Columbus – Anaheim 3:5 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Philadelphia – Chicago 1:4 (kon.)
Montreal – Florida 2:6 (kon.) | Carolina – Minnesota 5:2 (kon.) | Toronto – Winnipeg 4:1 (kon.)
Buffalo – NY Islanders 3:2 (po pr.) | St. Louis – Nashville 5:2 (kon.) | Edmonton – Tampa 5:3 (kon.)
Arizona – Washington 0:4 (kon.) | Vegas – Detroit 2:3 (kon.) | Seattle – New Jersey 4:3 (po pr.)
Los Angeles – Dallas 0:4 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
5:3 (2:0, 1:3, 2:0)
Tampa Bay Lightning
Pátek 20.01.2023, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:48 Zach HYMAN - 5:3
     
    57:48
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté inkasují do opuštěné branky! ZACH HYMAN se dostal k puku v obranném pásmu, předal ho Draisaitlovi a na pravé straně vyrazil dopředu. Jeho německý spoluhráč mu pak kotouč vrátil a Hyman už neměl od modré čáry velký problém s trefením prázdné klece – 5:3. Asistence: Leon Draisaitl.
    42:10 Connor MCDAVID - 4:3
     
    42:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu! CONNOR MCDAVID zase ukázal svou extratřídu! Na pravém křídle převzal puk a nabral rychlost. Objel Cirelliho, natlačil se před Vasilevského a našel mezírku mezi tělem a pravou rukou gólmana Bolts. Asistence: Darnell Nurse.
    32:03 Brayden POINT - 3:3
     
    32:03
    Tampa právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Hosté předvedli bleskovou kombinaci. Nikita Kučerov v útočném pásmu přenesl hru doleva na Victora Hedmana. Ten poslal před branku cílenou střílenou přihrávku, do níž vložil hokejku BRAYDEN POINT, jenž kotouč sklepl pod víko Campbellovy svatyně – 3:3. Asistence: Victor Hedman a Nikita Kučerov.
    27:51 Steven STAMKOS - 3:2
     
    27:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Teď už hosté snižují! Oilers přišli o puk ve středním pásmu. Tam se k němu dostal Victor Hedman, jenž poslal dopředu Braydena Pointa. Ten zavezl do útočné třetiny a nahrál doleva STEVENOVI STAMKOSOVI, jehož další ránu z jedničky už Campbell zastavit nedokázal. Asistence: Brayden Point a Victor Hedman.
    23:08 Zach HYMAN - 3:1
     
    23:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpátky dvoubrankový náskok! Warren Foegele přichystal gólovku ZACHOVI HYMANOVI, který z bezprostřední blízkosti na první pokus minul branku. Kotouč se však od zadního mantinelu odrazil zpátky na jeho hůl a napodruhé už forward Edmontonu uspěl – 3:1. Asistence: Warren Foegele.
    21:30 Brandon HAGEL - 2:1
     
    21:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Anthony Cirelli uvolnil Alexe Killorna, který jel sám na Campbella a trefil pravou tyčku. K odraženému kotouči se pak dostal BRANDON HAGEL. Brankář Campbell se položil na led a zdálo se, že předvede úžasný zákrok, ovšem puk mu nakonec projel pod tělem a skončil za brankovou čarou – 2:1. Asistence: Alex Killorn a Anthony Cirelli.
    16:43 Leon DRAISAITL - 2:0
     
    16:43
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejářům stačilo na využití přesilovky 12 sekund! V levém rohu útočného pásma vybojoval puk Ryan Nugent-Hopkins. Ten ho posunul na Connora McDavida, jenž našel na pravém kruhu zcela osamoceného LEONA DRAISAITLA, který z první překonal přesouvajícího se Vasilevského – 2:0. Asistence: Connor McDavid a Ryan Nugent-Hopkins.
    06:13 Ryan MCLEOD - 1:0
     
    06:13
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Vincent Desharnais vystřelil od modré čáry a letící puk tečoval mimo dosah Vasilevského RYAN MCLEOD. Asistence: Vincent Desharnais a Derek Ryan.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. R. McLeod (Desharnais, Ryan), 17. Draisaitl (McDavid, Nugent-Hopkins), 24. Hyman (Foegele), 43. McDavid (Nurse), 58. Hyman (Draisaitl) – 22. Hagel (Killorn, Cirelli), 28. Stamkos (Point, Hedman), 33. Point (Hedman, Kučerov)


    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Ceci, Nurse (A), Barrie, Kulak, Bouchard, Broberg, Desharnais – Hyman, McDavid (C), Draisaitl – Puljujärvi, Nugent-Hopkins (A), Kostin – Foegele, R. McLeod, E. Kane – Ryan, Holloway.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Bogosian, Hedman (A), Černák, Cole, H. Fleury, Sergačjov – Kučerov (A), Point, Hagel – Killorn, Stamkos (C), Cirelli – Maroon, Paul, Colton – Perry, Bellemare, Naměstnikov.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: Hebert, Beach – Toomey, Mills

    Diváci: 17 742
    bahis siteleri