Philadelphia – Anaheim 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 5:4 (po pr.) | Washington – Minnesota 2:4 (kon.)
Montreal – Winnipeg 4:1 (kon.) | Nashville – Columbus 2:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 4:3 (po pr.)
Arizona – Detroit 4:3 (2:0 po s.n.) | Edmonton – Seattle 5:2 (kon.)
po s.n. (2:0)
Arizona Coyotes
4:3 (0:0, 1:1, 2:2 - 0:0)
Detroit Red Wings
Středa 18.01.2023, 03:00 • Mullet Arena, Tempe • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nick SCHMALTZ - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Arizona Coyotes.
    Autorem vítězné branky je NICK SCHMALTZ.
    47:53 Dylan GUENTHER - 3:3
     
    47:53
    Arizona právě vstřelila branku! Lawson Crouse orazítkoval nádhernou střelou zápěstím z levého kruhu přední levou tyč brány, z dorážky poté ale rozradostnil domácí fanoušky DYLAN GUENTHER – 3:3! Asistence: Lawson Crouse a Nick Bjugstad.
    46:43 Travis BOYD - 2:3
     
    46:43
    Arizona právě vstřelila branku! TRAVIS BOYD si sjel z levého křídla do mezikruží a nádhernou střelou zápěstím zamířil mezi pravým betonem a vyrážečkou Magnuse Hellberga k levé tyči! Je to 2:3. Asistence: Lawson Crouse a Troy Stecher.
    45:49 David PERRON - 1:3
     
    45:49
    Detroit právě vstřelil branku! Hráči Red Wings předvedli fantastickou kombinační akci zpoza brány Arizony a DAVID PERRON skóroval u pravé tyče do prázdné brány! Další gól a je to o dva. Asistence: Michael Rasmussen a Andrew Copp.
    44:51 Pius SUTER - 1:2
     
    44:51
    Detroit právě vstřelil branku! Robby Fabbri byl sice na pravém křídle nepříjemně dohrán, těsně předtím ale dokázal puk posunout do jízdy na PIUSE SUTERA, který se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné šanci a střelou zápěstím vymetl vzdálenější roh sítě! Asistence: Robby Fabbri.
    31:09 Nick BJUGSTAD - 1:1
     
    31:09
    Arizona právě vstřelila branku! Jakob Chychrun vystřelil na vrcholu pravého kruhu a dobře mířil do vzdálenějšího levého horního rohu svatyně, hostující Magnus Hellberg ovšem dobře zasáhl vyrážečkou. Jenže z dorážky ho poté překonal na vzdálenější levé tyči NICK BJUGSTAD! Srovnáno. Asistence: Jakob Chychrun a Lawson Crouse.
    28:34 Dylan LARKIN - 0:1
     
    28:34
    Detroit právě vstřelil branku! Moritz Seider nyní vystřelil na ose útočného pásma od modré čáry a u levé tyče skvěle tečoval puk ve vzduchu DYLAN LARKIN, který puk usměrnil do opačné strany a pod lapačku bezmocného Connora Ingrama – 0:1! Asistence: Moritz Seider a Tyler Bertuzzi.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 32. Bjugstad (Chychrun, Crouse), 47. Boyd (Crouse, Stecher), 48. Guenther (Crouse, Bjugstad), rozh. náj. Schmaltz – 29. Larkin (Seider, Bertuzzi), 45. P. Suter (Fabbri), 46. Perron (Rasmussen, Copp)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Nick Schmaltz (ARI)
    1:0   David Perron (DET)
    2. série:
    2:0   Nick Bjugstad (ARI)
    2:0   Dylan Larkin (DET)


    Arizona Coyotes: Ingram (Vejmelka) – Gostisbehere, Chychrun, Stecher, Välimäki, Moser, Nemeth, J. Brown – Schmaltz, Hayton, Keller (A) – Guenther, Bjugstad, Crouse (A) – Fischer (A), Boyd, N. Ritchie – Kassian, McBain.
    Trenér: Andre Tourigny

    Detroit Red Wings: Hellberg (Husso) – Seider, Walman, Hronek, Chiarot, Lindström, Määttä – Raymond, Larkin (C), Fabbri – Berggren, Copp (A), Rasmussen – Perron (A), P. Suter, Bertuzzi – Sundqvist, Veleno, Kubalík.
    Trenér: Derek Lalonde

    Rozhodčí: Reid Anderson, Jon Mclsaac. Čároví: CJ Murray, Brad Kovachik

    Diváci: 4600
    thejrc.org