Motor ČB – Plzeň 3:4 (po pr.) | Vítkovice – Liberec 2:0 (kon.) | K. Vary – Kladno 4:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Třinec 1:0 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Olomouc – Litvínov 1:8 (kon.)
Sparta – Kometa Brno 5:3 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
HC Hvězda Praha
Pátek 20.01.2023, 18:45 • Škoda aréna, Šumperk • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 13. kolo
Partner:
    41:12 BROŽ - 1:4
     
    41:12
    Hvězda právě vstřelila branku! Tak teď už to s Draky vypadá opravdu špatně! LUKÁŠ BROŽ dostal od Kulicha parádní přihrávku na útočnou modrou čáru a svůj samostatný únik zakončil střelou mezi lapačku a beton. Asistence: Jakub Kulich.
    39:11 DUCHÁČEK - 1:3
     
    39:11
    Hvězda právě vstřelila branku! Nedáš, dostaneš! Draci svoje přečíslení nevyužili, takže na druhou stranu mohla zaútočit hvězda. DAVID DUCHÁČEK se na levém kruhu dostal k odraženému puku, který švihem poslal přesně k pravé tyči. Asistence: Jiří Dohnal, Lukáš Brož.
    33:31 SUK - 1:2
     
    33:31
    Hvězda právě vstřelila branku! Hvězda obrací skóre! ADAM SUK se na levém mantinelu dostal k odraženému puku, který bez přípravy poslal na branku a překonal gólmana. Asistence: Matěj Krejčí.
    31:36 DOLEŽEL - 1:1
     
    31:36
    Hvězda právě vstřelila branku! A je vyrovnáno. MATĚJ DOLEŽEL se postaral o trochu netradiční přesilovkový gól, když si na modré čáře vzal kotouč, sám se posunu mezi kruhy a sám také zakončil. Střelu ale napasoval přesně pod horní tyč, takže Ondráček měl pramalou šanci na úspěšný zákrok. Asistence: Matěj Krejčí, Martin Beňo.
    02:00 PROKOP - 1:0
     
    02:00
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Dlouho netrvalo a máme tu první gól dnešního zápasu! VOJTĚCH PROKOP dostal zpoza branky do slotu pas přesně na čepel a puk jen usměrnil po ledu mezi betony Höhliga. Asistence: Jakub Slováček.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 2. Prokop (Slováček) – 32. Doležel (Krejčí, Beňo), 34. Suk (Krejčí), 40. Ducháček (Dohnal, Brož), 42. Brož (Kulich)


    HK Mladí Draci Šumperk: Ondráček (Zavoral) – J. Březina, Jarmara, K. Březina, Souček, Plhal (C), Cabadaj, Veselý – Hejátko, Slováček, Pluskal, Prokop, Karas, Verner (A), Škrabal, Seidenglanz (A), Pospíšil, Mácha.
    Trenér: Radek Kučera

    HC Hvězda Praha: Höhlig (Tomeš) – Holas, Foltýn, Novák, Vrabec, Štefík, Beňo (A), Tomka – Štípek, Brož, Kulich, Dohnal, Ducháček (C), Suk, Surkov, Doležel, Krejčí (A), Štěpánek
    Trenér: Josef Reigl

    Rozhodčí: Janda – Rychlý, Veselý
    bahis siteleri