Třinec – Pardubice 0:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 4:0 (kon.) | Kladno – Liberec 3:2 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 5:2 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 3:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 24.01.2023, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:36 Matěj CHALUPA - 3:0
     
    54:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec přidává i třetí branku a pomalu ale jistě kráčí za třemi body. A slaví i navrátilec MATĚJ CHALUPA, který se prosazuje v prvním duelu zpátky mezi Hradeckými. Eberle si dobře poradil za brankou a naservíroval touš na Chalupu mezi dva protihráče, ten ale s přehledem uklidil z první puk přesně k pravé tyči. Asistence: Jan Eberle.
    47:50 Jordann PERRET - 2:0
     
    47:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Perret uniká při vlastním oslabení a zvyšuje na 2:0. Hradecká obrana zastavila rozvíjející se útok a na druhou stranu okamžitě pádil JORDANN PERRET, ten z vlastního pásma ujel po levém mantinelu a zvolil kličku do bekhendu, po které se štěstím přehodil hokejku Habala a poslal Hradec do dvougólového vedení. Bez asistence.
    29:48 Jakub LEV - 1:0
     
    29:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec před půlkou zápasu otevírá skóre dnešního zápasu a je to 1:0. Filip Pavlík shodil puk a levý kruh, kde dostal dostatek prostoru JAKUB LEV. Ten si počkal na ideální možnost a vypustil střelu na přední tyč, kterou sice Habal viděl, poradit si s ní ale nedokázal. Asistence: Filip Pavlík, Mislav Rosandič.
    Marken.cz

    Dominik Jarka

    Branky a nahrávky: 30. Lev (F. Pavlík, Rosandić), 48. Perret, 55. Chalupa (Eberle)


    Mountfield HK: Kiviaho (J. Růžička) – Jank, Piegl, Kalina, Blain, Rosandić, F. Pavlík (C), Marcel – Eberle, Cingel, Chalupa – Perret, Lalancette, Jergl – R. Pavlík, Lev (A), Novák – K. Lang, Štohanzl, Pajer.
    Trenér: Tomáš Martinec

    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Lukeš) – Huttula, Pulpán, Stříteský, Bartejs, Dlapa, Rohan, Rulík – Koblasa (C), Černoch, O. Beránek – Rachůnek, Hladonik, Kofroň – Juusola, Gríger, Kružík – Redlich, Jiskra, Koffer.
    Trenér: David Bruk

    Rozhodčí: Šír, Pražák – Hynek, Šimánek
    thejrc.org