Havlíčkův Brod – Přerov 6:1 (kon.) | Písek – Vsetín 1:5 (kon.) | Slavia – Havířov 6:1 (kon.)
Kladno – HK MD Šumperk 2:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
HK Mladí Draci Šumperk
Neděle 22.01.2023, 15:00 • ČEZ stadion, Kladno • Liga juniorů • 30. kolo
Partner:
     
    42:02
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Domácí zůstali po druhé inkasované brance jako opaření a toho využil DOMINIK JEŘÁBEK, který se dostal sám před hostující beky a následně překonal Gabrišku. Hosté otáčí vývoj zápasu a vedou 3:2. Bez asistence.
     
    41:53
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Hosté bleskově využívají přesilovou hru. MILAN KŘIVOHLÁVEK obdržel puk na hokejku a nejprve rozezvučel tyčku a následně kotouč zapadl za Gabrišku. Je srovnáno 2:2. Asistence: Tomáš Minařík a Miroslav Slováček.
     
    25:00
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Hosté bleskově využili přesilovku pět na tři. Gabriška se dostal do pohybu, opustil brankoviště a následně jej překonal hostující kapitán TOMÁŠ MINAŘÍK. Asistence: Milan Křivohlávek a Miroslav Slováček.
     
    20:26
    Kladno právě vstřelilo branku! Kladno využívá hned zkraje třetiny přesilovou hru, domácí se rozjeli do pásma, kde se na brance podílela stejná trojice, jako u první trefy. Tentokrát zacílil přesně nejproduktivnější hráč domácích MILOŠ HANOUSEK. Asistence: Lukáš Kulich a Ondřej Kulich.
     
    18:13
    Kladno právě vstřelilo branku! Hosté zůstali po vhazování statičtí a toho využívá domácí dvojice, která se představila jednouchou kombinaci. Kulich přihrál puk na středu útočné třetiny stojícího ONDŘEJE KOUBU, který zacílil za Ryšavého. Asistence: Lukáš Kulich a Miloš Hanousek.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 19. Kouba (Kulich, Hanousek), 21. Hanousek (Kulich, Kouba) – 25. Minařík (Křivohlávek, Slováček), 42. Křivohlávek (Minařík, Slováček), 43. Jeřábek


    Rytíři Kladno: Gabriška (Hykel) – Jakubec, Hvězda, Šeba, Šátek, Marcinek, Nácovský – Typolt, Ullrych, Kut, Kofroň, Volšín, Hamnousek (A), Spilka, Kouba (C), Kulich (A), Nedvěd, Jansa, Halfar.
    Trenér: Petr Procházka

    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Ježek) – Cekr, Netolický (A), Křivohlávek, Slabý, Minařík – Ševčík, Bařica, Slabý, Haas, Miškovský, Tomeš, Najman, Jeřábek, Szabó, Minařík, Slováček, Šotkovský.
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: David Žižka — Goran Jurak, Ondřej Tuháček
    thejrc.org