Philadelphia – Anaheim 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 5:4 (po pr.) | Washington – Minnesota 2:4 (kon.)
Montreal – Winnipeg 4:1 (kon.) | Nashville – Columbus 2:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 4:3 (po pr.)
Arizona – Detroit 4:3 (2:0 po s.n.) | Edmonton – Seattle 5:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
2:4 (1:0, 1:3, 0:1)
Minnesota Wild
Středa 18.01.2023, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:06 Joel Eriksson Ek - 2:4
     
    59:06
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté ztvrzují své vítězství gólem do odkryté brány. Po dobré obranné práci se prosadil JOEL ERIKSSON EK. Asistence: Frederick Gaudreau.
    38:15 Jared SPURGEON - 2:3
     
    38:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Connor Dewar předl puk na modrou čáru, odkud pálil přesně JARED SPURGEON. Jeho střela prošla až do brány díky dobré práci jeho spoluhráčů před Lindgrenem, který nic neviděl. Asistence: Connor Dewar a Ryan Reaves.
    33:12 Jonas BRODIN - 2:2
     
    33:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté z tlaku vytěžili branku! JONAS BRODIN obkroužil celé pásmo až zpět k modré čáře, kde se otočil směrem k bráně a přesným nahozením srovnal skóre zápasu. Asistence: Connor Dewar a Matt Dumba.
    25:05 Dylan STROME - 2:1
     
    25:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí jdou znovu do vedení! Alexandr Ovečkin na pravém křídle nechal puk Martinu Fehérvárymu, jeho střílené nahození šikovně do horních pater brány tečoval DYLAN STROME. Asistence: Martin Fehérváry a Alexandr Ovečkin.
    20:50 Jared SPURGEON - 1:1
     
    20:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté rychle po začátku prostřední části srovnávají! JARED SPURGEON se napřáhl na modré čáře, když se puk po jeho střele sice o Lindgrena otřel, ale i tak skončil v horních patrech brány. Bez asistence.
    18:57 Martin FEHÉRVÁRY - 1:0
     
    18:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Alex Ovečkin přihrál na ose najetému MARTINU FEHÉRVÁRYMU, jehož bleskové zakončení skončilo přesně u pravé tyče z pohledu střelce. Asistence: Alexandr Ovečkin a Trevor van Riemsdyk.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 19. Fehérváry (Ovečkin, T. van Riemsdyk), 26. D. Strome (Fehérváry, Ovečkin) – 21. Spurgeon, 34. Brodin (Dewar, Dumba), 39. Spurgeon (Dewar, Reaves), 60. J. Eriksson Ek (F. Gaudreau)


    Washington Capitals: C. Lindgren (Kuemper) – E. Gustafsson, T. van Riemsdyk, Orlov, Jensen, Irwin, Fehérváry – Ovečkin (C), D. Strome, Aube-Kubel – Milano, Bäckström (A), Wilson – Sheary, Eller, Oshie (A) – M. Johansson, Kuzněcov, Hathaway.
    Trenér: Peter Laviolette

    Minnesota Wild: Gustavsson (M. Fleury) – Middleton, Spurgeon (C), Brodin, Dumba (A), Merrill, Addison – Kaprizov, Steel, Zuccarello – Boldy, F. Gaudreau, Hartman – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek, Greenway – Duhaime, Dewar, Reaves.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: Furlatt, South – Kelly, Gawryletz

    Diváci: 18 573
    thejrc.org