Pittsburgh – Ottawa 4:1 (kon.) | Vancouver – Colorado 1:4 (kon.) | Buffalo – Anaheim 6:3 (kon.)
Calgary – Tampa 6:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
1:4 (0:1, 1:3, 0:0)
Colorado Avalanche
Sobota 21.01.2023, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.
     
    Po divoké a hokejem přeplněné noci ze čtvrtka na pátek čeká zámořskou NHL trochu klidnější noc. Ve čtyři hodiny středoevropského času se proti sobě v jednom ze dvou duelů postaví hokejisté Vancouveru a Colorada, kteří odehrají už třetí vzájemný zápas v této sezoně. V předchozích dvou dokázali zvítězit hráči Vancouveru.
     
    Fakt, že Vancouver vyhrál oba vzájemné zápasy, je poněkud překvapivý. Canucks totiž ani zdaleka nehrají hokej, se kterým by mohli být spokojení. Ze 44 zápasů doposud vydolovali jen 39 bodů a figurují až na dvanáctém místě Západní konference, daleko za postupovými příčkami do play-off, na které aktuálně ztrácí 12 bodů. Hlavním důvodem, proč v této sezoně nehrají tak dobře, je defenziva a s ní spojené výkony brankářů. Vše začíná nasvědčovat tomu, že Vancouver bude potřetí v řadě scházet v bojích o Stanley Cup.
     
    Daleko k ideálním výkonům má rovněž Colorado, byť jeho pozice je i tak o poznání lepší. Laviny mají na kontě 49 bodů a jsou na dostřel od osmého místa Západní konference. U Colorada je důvod jeho slabších výkonů po takřka snovém ročníku, v němž vybojovalo Stanley Cup, mnohem jednodušší. Marodka. Zranění se v této sezoně nevyhýbalo (a nadále také nevyhýbá) ani oporám týmu. A přesto, že osud Coloradu příliš nepřeje, dokázali se hráči z Denveru v posledních třech utkáních radovat z vítězství, trochu stáhnout svou ztrátu na týmy před sebou a dát najevo, že zmeškat play-off rozhodně nehodlají.
     
    Úvodní sestavy:

    Vancouver Canucks: Delia (S. Martin) – L. Schenn, Q. Hughes, T. Myers, Ekman-Larsson, Dermott, Bear – Horvat, Garland, J. Miller – Kuzmenko, E. Pettersson, Boeser – Studnicka, Dries, Michejev – Lazar, Joshua, Lockwood.

    Colorado Avalanche: Georgijev (Francouz) – E. Johnson, D. Toews, Girard, B. Hunt, MacDermid, Englund – MacKinnon, Rodrigues, Lehkonen – Ničuškin, Rantanen, Compher – Cogliano, L. O'Connor, Newhook – Meyers, Blidh, MacDonald.

    Rozhodčí: Kea, Hanson – Daisy, Smith.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    Georgijev zapisuje první zákrok v utkání. Po střele Ekmana-Larssona od modré čáry přerušuje hru.
     
    01:26
    O'Connor se protáhl před brankoviště Delii, brankáře Vancouveru se mu ovšem nepovedlo obstřelit. Následně se dostal ještě k jednomu zakončení, to ale pro změnu poslal puk na zadní mantinel.
     
    01:48
    Hra se rychle přesunula do obranného pásma Colorada, kde Georgijev zlikvidoval ránu z nápřahu od Michejeva.
     
    02:46
    Vancouver sice vstřelil branku, ale té dosáhl JT Miller jen zásluhou toho, že trefil vysoko letící kotouč vysokou holí, tedy proti pravidlům. Rozhodčí okamžitě signalizoval, že gól neplatí a vykazuje hru do středního pásma.
     
    03:23
    Rodrigues provětral betony Collina Delii střelou od modré čáry. Domácí gólman s přehledem kotouč odvrátil.
     
    03:53
    Další poměrně rychlý kontr Vancouveru. Kuzmenko se s pukem dostal po pravém křídle až do útočného pásma a z pravého kruhu poslal puk pouze do Georgijevova betonu. Hosté se následně dopustili icingu.
     
