Pittsburgh – Ottawa 4:1 (kon.) | Vancouver – Colorado 1:4 (kon.) | Buffalo – Anaheim 6:3 (kon.)
Calgary – Tampa 6:3 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
6:3 (2:0, 1:3, 3:0)
Anaheim Ducks
Sobota 21.01.2023, 18:30 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:40 Peyton KREBS - 6:3
     
    53:40
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    PEYTON KREBS je třetím dvougólovým střelcem večera, na konci rychlé kombinace vyslal tvrdou střelu zápěstím z osy hřiště. Asistence: Alex Tuch, Ilja Ljubuškin.
    48:07 Victor OLOFSSON - 5:3
     
    48:07
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Comtois udělal velkou chybu ve středním pásmu, VICTOR OLOFFSON nabral rychlost a uháněl na Gibsona, toho nakonec překonal podruhé během poslední třetiny. Asistence: Tyson Jost, Owen Power.
    42:12 Victor OLOFSSON - 4:3
     
    42:12
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Ljubuškin vystihl puk na levé straně ve středním pásmu, kde se hosté vůbec nedohodli a v situaci na dva na jednoho přehodil přihrávkou padajícího Klingberga, VICTOR OLOFFSON uklízel na vzdálenější tyči víceméně do prázdné brány. Asistence: Ilja Ljubuškin.
    35:29 Simon BENOIT - 3:3
     
    35:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    SIMON BENOIT zmrazil diváky, když si navedl puk na překvapivou střelu z pravé strany na bližší tyč. Asistence: Trevor Zegras, Adam Henrique.
    30:49 Peyton KREBS - 3:2
     
    30:49
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    PEYTON KREBS udělal kličku na pravé straně a přihrál křížem, Dahlin objel bránu a poslal puk před brankoviště, kde se odrazil od Klingberga na bekhend PEYTONA KREBSE a ten pod tělem Gibsona procedil kotouč do sítě. Asistence: Rasmus Dahlin, Kyle Okposo.
    28:14 Trevor ZEGRAS - 2:2
     
    28:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    TREVOR ZEGRAS vyjel od pravého mantinelu a vystřelil zápěstím přes obránce na lapačku skoro do pravé šibenice. Svým druhým gólem ve druhé třetině srovnává. Asistence: Nathan Beaulieu.
    24:47 Trevor ZEGRAS - 2:1
     
    24:47
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš. TREVOR ZEGRAS si na levé straně vyměnil kotouč se Stromem, Luukkonen nechal hodně otevřenou bližší tyč a kolem ní propasírovat Američan kotouč pod břevno. Asistence: Ryan Strome, Maxime Comtois.
    17:39 Jeff SKINNER - 2:0
     
    17:39
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Tuch s Thompsonem připravili kotouč zprava na střed pro JEFFA SKINNERA a ten dělovkou zápěstím o tyč přidal druhou trefu Sabres! Asistence: Alex Tuch, Tage Thompson.
    09:53 Dylan COZENS - 1:0
     
    09:53
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    DYLAN COZENS posadil na levém kruhu na hrací plochu Silfverberga, zamíchal s pukem na forhend a sám před Gibsonem mířil nad pravé rameno pod víko. Asistence: Rasmus Dahlin, Ilja Ljubuškin.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 10. Cozens (Dahlin, Ljubuškin), 18. J. Skinner (Tuch, Ta. Thompson), 31. Krebs (Dahlin, Okposo), 43. V. Olofsson (Ljubuškin), 49. V. Olofsson (Jost, Power), 54. Krebs (Tuch, Ljubuškin) – 25. Zegras (R. Strome, Comtois), 29. Zegras (Beaulieu), 36. Benoit (Zegras, Henrique)


    Buffalo Sabres: Luukkonen (C. Anderson) – Dahlin (A), Samuelsson, Jokiharju, Power, Ljubuškin, Bryson – Tuch, Ta. Thompson, J. Skinner – Quinn, Cozens, Peterka – V. Olofsson, Jost, Mittelstadt – Okposo (C), Krebs, Girgensons (A).
    Trenér: Dallas Eakins

    Anaheim Ducks: Gibson (Stolarz) – Kulikov, Fowler (A), Klingberg, Benoit, Shattenkirk, Beaulieu – Terry, McTavish, Henrique (A) – R. Strome, Zegras, Comtois – Silfverberg (A), Lundeström, Vatrano – Carrick, Jays. Megna, Max Jones.
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: MacDougall, O'Rourke – Shewchyk, Flemington

    Diváci: 19 070
    thejrc.org