Slavia – Třebíč 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jihlava 4:0 (kon.) | Kolín – Zlín 1:3 (kon.)
Šumperk – Vsetín 2:5 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 3:2 (kon.) | Přerov – Litoměřice 1:2 (kon.)
Pardubice B – Sokolov 2:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:0 (3:0, 1:0, 1:0)
HC Hvězda Praha
Sobota 21.01.2023, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 14. kolo
Partner:
     
    42:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Pátá branka Olomouce je na světě! Pastrnek podržel kotouč za bránou a poté brilantní žabičkou vybídl TOBIÁŠE SEKANINU, který zametl hrací předmět k zadní tyči. 5:0. Asistence: David Pastrnek.
     
    29:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí po zásluze vedou už o čtyři branky! Navrátil vybídl MARKA PATRIKA BARTOKA, který vystřelil, ale hostující gólman si na kotouč sáhl. Puk poté vyskočil vysoko a spadl za brankovou čáru. 4:0. Asistence: Tomáš Navrátil a Lukáš Bošek.
     
    18:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Na konci první periody je na Hané ještě veseleji. Před brankou Hvězdy byl k vidění závar a za autora trefy byl nakonec hlasatelem ohlášen LUKÁŠ BOŠEK. 3:0. Asistence: Matyáš Bohatý a Kamil Drábek.
     
    17:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc na konci první třetiny odskakuje do dvoubrankového vedení! TOMÁŠ GALVAS se krásně dostal k zakončení a jeho střela zápěstím zapadla přesně do sítě. 2:0. Asistence: Dominik Drábek.
     
    08:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Stejně jako včera Olomoučtí využili rychlý přechod do útočné třetiny. Znovu se trefil hrdina duelu proti Kladnu DAVID PASTRNEK, takže domácí v 9. minutě vedou 1:0. Asistence: Tomáš Galvas.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 9. Pastrnek (Galvas), 18. Galvas (D. Drábek), 19. Bošek (Bohatý, K. Drábek), 30. Bartok (Navrátil, Bošek), 43. Sekanina (Pastrnek)


    HC Olomouc: Žbánek (Čerbák) – Kalman, Bohatý (C), Vrána, Galvas, Přidal – Brym, Pastrnek, Šulgan (A), Koryčanský, Němec, D. Drábek, Navrátil, Sekanina, K. Drábek (A), Neoral, Bartok, Bošek
    Trenér: Mojmír Trličík

    HC Hvězda Praha: Höhlig (43. Tomeš) – Holas, Foltýn, Novák, Vrabec, Štefík, Beňo (A), Tomka – Štípek, Brož, Kulich, Dohnal, Ducháček (C), Suk, Surkov, Doležel, Krejčí (A), Štěpánek
    Trenér: Josef Reigl

    Rozhodčí: Hranoš – Bubela, Frais
    thejrc.org