Banská Bystrica – Poprad 4:3 (kon.) | Michalovce – Nové Zámky 3:0 (kon.) | HC Slovan – Lipt. Mikuláš 0:3 (kon.)
Prešov – Zvolen 5:4 (po pr.) | Spišská N. Ves – Košice 2:3 (kon.) | Trenčín – Nitra 3:6 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:6 (1:2, 2:2, 0:2)
HK Nitra
sk Neděle 22.01.2023, 18:00 • ZŠ Dubnica nad Váhom • Tipos Extraliga (SR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:16
    Nitra dala gól! Čo nevychádza Trenčínu, to naopak Nitre áno! Baláž skvelou prihrávkou našiel pred bránou hokejku JAKE ELMERA, ktorý sa takisto zapisuje k dvojgólovému strelcovi v zápase.
    Asistencie: Baláž, Gill.
     
    41:13
    Nitra dala gól! Hostia využívajú presilovú hru po desiatich sekundách! JOZEF BALÁŽ dostal presnú prihrávku spoza brány od Čederleho, okamžite vystrelil z prvej a pripisuje si druhý gól v zápase.
    Asistencie: Čederle, Hrnka.
     
    32:23
    Nitra dala gól! Ja sa pri tomto písaní poriadne zapotím! SEBASTIÁN ČEDERLE obral o puk domáceho hráča, vystrelil spomedzi kruhov a Durnému poslal opäť gólový pozdrav.
    Asistencia: Tvrdoň.
     
    30:45
    Trenčín dal gól! Tak v Dubnici padajú góly ako na bežiacom páse! PETR ULRYCH sa otočil okolo brány a puk natlačil pomedzi nohy Kašíka, cez ktoré to brankára prešlo do brány.
    Asistencia: Čacho.
     
    29:44
    Nitra dala gól! Obrovský tlak Nitry, dve nevyužité tutovky, ale tá tretia je už gólová! JOZEF BALÁŽ dostal prihrávku na os ihriska, vyslal strelu na vyrážačku Durného, ktorú domáci brankár nezachytil.
    Asistencie: Čederle, Stacha.
     
    24:36
    Trenčín dal gól! Ex Nitrančan MICHAEL DRÁBEK mal síce na opačne strane Thelina, ale skúsil to sám, aj keď mu prvá strela nevyšla, puk sa k nemu odrazil naspäť a na druhýkrát sa mu to už podarilo.
    Asistencia: Nemčík.
     
    14:08
    Nitra dala gól! Nitrania využívajú chyby Trenčanov, čo im prináša góly! Prečíslenie dvoch proti jednému využil JAKE ELMER, ktorý strelou švihom z ľavého krídla otáča skóre tohto zápasu.
    Asistencie: Sýkora, Gill.
     
    10:20
    Nitra dala gól! Aj trenčianska obrana urobila chybu! Najprv sa v úniku ocitol Tvrdoň, ale po puku sa hodil Durný, puk sa dostal k FRANTIŠKOVI GAJDOŠOVI a ten ležiaceho bezmocného domáceho brankára prekonal.
    Asistencie: Tvrdoň, Pekarčík.
     
    04:17
    Trenčín dal gól! Nitrianska obrana totálne chybovala v rozohrávke vo vlastnom pásme, puk zachytil DENIS HUDEC a z osi ihriska vypálil a prestrelil Kašíka.
    Bez asistencie.

    Klaudia Kadlecová

    Branky a nahrávky: 5. Hudec, 25. Drábek (Nemčík), 31. Ulrych (Čacho) – 11. Gajdoš (Tvrdoň, Pekarčík), 15. Elmer (Sýkora, Gill), 30. Baláž (Čederle, Stacha), 33. Čederle (Tvrdoň), 42. Baláž (Čederle, Hrnka), 57. Elmer (Baláž, Gill)


    HK DUKLA Trenčín: Durný (Borák) – Tourigny, Starosta – Nemčík, Pietroniro – Ozols, Ulrych – Hlaváč; – Sloboda, Čacho, Petráš – Drábek, Flick, Thelin – Valach, Sojčík, Hudec – Stašiniak, Jurík, Krajčovič
    Trenér: Róbert Döme

    HK Nitra: Kašík (O´Connor) – Stacha, Mezei – Gajdoš, Green – Pupák, Vitáloš – Knies, Solenský; – Baláž, Buncis, Krivošík – Sýkora, Gill, Elmer – Tvrdoň, Hrnka, Pekarčík – Lacka, Čederle, Bajtek
    Trenér: Antonín Stavjaňa

    Rozhodčí: Orolin, Baluška – Synek, Vyšný
    thejrc.org