Akademici Plzeň – HC UP Olomouc 4:3 (kon.) | VUT Cavaliers Brno – Black Dogs Budweis 1:10 (kon.) | Engineers Prague – BO Ostrava 7:2 (kon.)
konec
Akademici Plzeň
4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Středa 18.01.2023, 19:30Univerzitní liga ledního hokeje • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Jakub ŠUCHA - 4:3
     
    58:21
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, Plzeň jde do vedení! Daniel Šiška nahodil od modré čáry, před bránou navíc (nejspíše) tečoval JAKUB ŠUCHA, kotouč padá Lukáši Francovi mezi nohy a doloudá se do sítě – 4:3. Asistence: Daniel Šiška a Jakub Štochl.
    51:21 David PRACHAŘ - 3:3
     
    51:21
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Tady to vypadá na strhující závěr! Akademici vyrovnávají a to skutečně povedenou kombinací! Jakub Šucha tak trošku naslepo nahazoval od mantinelu před bránu, kam si ale výborně sjel důrazný obránce DAVID PRACHAŘ, který se do puku vší silou opřel a prostřelil všechno co mu stálo v cestě! Asistence: Jakub Šucha.
    46:39 Dominik CACH - 2:3
     
    46:39
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Světe div se, Olomouc zase vede! Soukupovi se smolně zapletl do rozehrávky rozhodčí, to však nic nemění na tom, že zbytek formace kompletně propadl. DOMINIK CACH se ujal puku, nabízel se tam ještě Palička, nicméně Cach to vzal na sebe, zamířil a parádně trefuje – 2:3. Bez asistence.
    39:51 Štěpán HANZLÍK - 2:2
     
    39:51
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Tak konečně! Nejprve tedy za domácí další tutovku spálil po nepovedené střele Šiška, jenomže pak za brankou výborně zapracoval Jakub Šucha, jenž okamžitě přihrál na volného ŠTĚPÁNA HANZLÍKA, který z první propasíroval puk za Lukáše France. Vyrovnáno – 2:2! Asistence: Jakub Šucha.
    17:16 Michal SUP - 1:2
     
    17:16
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Bum! Olomouc jela v přečíslení 2 na 1, situaci ještě podporoval z druhé vlny Sup. Útočník na pravém křídle ukázal Davidu Lavičkovi aby dal za sebe právě na MICHALA SUPA, který se napřáhl až ke stropu haly a ranou z první prostřelil všechno co mu stálo v cestě – 1:2. Asistence: David Lavička.
    16:39 Dominik CACH - 1:1
     
    16:39
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! DOMINIK CACH si najížděl do pásma a šikovně přes obránce vypálil, kotouč před gólmanem Černým nejspíš mírně zaplachtil, muž v masce možná neviděl, těžko říci. Střela se navíc opravdu povedla a výsledek je tak jasný, puk je v síti – 1:1.
    07:29 Matěj MORAWETZ - 1:0
     
    07:29
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Šiška nejprve elegantně vyvezl kotouč z pásma, následně Tomáš Soukup vysunul Jana Šibru do situace 2 na 1, ten šikovně předal na levou stranu MATĚJ MORAWETZ přesně pálí na vzdálenější tyč – 1:0. Asistence: Jan Šibra a Tomáš Soukup.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 8. Morawetz (Šibra, Soukup), 40. Hanzlík (Šucha), 52. Prachař (Šucha), 59. Šucha (Šiška, Štochl) – 17. Cach, 18. Sup (Lavička), 47. Cach


    Akademici Plzeň: Černý (Štekr) – Beer, Houdek, Prachař Sysel, Kala, Švagr, Štochl, Soukup – Říha, Morawetz, Šibra, Hanzlík, Kalus, Markov, Rejzek, Princl, Šiška, Reitspies, Šucha
    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Franc – Dubovči, Kuchař, Blaháček – Cach, Palička, Skopal, Lavička, Rosecký, Říčka, Procházka, Sup

    Rozhodčí: Kostourek – Deja, Kaiser
    bahis siteleri