    04:55
    Dvě rychle akce na obou stranách. Napřed domácí Joshua projel po levé straně až takřka za levý kruh a vypálil z ostrého úhlu na Georgijeva, načež při protiútoku pronill O'Connor až před brankoviště Delii, ale ani on nedokázal otevřít skóre zápasu.
     
    05:44
    Garland neměl ideální střeleckou pozici, doufal ale v odraz od Georgijeva, který by mohli jeho spoluhráči dorážet. Odraz skutečně přišel, žádná dorážka se však Vancouveru nepovedla.
     
    06:34
    Pokus MacKinnona zpoza pravého kruhu. Delia letící kotouč srazil mimo brankoviště a zapsal svůj pátý zákrok v utkání.
     
    07:33
    Canucks se povedlo dostat hráče Colorada pod tlak, nic z toho ale nevytěžili. Georgijev úspěšně vyrazil střelu Michejeva do pravého kruhu, odkud přišla následně další střela Beara. A i s tou si hostující brankář poradil. Komerční pauza.
     
    07:49
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche:
    Andrew Cogliano – 2 min., vysoká hůl.
     
    08:26
    Pettersson svou dělovkou od modré napálil pouze bránícího protihráče před sebou a musí se vypravit až do svého pásma. Coloradu se totiž povedlo kotouč vyhodit.
     
    09:06
    Po dalším vyhození Colorada se Vancouveru povedlo opětovně usadit v útočném pásmu, ovšem Boeserova střela byla sražena do ochranné sítě.
     
    09:35
    Obrana Colorada zatím pracuje v tomto oslabení výborně. I další střelecký pokus byl zblokovaný a na Georgijeva se puk vůbec nedostal.
     
    09:49
    Hosté v plném počtu.
     
    10:35
    Hraje se dlouhý úsek bez přerušení. Ze statistického hlediska, Vancouver vede na střely 7-6.
     
    11:12
    Dermottova rána od modré čáry byla líznuta lapačkou Georgijeva, který puk vytěsnil za svou branku.
     
    11:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hostům se povedlo otevřít skóre zápasu! Delia byl za brankou a rozehrával, puk se ale dostal jen podél mantinelu k Newhookovi, jenž uvolnil svou přihrávkou ANDREWA COGLIANA. Tomu se povedlo z hranice mezikruží poslat střelu do pravého horního rohu Deliovy klece. Asistence: Alex Newhook.
    11:32 Andrew COGLIANO - 0:1
     
    13:10
    Colorado je spokojeno s vedením a prozatím vystavilo na své modré čáře obrannou hráz, přes kterou nepouští své soupeře do žádné nebezpečné situace.
     
    14:03
    Hraje se dlouhý úsek bez přerušení. Domácí Canucks jsou po slibném začátku utkání trochu jako opařeni, že se svými soupeři prohrávají. Vymýšlí, jak proniknout před Georgijeva a ohrozit ho.
     
    14:51
    První střela po hodně dlouhé době. Millerův tečovaný kotouč ovšem Georgijev svou hrudí vyrazil mimo nebezpečný prostor.
     
    15:33
    O poznání nebezpečnější byla akce Colorada. Lehkonen a MacKinnon však tentokrát hledali recept na úspěch proti Deliovi marně.
     
    15:53
    Ještě jedna střela MacKinnona, po které Delia přerušuje hru. Komerční pauza.
     
    16:37
    MacKinnon číhal před brankovištěm na teč, nebo případnou dorážku. Ani k jednomu ale nedošlo a Delia drží puk po střele od modré pod svou kontrolou.
     
    17:01
    Dalekonosná střela Newhooka se od Delii odrazila do strany, mimo dosah dorážejícího hráče Colorada.
     
    17:25
    Vancouver se pokusil o nahození puku, ten ale sbírá hostující obrana, která nyní vyčkává na prostřídání a rozehrání nové akce.
     
    17:40
    Tato akce ale končí icingem.
     
    18:17
    Boeser zkusil vystřelit z pravého kruhu, Georgijev si ale s letícím pukem poradil a vyráží jej.
     
    18:50
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks:
    Brock Boeser – 2 min., hákování.
     
