Slavia – Třebíč 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jihlava 4:0 (kon.) | Kolín – Zlín 1:3 (kon.)
Šumperk – Vsetín 2:5 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 3:2 (kon.) | Přerov – Litoměřice 1:2 (kon.)
Pardubice B – Sokolov 2:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:9 (2:3, 1:2, 0:4)
HC Slavia Praha
Sobota 21.01.2023, 12:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 14. kolo
Partner:
     
    59:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    A tečku za dnešním utkání nyní napsal MAXMILIAN CURRAN. Ten svým pokusem těsně před závěrečným hvizdem definitivně podepisuje jasnou výhru svého celku nad domácími Berany. Asistence: Tomáš Poletín a Ondřej Hubinka.
     
    49:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další účastníkem demolice domácího celku se stává TOMÁŠ POLETÍN, který si připisuje již druhou branku utkání. Díky jeho zakončení je tak čím dál tím více jasné, kdo si z dnešního utkání odveze tři body. Asistence: Maxmilian Curran a Artur Matějovský.
     
    48:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak toto vypadá pro hosty už velice slibně. Již počtvrté v utkání se totiž prosazuje neomylný DANNY CHLUDIL, který tak využívá další přesilovku, která ševcům dělá velké problémy. Asistence: Petr Labuzík a František Poletín.
     
    46:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Že by toto byl zlomový bod závěru utkání? Je možné, že ano, jelikož po střele DENISE HLAVIČKY se tým z hlavního města dostává již do tříbrankového vedení, které bude pro domácí ševce velmi těžké dotáhnout.
     
    35:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    To co dneska předvádí DANNY CHLUDIL je opravdu nevídané. Po jeho střele od modré, která prošla vším co jí stálo v cestě, totiž tento hráč kompletuje svůj hattrick, a to dokonce ještě před koncem druhého dějství. Asistence: Jan Matouš Kucharčík.
     
    32:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom se nám přelévá skóre opět na stranu Pražanů. Po kombinaci skrze celé útočné pásmo se nakonec dostal ke střele z nebezpečné pozice TOMÁŠ POLETÍN. Jeho pokus z prostoru mezi kruhy brankář nedokázal pokrýt, a tak kotouč skončil opět v bráně domácích. Asistence: Maxmilian Curran.
     
    24:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je jedna velká přestřelka! Po šesti gólech je stav opět vyrovnaný, a to zejména díky autorem poslední branky, kterým je LUCA PEČNER. Ten se totiž ocitl ve správný čas na správném místě, díky čemuž mohl dorážet odražený puk do zcela prázdné brány. Asistence: Jakub Heš.
     
    19:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady bleskurychlou odpověď ze strany Beranů! Po méně než půl minutě od posledního zaznění sirény se totiž prosazuje JAKUB HEŠ. Ten tak dokázal napravit nevžitý samostatný únik jednoho z jeho spoluhráčů. Asistence: Adam Klimek a Ondřej Vaculík.
     
    18:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak toto je velice nepříjemné pro domácí celek! po méně než dvaceti vteřinách se totiž soupeř opět prosazuje, a to zejména díky střele JAKUBA HAVLÍČKA. Ani jeho zakončení nebylo milné a tak zaplachtilo až za záda brankáře ševců. Asistence: Filip Tittl.
     
    18:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak toto byla ukázková střela, kterou nám předvedl DANNY CHLUDIL. Po jeho samostatném průniku podél levého mantinelu se podařilo tomuto mladíkovi nasměřovat jeho zakončení přesně do levého růžku brány soupeře, díky čemuž Slavia opět vede. Asistence: Denis Hlavička a Denis Ciolek.
     
    14:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    a je vyrovnáno vážení! Po nahození kotouče jednoho z hráčů do brankoviště se snažili hosté zabránit proklouznutí puku do brány seč jim síly stačili. Nakonec ale jejich snažení překonal JAN DVOŘÁK, kterému sudí gól uznal i přesto, že svatyně byla částečně odsunuta. Asistence: Alexandr Paták a Alex Nesrsta.
     
    01:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme tady první brzkou branku dámy a pánové! Po pouhé minutě a půl otevírá skóre DANNY CHLUDIL, který svým zakončením prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Matouš Kucharčík.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 15. Dvořák (Paták, Nesrsta), 20. Heš (Klimek, Vaculík), 25. Pečner (Heš) – 2. Chludil (Kucharčík), 19. Chludil (Hlavička, Ciolek), 19. Havlíček (Tittl), 33. Tomáš Poletín (Curran), 36. Chludil (Kucharčík), 47. Hlavička, 49. Chludil (Labuzík, František Poletín), 50. Tomáš Poletín (Curran, Matějovský), 60. Curran (Tomáš Poletín, Hubinka)


    Berani Zlín: Kowalczyk (Zábojník) – Řezníček, Lukaštík (A), Mořkovský, Uřičář, Paták, Kotala – Dvořák, Heš (A), Valášek, Pečner, Holba, Pešák, Vaculík, Plšek, Nesrsta, Klimek (C)
    Trenér: Lubomír Vosátko

    HC Slavia Praha: Poletín F. (Bašta) – Labuzík, Lorenz, Pšenička, Hubinka (A), Ciolek, Marek – Chludil (C), Kucharčík, Poletín T. (A), Matějovský, Havlíček, Tittl, Filip, Hlavička, Curram, Grebeníček
    Trenér: Ladislav Slížek

    Rozhodčí: Schenel – Maloušek, Hübl

    Diváci: 76
    thejrc.org