jan Billa.
     
    48:22
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to bude ještě hodně zajímavé, protože domácí Havířov je nyní v euforii a dotahuje se na rozdíl jediné branky. Puk šel z rohu z hole Adama Middletona do mezikruží, kde se k němu dostal JAN VALOUCH a dokázal prostřelit Žurka, který byl proti střelci sám. Po dobrém obranném zákroku tak přidává i důležitý gól.
    Asistence: Adam Middleton, Jakub Plevka.
     
    45:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak, že by ještě ne? Havířov dnes poprvé překonává brankáře Žurka. Po střele Jakuba Plevky se k puku v brankovišti dostal ADAM MIDDLETON. Puk se odrazil od něho až za brankovou čáru. Hostům se to moc nelíbí, ale gól platí. To byl dobrý důraz domácích hráčů.
    Asistence: Jakub Plevka.
     
    44:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    A hosté nyní udeřili. S pukem domácí obraně ujel DAVID BURŠÍK a střelou zápěstím překonal brankáře Smolku. Tímto je zápas asi rozhodnut.
    Asistence: Marian Koblížek.
     
    11:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Havířov teď doplatil na nepřesnosti ve hře, ale také na špatné pokrytí hráčů soupeře. Několikrát to vypadalo, že jim hosté ujedou a nakonec se to potvrdilo. LUDVÍK LYSONĚK se dostal mezi kruhy a střelou zápěstím prostřelil Smolku.
    Asistence: David Buršík, Miroslav Štíbr.
     
    05:43
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec přesilovku využívají. Od modré čáry vypálil na Smolku Michal Šilhavý, který puk pouze vyrazil před sebe, kde se objevil nikým nehlídaný TOBIÁŠ KUCHTA a jen tak lehce přehodil havířovského brankáře. Ten už neměl na tuto dorážku žádnou šanci.
    Asistence: Michal Šilhavý, Adam Holík.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 46. Middleton (Plevka), 49. Valouch (Middelton, Plevka) – 6. Kuchta (Šilhavý, Holík), 12. Lysoněk (Buršík, Štíbr), 45. Buršík (Koblížek), 60. Šilhavý (Billa)


    AZ Havířov: Smolka (Michalík) – Lazár, Wlodara, Maršálek, Valouch, Brančík, Kalina – Mikula, Plevka, Middleton, Kolat, Lipka, Lajoš, Ungr, Pohl, Siekierka, Urbančík, Žák, Makovec
    Trenér: Jan Křivohlávek

    HC ZUBR Přerov: Žurek (Hendrych) – Nášel, Pekr, Billa, Nesvadba, Koblížek, Holík – Štíbr, Brázda, Mašek, Šilhavý, Kovařík, Lysoněk, Svoboda, Havlík, Kuchta, Švejda, Buršík, Hanák
    Trenér: Pavel Neuman

    Rozhodčí: Daniel Tomeček — Vladimír Hladík, Ondřej Veselý
    thejrc.org