NY Rangers – Florida 6:2 (kon.) | Toronto – NY Islanders 5:2 (kon.) | Dallas – Buffalo 2:3 (po pr.)
Calgary – Columbus 4:3 (po pr.)
po prodl.
Dallas Stars
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
Buffalo Sabres
Úterý 24.01.2023, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky
    Střely na bránu: 31 – 25 | Přesilová hra: 1/1 – 0/3 | Trestné minuty: 6 – 2

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Jake Oettinger (DAL) 22 zákroků, 3 OG, úspěšnost 88%, odchytal 60:56
    Craig Anderson (BUF) 29 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,5%, odchytal 60:56

    Česká a slovenská stopa
    Radek Faksa (DAL) 0+0, -1 účast, 4 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 14:37

    Tři hvězdy utkání
    1. Craig Anderson (BUF) 29 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,5%, odchytal 60:56
    2. Joe Pavelski (DAL) 0+2
    3. Rasmus Dahlin (BUF) 1+0 (05:17:19)
     
    Utkání přihlíželo 18 134 diváků.
     
    Prodloužení nakonec netrvalo ani minutu, bonusový bod si v něm uzmuli hosté z Buffala. Svým prvním gólem v letošní sezoně rozhodla jednička minulého draftu Owen Power.
     
    Konec zápasu.
    60:56 Owen POWER - 2:3
     
    60:56
    Buffalo právě vstřelilo branku! Hrdina dnešního zápasu se jmenuje OWEN POWER! Tage Thompson si na ose hřiště perfektně udělal místo a shodil puk na pravý kruh, odkud mladičký kanadský supertalent střelou bez přípravy překonal přesouvajícího se Oettingera. Asistence: Tage Thompson, Alex Tuch.
     
    60:36
    Puk se ale velmi rychle dostal na druhou stranu, kde se Roope Hintz nikterak nerozpakoval a z pravého kruhu střílel, blok ale neprostřelil.
     
    60:16
    Tuch zavezl puk do útočného pásma, kde tak může hostující trojice nadále operovat.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí třetině bylo k vidění po jedné brance na obou stranách. Po vyrovnávací trefě domácích na 2:2 se ale hra opět vrátila k trendu nastolenému v prostřední části. Sledovali jsme tak souboj zodpovědných obran s minimem zajímavých momentů a šancí. O vítězi dnešního duelu rozhodne prodloužení či samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:41
    Domácí v plném počtu.
     
    58:17
    Jack Quinn si rychlýma rukama vytáhl puk zpoza branky a pokusil se jej zasunout k tyči, to se mu však nepodařilo.
     
    57:24
    Teď už Tage Thompson z pravé strany střílel sám, jeho prudkou ránu ale obětavě zblokoval Radek Faksa.
     
    57:15
    Thompson z pravého mantinelu narýsoval křižný pas na levý mantinel, kde však Dylan Cozens promáchl.
     
    56:47
    Faksa sice vyhrál buly v obranném pásmu, za brankou ale nikdo z jeho spoluhráčů puk nevybojoval. Sabres tak rozjíždějí kombinaci.
     
    56:41
    Oddechový čas pro tým Buffalo Sabres.
     
    56:41
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Jason Robertson – 2 min., vysoká hůl.
     
    56:40
    Tuch zakončil přečíslení dvou proti jednomu střelou, kterou Oettinger jenom vyrazil. Před úplně prázdnou brankou pak promáchl Tage Thompson!
     
    55:51
    Hintz z obranného pásma vyhodil puk do hlediště, naštěstí pro domácí s přispěním mantinelu.
     
    55:47
    Jeff Skinner zpoza branky předložil puk na Krebsovu čepel, který ale z ostrého úhlu nenašel prostor u Oettingerovy bližší tyče.
     
    54:34
    Jamie Benn si na levém křídle trpělivě počkal a našel prostor pro křižnou přihrávku, po které z protilehlé strany střílel Jani Hakanpää, který ale branku minul.
     
    53:56
    Domácí rozehrávku zastavuje icing, vhazovat se bude po pravé ruce brankáře Jakea Oettingera.
     
    53:09
    Jason Robertson se zpoza branky pokusil zasunout puk k tyči. To se mu nepodařilo a hrací předmět tak doklouzal až na levý mantinel, odtamtud mířil mezi betony Heiskanen, avšak vylámal si zuby na Andersonovi.
     
    52:04
    Olofssonovu střelu od modré nechtíc zblokoval Tyson Jost, který ale na levém kruhu nakonec zkrotil kotouč a pokusil se i zakončit. Jeho pokus ale postrádal gólové parametry.
     
    51:04
    Po zakončení Gurjanova vytáhl puk zpoza branky Mason Marchment, který ale z ostrého úhlu nedokázal poslat puk za rozhozeného Andersona.
     
    50:20
    Joel Kiviranta dostal z pravého mantinelu přesný pas na hranu brankoviště, který z první usměrnil mezi tři tyče. Doslova gól z hokejky mu ale skvělým zákrokem ukradl Anderson.
     
