Columbus – Anaheim 3:5 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Philadelphia – Chicago 1:4 (kon.)
Montreal – Florida 2:6 (kon.) | Carolina – Minnesota 5:2 (kon.) | Toronto – Winnipeg 4:1 (kon.)
Buffalo – NY Islanders 3:2 (po pr.) | St. Louis – Nashville 5:2 (kon.) | Edmonton – Tampa 5:3 (kon.)
Arizona – Washington 0:4 (kon.) | Vegas – Detroit 2:3 (kon.) | Seattle – New Jersey 4:3 (po pr.)
Los Angeles – Dallas 0:4 (kon.)
po prodl.
Seattle Kraken
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 1:0)
New Jersey Devils
Pátek 20.01.2023, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:10 André BURAKOVSKY - 4:3
     
    61:10
    Seattle právě vstřelil branku! Tak prodloužení nakonec nemělo dlouhého trvání! ANDRÉ BURAKOVSKY využil toho, že trojice hráčů Devils již neměla mnoho sil a udělal v útočném pásmu dlouhý oblouk, který zakončil střelou z pravé strany, která Blackwoodovi propadla mezi betony.
    58:46 Nico HISCHIER - 3:3
     
    58:46
    New Jersey právě vstřelilo branku! Mohutný tlak hostů při power play nakonec přeci jen končí gólem. Hughesovu střelu z levého mantinelu Jones pouze vyrazil, čehož využil NICO HISCHIER, jenž volný puk z hrany brankoviště poslal do branky. Asistence: Jack Hughes, Ondřej Palát.
    47:51 Brandon TANEV - 3:2
     
    47:51
    Seattle právě vstřelil branku! Domácí si bleskurychle berou své vedení zpět! Donato dostal přihrávku zpoza branky, kterou v předbrankovém prostoru okamžitě posunul na BRANDONA TANEVA, před kterým už se jímala jen prázdná branka. Ryan Donato si dnes připisuje už třetí kanadský bod! Asistence: Ryan Donato, Yanni Gourde.
    46:04 Erik HAULA - 2:2
     
    46:04
    New Jersey právě vstřelilo branku! Hosté potrestali ledabylou přesilovku Seattlu a vyrovnávají. ERIK HAULA se dostal do samostatného úniku a parádním bekhendovým blafákem překonal Jonese na lapačce. Asistence: Dawson Mercer.
    31:32 Damon SEVERSON - 2:1
     
    31:32
    New Jersey právě vstřelilo branku! Tak to je blesk z čistého nebe! Bratt na ose hřiště přenechal zadovkou puk DAMONU SEVERSONOVI, který nenápadnou střelou pod horní tyč snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Jesper Bratt, Brendan Smith.
    24:53 Ryan DONATO - 2:0
     
    24:53
    Seattle právě vstřelil branku! Střelec dnešního zápasu se jmenuje RYAN DONATO! Ten tentokrát perfektně vyřešil přečíslení dva na jednoho s McCannem, když se z pravého kruhu odhodlal ke střele, kterou napasoval těsně pod horní tyč. Asistence: Jared McCann, Cale Fleury.
    12:27 Ryan DONATO - 1:0
     
    12:27
    Seattle právě vstřelil branku! To byl laser, který otevírá skóre dnešního utkání! Borgen našel na útočné modré RYANA DONATA, který si najel na pravý kruh, kde zaseknul a prudkou střelou na přední tyč překonal Blackwooda. Asistence: Will Borgen.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 13. Donato (Borgen), 25. Donato (McCann, C. Fleury), 48. B. Tanev (Donato, Gourde), 62. Burakovsky – 32. Severson (Bratt, B. Smith), 47. Haula (Mercer), 59. Hischier (J. Hughes, Palát)


    Seattle Kraken: Mar. Jones (Grubauer) – Dunn, A. Larsson, Borgen, Oleksiak, C. Fleury, Soucy – Eberle (A), Beniers, Burakovsky – McCann, Wennberg, Donato – Bjorkstrand, Gourde (A), Tolvanen – Sprong, Geekie, B. Tanev.
    Trenér: Dave Hakstol

    New Jersey Devils: Blackwood (Vaněček) – Hamilton, Siegenthaler, Severson, Graves, B. Smith, Ochoťuk – Bratt, Hischier (C), Palát (A) – Mercer, J. Hughes (A), Haula – Tatar, J. Boqvist, Šarangovič – Bastian, M. McLeod, Wood.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: St. Pierre, Pollock – Kovachik, Smith
    thejrc.org