Havířov – Přerov 2:4 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Slavia 2:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Neděle 15.01.2023, 14:45 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 28. kolo
Partner:
     
    59:29
    Vsetín právě vstřelil branku! Hattrick MARTINA JANÍČKA, pohledná teč na brankovišti a Vsetín zvyšuje na 5:1. Asistence: Jakub Velikovský a Ondřej Fojtík.
     
    56:39
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetín si po akční pásmu hostů bere svůj tříbrankový náskok zpět. Do rychlého útoku se dostal Jurek, který vystřelil, Ryšavý zachránil situaci špičkou betonu, krátký byl už ale na dorážku MARTINA JANÍČKA, který přidává svou druhou branku v zápase. Asistence: Štěpán Jurek a Tobiáš Mošnička.
     
    47:01
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Je sníženo. Na středu třetiny se k puku dostal Lichner, který našel Šotkovského. Šotkovský to zkusil nejprve sám, střela mu nevyšla, ale na dorážku byl nachystaný TOMÁŠ MINAŘÍK, který poslal puk do odkryté klece. Asistence: Ondřej Šotkovský a Tomáš Lichner.
     
    39:07
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetín jde ke konci druhé třetiny do tříbrankového vedení. Domácí velmi dobře rozestavěli útočný obrazec a zaclonili vidění maskovanému muži hostů. Na brankovišti tečoval nahození Mošničky MARTIN JANÍČEK, který byl zaparkovaný v hostujícím brankovišti. Asistence: Tobiáš Mošnička a Jan Hamřík.
     
    26:24
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetín zvyšuje svůj náskok na dvoubrankový. Hostující obrana zůstala poněkud statická, zato vsetínští hráči dostali Ryšavého do pohybu. Hostující gólman chytil dvě střely, ale následně a do prázdné brány už za bezmocného strážce klece se dnes podruhé prosadil DAVID HEINRICH. Asistence: Štěpán Jurek a Jakub Velikovský.
     
    03:36
    Vsetín právě vstřelil branku! Domácí jdou do vedení. Skóre otevřel po samostatné akci DAVID HEINDRICH, jenž objel obránce a vydal se po levém mantinelu na hostující branku. Na Ryšavého vyzrál kličkou mezi betony. Bez asistence.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 4. Heinrich, 27. Heinrich (Jurek, Velikovský), 40. Janíček (Mošnička, Hamřík), 57. Janíček (Jurek, Mošnička), 60. Janíček (Velikovský, Fojtík) – 48. Minařík (Šotkovský, Lichner)


    VHK ROBE Vsetín: Vilém (Tesař) – Kráčalík, Fojtík (C), Hamřík, Machů, Šedlbauer, Velikovský, Mošnička – Matějíček, Frolo, Stodůlka, Heinrich, Janíček (A), Jurek, Rigo, Melenovský, Urge.
    Trenér: Jan Srdínko

    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Ondráček) – Šlahora, Netolický (A), Cekr, Křivohlávek, Slabý – Ševčík, Najman, Bařica, Szabó, Miškovský, Haas, Lichner, Minařík (C), Tomeš, Šotkovský, Slováček (A)
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Daniel Pavel — Matěj Bartoň, Michal Frais
    bahis siteleri