Mladá Boleslav – Olomouc 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 1:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
HC Oceláři Třinec
Úterý 17.01.2023, 17:45 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 35. kolo
Partner:
     
    53:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec si bere zpět čtyřbrankové vedení a tady nedostane domácí. Moškor s přílišnou rychlostí objel hradeckou defenzivu i brankáře Kasala a zpoza brány vzduchem vyzval ke skórování PETRA ANDRLEHO, který po zemi posílá puk do prázdné branky – 1:5. Asistence: Jan Moškor, Petr Sikora.
     
    50:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přece jenom Hradečtí dnes neodejdou s nulou. Idžan posunul puk zpoza branky na pravý kruh, tam se do něj vší silou opřel JIŘÍ KLÍMA, který prolomil střelecké trápení a snižuje na rozdíl tří branek – 1:4. Asistence: Vito Idžan, Matěj Novotný.
     
    44:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vyvinuli velký tlak při početní výhodě a zaslouženě zvyšují své vedení. Šilar posunul kotouč na střed hřiště Hrůzkovi, který od modré vyslal přízemní pokus na Kasalovu branku. Ten ještě přizvedl PETR SIKORA, který nedal hradeckému gólmanovi žádnuo šanci. Asistence: Filip Hrůzek, Tomáš Šilar.
     
    22:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři neodpočívají ani v oslabení a přidávají třetí branku! Holinka si připsal druhou asistenci v utkání, když přiťuknul kotouč na mantinel ADAMU CEDZOVI, který ujel po levém mantinelu a šikovně zakončil mezi nohy brankáře – 0:3. Asistence: Miroslav Holinka, Jakub Milota.
     
    18:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Při hře čtyři na čtyři přidává Třinec druhou branku a vede 2:0. One-man show OSKARA HAASE začala v třinecké třetině, kde nabral rychlost a namířil si to mezi obránce. Mezi těmi se s lehkostí prokličkoval a s Kasalem si poradil fíglem do bekhendu. Asistence: Michal Ramik.
     
    06:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí jdou po necelých sedmi minutách do vedení. Miroslav Holina nahodil puk od modré, ten zaplaval vzduchem a odrazil se na brankoviště, kde stál připravený VOJTĚCH SPĚVÁČEK, který doklepl puk do prázdné branky. Asistence: Miroslav Holinka, Michal Pospíšil.
    Marken.cz

    Dominik Jarka

    Branky a nahrávky: 50. Klíma (Idžan, Novotný) – 7. Spěváček (Holinka, Pospíšil), 19. Haas (Ramik), 23. Cedzo (Holinka, Milota), 45. Sikora (Hrůzek, Šilar), 54. Andrle (Moškor, Sikora)


    Mountfield HK: Kasal (Žalčík)– Hrbek, Hušek, Táborský, Pavič, Bezpalec, Boukal – Giesl, Idžan, Pajer, L. Král, Leden, Novotný, Moravec, Klíma, Michal Beneš (C), Matěj Beneš (A)
    Trenér: Jiří Janoušek

    HC Oceláři Třinec: Milota (J. Král) – Buják, Andrle, Hrůzek (A), Kareš (C), Pospíšil, Zielinski, Kremnický – Haas, Bartoš, Šilar, Cedzo (A), Spěváček, Moškor, Sikora, Gerych, Ramik, Holinka, Jobánek
    Trenér: René Mucha

    Rozhodčí: Jechoutek, Zeliska – Dědek, Tuháček
    thejrc.org