Philadelphia – Anaheim 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 5:4 (po pr.) | Washington – Minnesota 2:4 (kon.)
Montreal – Winnipeg 4:1 (kon.) | Nashville – Columbus 2:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 4:3 (po pr.)
Arizona – Detroit 4:3 (2:0 po s.n.) | Edmonton – Seattle 5:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Seattle Kraken
Středa 18.01.2023, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:18 Ryan MCLEOD - 5:2
     
    49:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hyman dostal přihrávku na pravou stranu a z rohu kluziště nakonec přihrál před bránu Hollowayovi, jehož okamžitá střela skončila na vzdálenější tyči, kde však stál RYAN MCLEOD, jenž už ho dopravil do zcela odkryté sítě. Tohle už bude zřejmě potvrzovací razítko na výhru domácích. Asistence: Dylan Holloway, Zach Hyman.
    41:23 Zach HYMAN - 4:2
     
    41:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak třetí třetina nám tedy začíná hodně bizarními brankami. McDavid poslal kotouč na levou stranu Draisatilovi, jenž ihned přihrával na střed útočného pásma ZACHU HYMANOVI, jenž nedokázal pořádně zpracovat kotouč, ale to nakonec bylo asi lepší, protože do puku píchl hostující Tolvanen, který ho poslal přesně k tyči hostující klece. Bez asistence.
    40:22 Vince DUNN - 3:2
     
    40:22
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken se vrací zpět do zápasu! Wennberg zavezl puk do útočného pásma, kde zasekl a nahrál do druhé vlny VINCE DUNNOVI, jehož následná střela přepadla Campbellovi přes jeho lapačku. Tohle byla hodně laciná branka domácího brankáře. Asistence: Alexander Wennberg.
    32:30 Warren FOEGELE - 3:1
     
    32:30
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté odskakují na rozdíl dvou branek! Draisaitl nahrál do pravého kruhu Hymanovi, jehož střelu Jones vyrazil za svou klec, ale zde se k němu dostal opět Draisaitl, který ho poslal zpět do ohně a zde se nakonec WARRENU FOEGELEMU z leže podařilo do puku prásknout a vstřelit jej do hostující sítě. Asistence: Leon Draisaitl, Zach Hyman.
    23:15 Derek RYAN - 2:1
     
    23:15
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři otáčejí vývoj utkání na svou stranu! Holloway poslal kotouč na modrou čáru, kdes ním Desharnais nic nevymýšlel a nahodil směrem na Jonese, jenž kotouč neudržel ve své výstroji, a tak ho DEREK RYAN už jen dorazil do klece. Asistence: Vincent Desharnais, Dylan Holloway.
    14:08 Connor MCDAVID - 1:1
     
    14:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Kdo jiný by to měl vzít na sebe v domácím dresu než CONNOR MCDAVID, jenž si kotouč přebral v obranném pásmu, využil své rychlosti a dojel až do útoku, kde z levého kruhu po ledě prostřelil Jonese. Asistence: Leon Draisaitl.
    03:11 Jordan EBERLE - 0:1
     
    03:11
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken využívá přesilovou hru! Hostům se přeci jen podařilo udeřit v závěru své přesilové hry, když se kotouč dostal do levého kruhu k Sprongovi, který ho poslal před bránu a zde jej tečoval JORDAN EBERLE. Asistence: Daniel Sprong, Justin Schultz.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 15. McDavid (Draisaitl), 24. Ryan (Desharnais, Holloway), 33. Foegele (Draisaitl, Hyman), 42. Hyman, 50. R. McLeod (Holloway, Hyman) – 4. Eberle (Sprong, Schultz), 41. Dunn (Wennberg)


    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Ceci, Nurse, Barrie, Kulak, Bouchard, Broberg, Desharnais – Janmark, Nugent-Hopkins, Kostin – Foegele, R. McLeod, E. Kane – Ryan, Holloway, Hyman – McDavid, Draisaitl.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Seattle Kraken: Mar. Jones (Grubauer) – Dunn, A. Larsson, Schultz, Oleksiak, Borgen, Soucy – Eberle, Beniers, Burakovsky – McCann, Wennberg, Donato – Bjorkstrand, Gourde, Tolvanen – Sprong, Geekie, B. Tanev.
    Trenér: Dave Hakstol

    Rozhodčí: Hebert, Hanson – Apperson, Mahon

    Diváci: 18 183
    bahis siteleri