    18:50
    Komerční přestávka.
     
    19:16
    Rantanen poslal od modré čáry puk do skrumáže před brankovištěm Canucks. Hosté se ale k puku a zakončení nedostali, naopak domácím se povedlo vyhodit přes všechny čáry.
     
    19:48
    Další vyhození Vancouveru z pásma.
     
    19:58
    A to je pro Vancouver problém. Při návratu soupeře do útočného pásma se Hughes provinil držením soupeře a putuje na trestnou lavici. Do druhé třetiny tak bude Colorado vstupovat ve dvojnásobné početní převaze.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Vancouver sice vstoupil do první třetině velmi dobře a předváděl aktivní hokej, pak ale začalo Colorado postupně přebírat otěže střetnutí. Toho využil Andrew Cogliano, který ve 12. minutě otevřel skóre, poslal Laviny do vedení a je zatím jediným střelcem utkání. Colorado navíc vstoupí do druhé třetiny v přesilovce pět na tři, která bude trvat 50 sekund. Pokud toho nevyužije, bude následovat ještě minutová klasická přesilovka pěti proti čtyřem.
     
    Další třetina začne přibližně v 05:01.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny využívají svou dvojnásobnou přesilovku a zvyšují na 2:0! Po ose MacKinnon a Copher se puk dostal před brankoviště na VALERIJE NIČUŠKINA, který se i přes problémy dostal do zakončení. Jeho střela sice neměla razance kvůli relativně dobré práci bránícího protihráče, ale puk i tak proskákal za Deliova záda. Asistence: JT Compher, Nathan MacKinnon.
    20:34 Valerij NIČUŠKIN - 0:2
     
    20:52
    Pokračuje klasická přesilovka Colorada. MacKinnon z levého kruhu nezamířil přesně a netrefil Deliovu klec.
     
    21:15
    Avalanche se při pokusu o návrat do útočného pásma dostaly do postavení mimo hru.
     
    21:45
    Colorado se marně snaží znovu ohrozit branku Vancouveru. Ve čtyřech se Canucks brání o poznání lépe.
     
    21:58
    Domácí v plném počtu.
     
    22:11
    Vancouver se dopustil po špatné rozehrávce zakázaného uvolnění.
     
    23:05
    Kotouč byl ve středním pásmu vystřelen na jednu ze střídaček. Bude se vhazovat v neutrální zóně.
     
    23:55
    Canucks se zatím nepovedlo ve druhé třetině vystřelit na branku. Blízko byl Horvat, jenž ale z pravého kruhu poslal svůj projektil jen do zadního hrazení.
     
    24:40
    Garlandovu střelu z levé strany vytěsnil Georgijev mimo tři tyče. První střela domácích ve druhé třetině.
     
    24:42
    Bude se vylučovat na straně Colorada, Vancouver, jenž nyní uzamkl soupeře v jeho pásmu, má výhodu.
     
    24:47
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche:
    Andrew Cogliano – 2 min., podrážení.
     
    24:58
    Georgijev vyrazil rychlou střelu po buly ke svým spoluhráčům, kteří se postarali o vyklizení obranné třetiny hostů.
     
    25:36
    Tuhý souboj v mezikruží. Domácí útočník skončil na koleni a nepovedlo se mu prodrat ke střele. Hostům se naopak daří kotouč poslat přes všechny čáry do bezpečí.
     
    26:09
    Laviny se dokonce dostaly v oslabení do útoku. O'Connor si sjel před brankoviště, ale přihrávku zpoza branky minul! Puk pouze proklouzal kolem branky Delii.
     
    26:20
    Rychlý přechod domácích do útoku. Georgijev zastavuje střelu z levé strany a přerušuje hru.
     
    26:33
    Horvat nedokázal dobře seřídit mířidla a z okraje pravého kruhu minul Georgijevovu klec.
     
    26:46
    Ještě jedna střela domácích Canucks. Georgijev má i tentokrát kotouč pod kontrolou a nedovolil domácí dvojici před brankovištěm udeřit.
     
    26:47
    Hosté v plném počtu.
     
