Interobal Plzeň – Chrudim 1:1 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
1:1 (0:0)
FK Chrudim
Čtvrtek 19.01.2023, 18:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    35:03
    Další chyba Interobalu v rozehrávce a Pavel Drozd chtěl postrčit míč zprava pod tělem vybíhajícího Vahaly!
     
    33:37
    Plzeň málem inkasovala podruhé, nejprve nechala při křižném pasu na pravé straně volného Davida Drozda a jeho volej směřoval vedle vzdálenější tyče, vzápětí zaváhala v rozehrávce, ale dokázala zablokovat Koudelkovu střelu.
     
    32:47
    Chrudim právě vstřelila branku!
    EVERTON zasekl na levé straně, přehodil si míč na pravačku, padající Holý mu nevypíchl míč a EVERTON přeloboval vybíhajícího Vahalu na zadní tyč, Rešetár už nedokázal hlavou odehrát balón z čáry.
     
    30:58
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Souhra tří zahraničních hráčů Interobalu znamená, že Plzeň jde do vedení. Opět gól Plzně při hře v pěti, takže jedenáctá branka Interobalu za sebou proti Chrudimi při hře pět na čtyři. Zablokovaná střela se odrazila na pravou stranu k Diecemu, ten posunul na střed a Rick nahrál ze svého pohledu k levé tyči, ve stejný den narozený a z Košic pocházející PETER KOZÁR dorazil rozhozenou obranu hostů. Asistence: Gabriel Rick.
     
    29:59
    Tohle byla větší šance, Plzeň si vůbec nerozuměla a Vahala se sotva vrátil do brány, nicméně David Drozd minul zleva kratší šibenici.
     
    27:31
    Kozár fauloval Koudelku zprava poté, co český reprezentační obránce získal míč proti Seidlerovi. Vzápětí se Plzni nelíbila Koudelkova reakce na omluvu Kozára. Z brány přiběhl i Dudu a bylo docela veselo, ale upřímně úplně přesně člověk neví, co se stalo mezi Koudelkou a Kozárem.
     
    26:40
    Diece přichystal další vyloženou šanci, tentokráte zprava na placírku Buchtovi, Dudu vykopl pravou nohu.
     
    26:19
    Diece sebral balón Radovanovičovi, ten možná fauloval, Diece táhl brejk dva na jednoho a připravil křížem velkou šanci Kozárovi. Kapitán slovenské reprezentace spálil největší plzeňskou příležitost v zápase směrem na zadní tyč do ruky brankáře.
     
    25:13
    Plzeň zaspala při rohu zleva, na zadní tyči vyplaval Capinha a nechybělo mnoho, aby hlavou dosáhl na balón.
     
    20:25
    Diece udělal hrubou chybu a Slováček v situaci tři na dva posunul na levou stranu na Pavla Drozda, proti němu vyběhl vynikající Vahala, nicméně musel hasit požár dál, Chrudimští pak stříleli vedle brány, kdy na čáře nebyl plzeňský gólman, nýbrž hráč z pole.
     
    12:55
    Rešetár měl proti sobě Došu na levé straně, dostal křižný pas a vypadalo to, že míč lehce lízl bližší tyč při jeho pokusu.
     
    09:30
    Michal Holý si mohl dát výstavního vlastence, při rohu z levé strany srazil balón patou těsně vedle pravé šibenice ze svého pohledu!
     
    02:55
    Künstner vystoupal na Evertona, ten vypálil pravačkou zleva do Holého, odražený míč posílal Capinha levou nohou po zemi do přední tyče!

    Vít Muzikář

    Branky: 31. Kozár (Rick) – 33. Everton

    Karty:   28. Kozár (PLZ)


    SK Interobal Plzeň: Vahala (Fořt) – Diece, Rick, Kozár, Buchta – Rešetár (C), Holý, Künstner, Seidler – Štrajt, Vnuk, Křivánek, Knobloch.
    Trenér: Marek Kopecký

    FK Chrudim: Dudu (Javorski) – Koudelka, Slováček (C), P. Drozd, D. Drozd – Doša, Everton, Radovanovič, Capinha – Kubát, Max, R. Mareš, Balog.
    Trenér: Felipe Conde

    Rozhodčí: Černý, Chládek – Dragoun
    thejrc.org