Philadelphia – Anaheim 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 5:4 (po pr.) | Washington – Minnesota 2:4 (kon.)
Montreal – Winnipeg 4:1 (kon.) | Nashville – Columbus 2:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 4:3 (po pr.)
Arizona – Detroit 4:3 (2:0 po s.n.) | Edmonton – Seattle 5:2 (kon.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
4:3 (1:2, 0:1, 2:0 - 1:0)
Buffalo Sabres
Středa 18.01.2023, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:24 Seth JONES - 4:3
     
    62:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Po Mrázkově zákroku puk po hrazení opustil obranné pásmo, Tyler Johnson jej dovezl na pravý kruh a přihrál SETHU JONESOVI a ten po vyrovnávací trefě přidává i trefu vítěznou. Asistence: Tyler Johnson a Petr Mrázek.
    59:04 Seth JONES - 3:3
     
    59:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Na modré se znovu odhodlal nahodit SETH JONES a puk končí v síti. Dobrou práci ovedl před brankou clonící Tyler Johnson – 3:3. Asistence: Philipp Kurashev a Tyler Johnson.
    41:34 Philipp KURASHEV - 2:3
     
    41:34
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Drama je na světě, Hawks snižují na rozdíl jedné branky. Na modré natáhl ke střele Seth Jones a před brankou přejíždějící PHILIPP KURASHEV usměrnil puk za Andersonova záda. Asistence: Seth Jones a Taylor Radish.
    26:21 Peyton KREBS - 1:3
     
    26:21
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Sabres v oslabení navyšují stav utkání na 3:1. Domi nezvládl přihrávku na modré čáře a PEYTON KREBS ujel do úniku. Ten zakončil po bekhendové kličce, když přehodil ležícího Mrázka. Bez asistence.
    19:53 Tage THOMPSON - 1:2
     
    19:53
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Gól do šatny v podání Sabres. Skinner s pukem kroužil v útočném pásmu, až se rozhodl přihrát levý kruh, kde stál připravený TAGE THOMPSON. Ten u levé tyčky zachoval klid a dostal puk do branky, což už letos zvládl po dvaatřicáté. Asistence: Jeff Skinner a Alex Tuch.
    12:15 Victor OLOFSSON - 1:1
     
    12:15
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno. Po průniku do pásma navezl Jost z pravé strany puk až před Mrázka a VICTOR OLOFSSON na brankovišti ukázal důraz, když byl připraven puk doklepnout do domácí svatyně – 1:1. Asistence: Tyson Jost a Casey Mittelstadt.
    08:41 Connor MURPHY - 1:0
     
    08:41
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv se Hawks dosud takřka nedostali k ohrožení Andersona, přesto skórují jako první. Po krátké kombinaci vymyslel skvělou přihrávku Kurashev, jenž na pravém kruhu našel najíždějícího CONNORA MURPHYHO a ten se nemýlil. Asistence: Philipp Kurashev a Jonathan Toews.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 9. Murphy (Kurashev, J. Toews), 42. Kurashev (S. Jones, Raddysh), 60. S. Jones (Kurashev, T. Johnson), 63. S. Jones (T. Johnson, Mrázek) – 13. V. Olofsson (Jost, Mittelstadt), 20. Ta. Thompson (J. Skinner, Tuch), 27. Krebs


    Chicago Blackhawks: Mrázek (Stauber) – McCabe, S. Jones (A), J. Johnson, Murphy, C. Jones, I. Phillips – T. Johnson, Domi, P. Kane (A) – Kurashev, J. Toews (C), Raddysh – Athanasiou, Lafferty, Dickinson – R. Johnson, Entwistle, Blackwell.
    Trenér: Luke Richardson

    Buffalo Sabres: C. Anderson (Comrie) – Samuelsson, Dahlin (A), Power, Jokiharju, Bryson, Ljubuškin – J. Skinner, Ta. Thompson, Tuch – Peterka, Cozens, Quinn – Mittelstadt, Jost, V. Olofsson – Girgensons (A), Krebs, Okposo (C).
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Lee, Rank – Galloway, Marquis

    Diváci: 16 363
    thejrc.org