    26:52
    Myers ještě vypálil od modré čáry. Georgijev má puk ve své moci. Komerční pauza.
     
    27:50
    Hosté jsou natlačeni v útočném pásmu a ohrožují branku Vancouveru. Delia poskakuje ve svém brankovišti ze strany na stranu, prozatím všechny hrozby pokryl.
     
    28:41
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks:
    Conor Garland – 2 min., držení.
     
    28:52
    Domácím se povedlo vyhodit puk přes všechny čáry do bezpečí.
     
    29:19
    Dobrý forčeking Canucks má za následek, že se Coloradu stále nepovedlo přiblížit návratu do útočného pásma.
     
    29:45
    A když se to hostům povedlo, po krátké chvíli zase o pásmo přichází.
     
    30:01
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Jack Studnicka.
     
    30:01
    Oddechový čas pro tým Colorado Avalanche. To bude znovu hrát v dvojnásobné početní převaze.
     
    30:13
    Delia likviduje střelu MacKinnona z pravého kruhu a má kotouč ve své lapačce.
     
    30:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hostům se znovu daří využít dvojnásobnou přesilovku! MacKinnon sice napřed minul branku Vancouveru, kotouč se ale odrazil na pravou stranu k MIKKOVI RANTANENOVI, který si z ostrého úhlu pomohl o tělo ležícího brankáře Delii a dostal puk do jeho branky. Asistence: Nathan MacKinnon, Evan Rodrigues.
    30:32 Mikko RANTANEN - 0:3
     
    31:08
    Domácí se v oslabení dostali do obrovské šance, Horvat pronikl až před brankoviště Georgijeva, ale po kličce do levé strany se mu nepovedlo přehodit beton brankáře hostí!
     
    31:40
    Canucks vyváží puk ze svého pásma, další část dlouhého oslabení už nejspíš zvládnou.
     
    32:01
    Domácí v plném počtu.
     
    32:12
    Georgijev úspěšně zasáhl proti střele Vancouveru a přerušuje hru. Komerční pauza.
     
    32:32
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Po vyhraném buly v útočném pásmu se povedlo Vancouveru dostat puk až před brankoviště, kde zůstal zcela sám ELIAS PETTERSSON. Svým pohybem a zamícháním puku si položil Georgijeva a následně jej z bekhendu přehodil. Asistence: Brock Boeser, Andrej Kuzmenko.
    32:32 Elias PETTERSSON - 1:3
     
    33:12
    Icing Vancouveru, který se snažil o dlouhou přihrávku přes střední pásmo.
     
    33:51
    Delia má ve své lapačce kotouč po střele MacDermida od modré čáry. Hra je přerušena.
     
    34:42
    Postavení mimo hru Colorada. Následuje komerční pauza.
     
    35:12
    Canucks se dopustili zakázaného uvolnění, vhazovat se bude před Deliou.
     
    35:36
    A další icing domácích, které vrátí hru do jejich pásma.
     
    36:01
    MacDermid se zpoza kruhů marně snažil prosadit, napálil pouze bránícího Petterssona.
     
    37:09
    Pro změnu se MacDermid blýskl v obraně, když to byl naopak on, kdo blokoval střelu soupeře. Studnickovi nepovolil ohrozit Georgijeva.
     
    37:51
    Domácí Canucks byli v ofsajdu, nevšimli si signalizace rozhodčího a hráli dál.
     
    38:43
    MacKinnon si sjel na modrou čáru, odkud vyslal prudkou ránu na branku Vancouveru. Deliovi kotouč zaduněl o beton a odrazil se mimo brankoviště. Hosté jsou dál v útočném pásmu.
     
    38:51
    Už to ale neplatí. Rozhodčí přerušil hru kvůli zahrání puku vysokou holí a vykazuje Colorado do středního pásma.
     
