Plzeň – K. Vary 2:1 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 0:3 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 3:0 (kon.)
Třinec – Liberec 5:4 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
HC Litvínov
Pátek 20.01.2023, 18:00 • Sportovní hala Fortuna, Praha 7–Bubeneč • DHL Extraliga juniorů • 41. kolo
Partner:
     
    26:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané si celkem suverénně kráčí za bodovým ziskem a zvyšují na rozdíl tří branek! Na levém kruhu se ke kotouči dostal MARTIN VAŠÍČEK, který následně Kubíka překvapil jednoduchým zakončením. Pryž zřejmě do klece prošla škvírou mezi gólmanovými betony – 3:0! Asistence: David Senčák, Jakub Žmola.
     
    15:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané nápor přetavili v další gól, Bubenči je to už o dva zásahy! Kubík loví ze své klece další kotouč po zakončení ANDREJE FÁBRYHO, které na něj šlo z bezprostřední blízkosti brankoviště – 2:0! Asistence: Dominik Pavlák, Filip Šindelek.
     
    05:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí využívají bleskovou akci a už v polovině šesté minuty jdou do vedení! Na střeleckou listinu se jako první zapisuje DAVID SENČÁK, který před brankovištěm zachytil Pavlákovu přesnou přihrávku a následně nasměroval pryž za přesouvajícího se Kubíka – 1:0! Asistence: Dominik Pavlák, Jakub Červenka.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 6. Senčák (Pavlák, Červenka), 16. Fábry (Pavlák, Šindelek), 27. Vašíček (Senčák, Žmola)


    HC Sparta Praha: Artsatbanov (Přikryl) – David, Ducháč (C), Šindelek, Červenka (A), Böhm, Pavlák – Senčák, Krupička, Žmola, Novák, Fábry, Vašíček, Hamršmíd, Mácha, Hrabík.
    Trenér: Richard Žemlička.

    HC Litvínov: Kubík (27. Čermák) – Beran, Bystřický, Vyhlídal, Janda, Hora, Hocelík – Postl, Dej, Ekrt, Špaček, Čech (A), Maštalířský, Bednařík, Vopat (C), Svoboda, Slavík (A).
    Trenér: Radek Mrázek.

    Rozhodčí: Micka, Glanc – Kotlík, Dědek.

    Diváci: 47
    thejrc.org