    49:40
    Po jednom gólu na každé straně se zdá, že se týmy vrátí k trendu z prostřední části a budou zejména zodpovědně bránit.
     
    48:43
    Ty Dellandrea měl na levém křídle spoustu místa, na kruhu mu ale těsně před střelou puk utekl. Za brankou navíc schytal tvrdý hit od Dahlina.
     
    48:10
    Útok Dallasu přerušuje ofsajd, pokračovat se bude po krátké komerční pauze.
     
    47:09
    Anderson jednoduchou střelu vyrazil pouze před sebe, čehož se snažil využit Joel Kiviranta, který jako uragán přijel k brance. Do branky ale touš procpat nedokázal.
    45:58 Jason ROBERTSON - 2:2
     
    45:58
    Dallas právě vstřelil branku! Hosté si vedení dlouhou neužili. Joe Pavelski se po prohraném buly zmocnil za brankou puku, který ihned poslal do slotu na JASONA ROBERTSONA, jenž pohotovou střelou bez přípravy poslal hrací předmět za bezmocného Andersona. Asistence: Joe Pavelski.
     
    45:40
    Jamie Benn ze středního pásma nahodil puk na Andersona, který jej hokejkou posunul do rohu. Odtamtud jej jeden z obránců Sabres vyhodil na střídačku.
     
    44:35
    Skinner na pravém kruhu přenechal puk Tuchovi, který ale neměl dostatečnou rychlost. Domácí pak sice hrací předmět získali, ihned se ale provinili icingem.
     
    44:14
    Sabre sice vyhráli buly v obranném pásmu, Dahlin ale kotouč ihned poslal na zakázané uvolnění. Hra se tak vrací před Andersona.
     
    43:35
    Mason Marchment proplul s pukem až do pravého útočného rohu, kde se k němu ale sjeli dva bránící hráči, kteří jej dokázali odzbrojit.
    41:44 Victor OLOFSSON - 1:2
     
    41:44
    Buffalo právě vstřelilo branku! Sabres jdou poprvé v dnešním duelu do vedení! V rychlém protiútoku shodil Thompson puk na levý mantinel, odkud putovala Skinnerova křižná přihrávka na VICTORA OLOFSSONA, jenž střelou z první z pravého kruhu poslal puk za přesouvajícího se Oettingera. Asistence: Jeff Skinner, Tage Thompson.
     
    41:13
    Mason Marchment našel na pravém křídle skvěle rozjetého Gurjanova, který si pokryl puk tělem a z ostrého úhlu zakončil bekhendem, Anderson jej však vychytal.
     
    40:58
    Stars stále nemohou vystřídat, další icing má na svědomí Roope Hintz, který z obranného pásma jen bezmyšlenkovitě vyhodil.
     
    40:35
    Peyton Krebs bojoval za brankou Stars o puk, který sice ztratil, následná domácí rozehrávka ale míří jen na icing. Vhazovat se bude po Oettingerově levé ruce.
     
    40:10
    Úvodní buly třetí části patřilo Dallasu, kterému tak patří i první útok.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky

    Střely na bránu: 21 – 17 | Přesilová hra: 1/1 – 0/2 | Trestné minuty: 4 – 2
     
    Ve druhé třetině šla divácká atraktivita zápasu do kytek. Hurá hokej plný šancí a chyb v obraně nahradila neprostupná a zodpovědná defenzíva z obou stran. Snad jedinou opravdu velkou šanci, která by stála za zmínku, měl ve 29. minutě Hintz, nicméně ten v samostatném úniku Andersona neprostřelil.
     
    Další třetina začne přibližně v 4:24.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    Ihned po buly pálil bez přípravy od modré Wyatt Johnston, jeho ránu ale těsně před brankou zblokoval Dahlin.
     
    39:43
    Rozehrávku hostí zastavuje icing. Vhazovat se bude po pravé ruce brankáře Andersona.
     
    39:25
    Peyton Krebs vyvezl puk zpoza branky, zamíchal u mantinelu a poslal jej bekhendem do předbrankového prostoru. Najíždějící Okposo ale nedokázal skákavý touš trefit.
     
    38:49
    Sabres se krkolomným způsobem dostali do zahuštěného útočného pásma. Jejich snaha vyústila v Dahlinovu ránu od modré čáry, kterou ale nikdo netečoval a Oettinger tak vytáhl pohodový zákrok.
     
    37:40
    Skinner na levém kruhu šikovně zasekl a přes obránce prostrčil puk do slotu, kde byl Tuch, ten ale nedokázal v bezprostřední blízkosti branky efektivně zakončit.
     
    36:46
    Ty Dellandrea spěchal za zdánlivě ztraceným vyhozeným pukem. Obránce svoji rychlostí patrně zaskočil, v jejich obležení se ale k puku nedostal.
     