    39:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny zvyšují své vedení na 4:1! Krásnou ránou od modré čáry se prosadil BRAD HUNT, který zamířil přesně do pravého horního rohu. Asistence: Mikko Rantanen.
    39:27 Brad HUNT - 1:4
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Hokejisté Colorada míří poměrně suverénně za čtvrtým vítězstvím v řadě. Na ledě Vancouveru jsou lepším týmem, k čemuž jim ohromně pomohly i dvě přesilovky v pěti proti třem. Obě příležitosti dokázali hosté využít a po gólech Ničuškina a Rantanena se ujali vedení 3:0. Pak sice ve 33. minutě snížil Pettersson, ale gólem do šatny vrátil tříbrankový náskok obhájcům Stanley Cupu Brad Hunt.
     
    Další třetina začne přibližně v 05:59.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Canucks otevírají třetí třetinu zakázaným uvolněním.
     
    40:53
    Ničuškin to zkusil trochu netradičně z dálky, puk z jeho hole ale neprošel až na branku Vancouveru.
     
    41:12
    A další icing domácího týmu.
     
    41:32
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche:
    Andrew Cogliano – 2 min., sekání.
     
    41:49
    Miller se pokusil zamířit mezi betony Georgijeva z levého kruhu, puk mu ale vyletěl zhruba půl metru nad led a zasáhl brankáře Colorada do břicha. Georgijev přerušuje hru úspěšným zákrokem.
     
    42:12
    Návrat Vancouveru do útočného pásma byl zastaven postavením mimo hru.
     
    42:53
    Dobře vykombinovaná akce domácích, kteří ale nedokázali ani tak překonat Georgijeva. Kuzmenko dostal přihrávku k zadnímu mantinelu a měl spoustu času i prostoru. Vyjel proto před brankoviště a snažil se najít skulinu mezi betony brankáře soupeře. Avšak neúspěšně.
     
    43:23
    Tyč zastavila střelu Driese z mezikruží! Colorado mělo nyní obrovské štěstí, a naopak Vancouver pro změnu obrovskou smůlu!
     
    43:32
    Hosté v plném počtu.
     
    43:57
    Domácí po konci přesilovky ještě drželi útočné pásmo, povedlo se jim vyslat ještě jednu střelu na Georgijeva, ale ani ta se neujala. Colorado následně obloučkem vyhazuje do středního pásma a definitivně se ubránilo.
     
    44:48
    Tečované nahození Vancouveru končí v ochranné síti za bránou Colorada. Je nutné poznamenat, že Canucks jsou zatím ve třetí třetině vysoce aktivní a snaží se s výsledkem něco udělat. Zatím ale naráží na dobře chytajícího Georgijeva.
     
    45:41
    Dries se natlačil mezi kruhy, Georgijev jeho zakončení vyráží mimo brankoviště a nedává prostor k dorážení.
     
    47:13
    Garland se prokličkoval do levého kruhu. Jeho bekhendové zakončení vyrazil Georgijev maskou až do ochranné sítě. Komerční pauza.
     
    47:41
    Joshua vyřešil tlak Colorada tím, že odpálil kotouč přes všechny čáry až k brankáři Georgijevovi. Canucks se tak vyhnuli zakázanému uvolnění.
     
    48:37
    Laviny jsou však zpátky v útoku. O'Connor se prodral před brankoviště, Deliu však nepřekonal.
     
    49:45
    Hraje se dlouhý úsek bez přerušení. Domácí mají kotouč ve svém pásmu a trpělivě vyčkávají s rozehrávkou.
     
    50:14
    Nic z toho nebylo a zase se musí vracet pro puk až za svou branku. Alespoň ale nedávají prostor soupeři k útočení.
     
    50:34
    Icing hostujícího týmu, po kterém bude následovat vhazování před Georgijevem.
     
    51:16
    Ekman-Larsson vypálil zpoza pravého kruhu, Georgijev si však připisuje svůj 25. zákrok v utkání.
     
    51:32
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche:
    Jacob MacDonald – 2 min., držení.
     
    51:32
    Komerční pauza.
     
    52:09
    Coloradu se povedlo vyčistit své pásmo a nutí Vancouver hledat cestu zpět do útočného pásma.
     
    52:45
    Canucks se vůbec nedokážou dostat do dobré střelecké pozice. Skoro to vypadá, že začínají na tento zápas rezignovat.
     
    53:12
    Miller se zjevil před brankovištěm, neusměrnil ale svou střelu mezi tři tyče.
     
