Havlíčkův Brod – Přerov 6:1 (kon.) | Písek – Vsetín 1:5 (kon.) | Slavia – Havířov 6:1 (kon.)
Kladno – HK MD Šumperk 2:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:1 (3:0, 1:0, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Neděle 22.01.2023, 11:00 • Havlíčkův Brod, Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 30. kolo
Partner:
     
    Je tu konec! Havlíčkův Brod doma překvapivě rozdrtil Přerov 6:1. Domácí se v první třetině prosadili třikrát. Na začátku druhé periody pak přidali i čtvrtou branku, čímž donutili soupeře vystřídat a totálně ho psychicky srazili. Přerov nakonec neodjel s prázdnou, i on se jednou trefil. Hattrickem a celkem šesti body řídil výhru domácích Ilarion Kuprijanov, hattrick si připsal též Petr Hrdlička. (13:06:15)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Tobiáš Niederhafner přebral na modré čáře těžkou nahrávku, a vystřelil z pravého kruhu. Vojtek si připsal ještě jeden úspěšný zákrok.
     
    59:10
    Adam Holík vystřelil z pravého mantinelu bekhendem, těsně však minul bránu.
     
    58:39
    Další snaha o zmírnění hrozivého skóre končí ofsajdem hostujícího týmu.
     
    57:56
    Kotouč je znovu ve středním pásmu. Havlíčkovu Brodu se daří oslabení bránit mimo své pásmo.
     
    57:32
    Hostům se nepodařila rozehrávka a píská se zakázané uvolnění.
     
    57:23
    Bruslaři vyhazují kotouč na bránu Přerova.
     
    56:15
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kuchta – 2 min., podrážení.
     
    55:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí odskočili zpět na rozdíl pěti branek! Ilarion Kurpijanov nahrál na pravou tyč volnému PETRU HRDLIČKOVI, jenž zakončil do protipohybu brankáře. Petr Hrdlička je tak druhý hráč Havlíčkova Brodu, který tento zápas zaznamenal hattrick. Asistence: Ilarion Kuprijanov.
     
    54:57
    Bruslaři museli řešit nepříjemnou situaci před vlastní bránou, kam se nacpalo několik hráčů Přerova. Nepřehlednou situaci ale nakonec obránci Havlíčkova Brodu zvládli.
     
    53:58
    Bruslaři si mohli vzít pětibrankový náskok zpět, před bránou se ocitl volný Ilarion Kuprijanov! Zlý sen přerovských hráčů však tentokrát v koncovce selhal a trefil jen Martina Vojteka, který se ale výborně proti útočníkovi přesunul.
     
    52:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři z Kotliny neodjedou z prázdnou. Matěj Halík nahrál před bránu MICHALU ŠILHAVÉMU, který střelou k tyči dnes poprvé překonal Filipa Sigmunda. Asistence: Matěj Halík, Adam Holík.
     
    52:15
    Michal Šilhavý objel bránu Havlíčkova Brodu a pokusil se zasunout puk na bližší tyč. Sigmund se nestihl přesunout, pomohl mu však jeden z obránců.
     
    51:53
    Přerovu se nedaří dostat ze svého pásma, Bruslaři i za tohoto stavu soupeře aktivně napadají.
     
    50:49
    Bruslaři se snaží udržet čisté konto. Jeden z obránců však přes plexisklo vyhodil kotouč ven z kluziště, a bude se tak vhazovat před bránou Filipa Sigmunda.
     
    50:05
    Své štěstí zkusil střelou z mezikruží Pilař. Jeho pokus si Vojtek pohlídal.
     
    48:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se trefují popáté v utkání a i u této branky figuroval ILARION KUPRIJANOV! Filip Dymák vybojoval v rohu kluziště kotouč, který poslal před bránu na Kuprijanova. Ten sice na první pokus trefil brankáře, poté ale tenisově trefil vzduchem letící odražený kotouč do odkryté klece. Kuprijanov tak dokonal hattrick. Asistence: Filip Dymák.
    Marken.cz

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 10. Kuprijanov (Besmák, Kuchta), 15. Hrdlička (Kuprijanov), 17. Kuprijanov (Přidal, Coufal), 21. Hrdlička (Kuprijanov), 49. Kuprijanov (Dymák), 56. Hrdlička (Kuprijanov) – 53. Šilhavý (Halík, Holík)


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Havlík) – Kutlvašr, Vaněček, Besmák (A), Kuchta (C), Topol, Jeletz – Dymák, Kuprijanov, Hrdlička – Přidal, Bulík, Coufal – Pilař, Koubek, Janko – Holenda, Niederhafner
    Trenér: Václav Adam

    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Billa (A), Harášek, Koblížek, Pekr, Veselý, Holík (C), Brázda – Kolařík, Svoboda, Buršík, Halík, Lysoněk, Šilhavý, Hyža, Štíbr (A), Švejda, Mašek, Hanák
    Trenér: Pavel Neuman

    Rozhodčí: Michael Kohoutek – Ladislav Hrabal, Kamila Smetková
    ocianews.com