Columbus – Anaheim 3:5 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Philadelphia – Chicago 1:4 (kon.)
Montreal – Florida 2:6 (kon.) | Carolina – Minnesota 5:2 (kon.) | Toronto – Winnipeg 4:1 (kon.)
Buffalo – NY Islanders 3:2 (po pr.) | St. Louis – Nashville 5:2 (kon.) | Edmonton – Tampa 5:3 (kon.)
Arizona – Washington 0:4 (kon.) | Vegas – Detroit 2:3 (kon.) | Seattle – New Jersey 4:3 (po pr.)
Los Angeles – Dallas 0:4 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
1:4 (1:0, 0:2, 0:2)
Chicago Blackhawks
Pátek 20.01.2023, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:18 Philipp KURASHEV - 1:4
     
    59:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto. Raddysh sice ještě prováhal velkou šanci na skórování, když se nechal rozhodit vracejícím se hráčem, jenže Chicago zůstalo v útočném pásmu, k puku se za kruhy dostal PHILIPP KURASHEV a ten už neměl problém trefit prázdnou branku – 1:4. Asistence: Jonathan Toews, Taylor Raddysh.
    40:35 Tyler JOHNSON - 1:3
     
    40:35
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostům vyšel vstup do třetí třetiny a už vedou o dva góly. Po dlouhé přihrávce na levé straně se hra dostal k Hartovi, ten nejprve vyrazil Kaneovu střelu, jenže puk se odrazil a volný TYLER JOHNSON dokázal z úhlu dorazit za brankovou čáru – 1:3. Asistence: Patrick Kane, Jake McCabe.
    35:51 Reese JOHNSON - 1:2
     
    35:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    No vida, tak to přece jenom jde! U modré čáry vybojoval puk Blackwell, dokázal si jej pokrýt, v pádu přihrát na pravou stranu, kde si zpracoval REESE JOHNSON a utěšenou ranou překonal Cartera Harta. Chicagu se povedl obrat ve skóre a je to 1:2. Asistence: Colin Blackwell.
    29:51 Jonathan TOEWS - 1:1
     
    29:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Hosté se dokázali usadit v útočném pásmu, k nahození od modré čáry se dostal Seth Jones, letící puk jemně tečoval JONATHAN TOEWS a skvěle umístil puk do horního růžku Hartovy branky – 1:1. Asistence: Seth Jones, Jake McCabe.
    08:52 Morgan FROST - 1:0
     
    08:52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. Philadelphia si vybojovala ve vlastním pásmu puk, MORGAN FROST projel prakticky celým kluzištěm a u kruhu vyslal prudkou ránu, která cinkla o břevno a zapadla za Mrázka – 1:0. Asistence: Nick Seeler, Rasmus Ristolainen.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 9. Frost (Seeler, Ristolainen) – 30. J. Toews (S. Jones, McCabe), 36. R. Johnson (Blackwell), 41. T. Johnson (P. Kane, McCabe), 60. Kurashev (J. Toews, Raddysh)


    Philadelphia Flyers: Hart (Ersson) – York, Provorov, DeAngelo, Sanheim, Ristolainen, Seeler – Tippett, Frost, J. van Riemsdyk – Konecny, J. Cates, Farabee – Allison, Laughton (A), Hayes – MacEwen, P. Brown, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Chicago Blackhawks: Mrázek (Stauber) – S. Jones, McCabe, Murphy (A), J. Johnson, Mitchell, C. Jones – P. Kane (A), Domi, T. Johnson – Kurashev, J. Toews (C), Raddysh – Lafferty, Dickinson, Athanasiou – Blackwell, Entwistle, R. Johnson.
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: McCauley, Furlatt – Kelly, Fournier

    Diváci: 16 460
    thejrc.org