    53:20
    Ještě šance Canucks, kterým se ale opět nepovedlo využít toho, že Georgijev ležel na ledě. Dobrá práce obrany Colorada!
     
    53:32
    Hosté v plném počtu.
     
    54:11
    Domácí Lazar pálil od modré čáry, Georgijev má kotouč pod kontrolou. Poslední komerční pauza.
     
    54:52
    Canucks nevyšla rozehrávka, která ústí jen v zakázané uvolnění. Utkání se pomalu chýlí ke svému konci.
     
    55:21
    Englund svou střelou od modré čáry přinutil Deliu přerušit hru a vynutil si vhazování v útočném pásmu.
     
    56:35
    Colorado vede na střely 29-28. Mnohem podstatnější je, že tři a půl minuty před koncem vede 4:1 na góly a už neexistuje nejspíš reálná šance, že by Vancouver předvedl nějaký zázračný obrat.
     
    57:15
    Tomu momentálně odpovídá i tempo. Skoro to vypadá, jako by se utkání dohrávalo. Aktivitu se snaží držet Colorado, které se nechce dostat pod závěrečný tlak soupeře a nabídnout ještě nějaký impulz, který by domácí nakopl.
     
    58:08
    Avalanche po nahození do útočného pásma dokázali vybojovat svým napadáním kotouč, ohrozit Deliu a po střele Newhooka ještě vybojovat vhazování v útočném pásmu, jelikož kotouč skončil až v ochranné síti.
     
    58:32
    Hosté mají závěr utkání pod kontrolou. Drží puk v útočném pásmu a už skutečně nedávají čas ani prostor k tomu, aby Vancouver zvládl něco víc, než maximálně kosmeticky upravit skóre.
     
    59:25
    Canucks byli vyhnáni obranou soupeře z útočného pásma. Tak už ani kosmetická úprava skóre nejspíš není na pořadu dne.
     
    Konec zápasu.
     
    Coloradu se povedlo vyhrát čtvrtý zápas v řadě a konečně dává najevo, kam v tabulce Západní konference patří. Dál stahuje svou ztrátu na elitní osmičku a výběr Jareda Bednara znovu připomíná ten nebezpečný tým z minulé sezony, početné marodce navzdory. Tentokrát sílu Lavin pocítil Vancouver, který prohrál na svém ledě s obhájci Stanley Cupu 1:4, když se nedokázal výrazněji prosadit přes výborně chytajícího brankáře Alexandara Georgijeva.
     
    Statistika
    Střely na bránu: 29 – 30 | Přesilová hra: 0/4 – 2/4 | Trestné minuty: 8 – 8

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Collin Delia (VAN) 26 zákroků, 4 OG, úspěšnost 86,7%, odchytal 60:00
    Alexandar Georgijev (COL) 28 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,6%, odchytal 60:00

    Česká a slovenská stopa
    Bez české a slovenské účasti.

    Tři hvězdy utkání
    1. Nathan MacKinnon (COL) 0+2
    2. Elias Pettersson (VAN) 1+0
    3. Devon Toews (COL) 0+0 (06:39:21)

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 33. E. Pettersson (Boeser, Kuzmenko) – 12. Cogliano (Newhook), 21. Ničuškin (Compher, MacKinnon), 31. Rantanen (MacKinnon, Rodrigues), 40. B. Hunt (Rantanen)


    Vancouver Canucks: Delia (S. Martin) – L. Schenn, Q. Hughes, T. Myers, Ekman-Larsson (A), Dermott, Bear – Horvat (C), Garland, J. Miller (A) – Kuzmenko, E. Pettersson, Boeser – Studnicka, Dries, Michejev – Lazar, Joshua, Lockwood.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Colorado Avalanche: Georgijev (Francouz) – E. Johnson, D. Toews (A), Girard, B. Hunt, MacDermid, Englund – MacKinnon (A), Rodrigues, Lehkonen – Ničuškin, Rantanen (A), Compher – Cogliano, L. O'Connor, Newhook – Meyers, Blidh, MacDonald.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Kea, Hanson – Daisy, Smith

    Diváci: 18813
    thejrc.org