    36:25
    Casey Mittelstadt byl adresátem těžké přihrávky na útočnou modrou, kterou si dokázal velmi obratně zpracovat. V následném souboji jej ale k ledu povalil Jani Hakanpää, jehož přičiněním touš doklouzal ke gólmanovi.
     
    35:20
    Jason Robertson dostal od modré čáry nabito na pravou stranu. Byl už ale v ostrém úhlu a těžkou přihrávky navíc trefil jen velmi mizerně.
     
    34:40
    Radek Faksa se na pravém kruhu otočkou zbavil protihráče a naslepo napálil puk do předbrankového prostoru, kde tečoval Joel Kiviranta, mezi tři tyče ale puk nenacpal.
     
    34:00
    Benn se zpoza branky vytočil a na zadní tyči hledal čepel Gurjanova, jeho přihrávku ale stihl zachytit jeden z hráčů Sabres.
     
    33:30
    Ihned po buly v útočném pásmu to z ostrého úhlu zkusil Alex Tuch, který ale měl pramalou šanci na úspěch a branku nakonec vůbec netrefil.
     
    33:15
    Tage Thompson z levého mantinelu bekhendovou žabičkou našel Tucha na protilehlé poloose. Ten ihned po zpracování puku pálil, nicméně hrací předmět s přispěním domácí teče poslal do ochranné sítě.
     
    32:10
    Buffalo už dlouho neopustilo útočnou třetinu. O pumelici od modré se nyní postaral Power, jeho pokus ale přes změť těl na branku nedoputoval.
     
    31:40
    Spoustu prostoru na levém kruhu dostal Dahlin, který se posunul až do bezprostřední blízkosti branky. Oettinger si ale dobře vykryl střelecký úhel.
     
    31:15
    Casey Mittelstadt si z pravé strany navedl puk na osu a vystřelil, jeho pokus ale mezi tři tyče nesměřoval.
     
    30:35
    Dahlin od modré čáry shodil puk k levém mantinelu na Mittelstadta, jenž si nepatrně pocouvnul a našel cestu k brance. Na jeho projektil ale Oettinger dobře viděl a dokázal jej vyrazit.
     
    30:30
    První komerční pauza druhé periody je tu. Mittelstadtovo nahození od modré čáry přizvedla jedna z domácích hokejek do ochranné sítě. Vhazovat se tak bude před Oettingerem.
     
    30:02
    Ilja Ljubuškin zavezl puk do útočného pásma, kde u mantinelu sváděl ostrý souboj s bránícím hráčem, který prohrál.
     
    28:53
    Denis Gurjanov vyslal perfektním pasem do samostatného úniku Hintze, který se snažil zakončit mezi betony, ty ale Anderson včas secvakl.
     
    27:15
    Po dvou střelách Buffalo spěchali na druhou stranu domácí. Jejich rychlý útok zakončil střelou z levé strany Mason Marchment, nicméně na Andersona si nepřišel.
     
    26:48
    Chvíli po Quinnovi se ke střele z levého kruhu dostal Casey Mittelstadt, jeho prudkou ránu ale vytěsnil Oettinger.
     
    26:32
    Do náznaku šance se dostal nyní Jack Quinn, jenž se snažil trefit ve slotu skákavý puk, ten usměrnil těsně vedle pravé tyče.
     
    26:13
    Zatím se hraje s minimem přerušení, na obou stranách ale bez větších gólových šancí.
     
    25:30
    Roope Hintz si najel do útočného pásma a z pravého křídla strhnul směr jízdy na osu, blokujícího obránce ale obstřelit nedokázal.
     
    24:31
    Victor Olofsson byl v dobré střelecké pozici na pravém kruhu, do které se dostal po dlouhé kombinaci svého týmu v pásmu. Nakonec ale zajel za branku, odkud puk napálil do slotu, tam ale nikdo mezi tři tyče usměrnit nedokázal.
     
    23:46
    Benn dostal puk do jízdy do středního pásma, kde se snažil protáhnout mezi dvěma beky tak, aby se dostal do úniku. To se mu ale nepodařilo a útok tak směřuje na druhou stranu.
     
    23:10
    Dallas se na chvíli usadil v útočném pásmu a dvakrát od modré čáry tvrdě pálil Ryan Suter. Oba jeho pokusy Anderson vyrazil před sebe, ani jednou ale Stars nedokázali dorazit.
     
    22:26
    O první střelu druhého dějství se postaral Tyson Jost, jenž z levého kruhu mířil na zadní tyč, vylámal si ale zuby na Oettingerovi.
     
    22:03
    Mason Marchment měl na pravém mantinelu slušnou rychlost a dostal se přes útočnou modrou, ještě před zakončením jej ale k mantinelu přišpendlil Ilja Ljubuškin.
     
    21:20
    Druhá třetina je zatím plná nepřesností. Oba týmy se střídají v nahozeních do pásma, která se jim ale nedaří zužitkovat.
     
    20:52
    Po tlačenici za brankou Dallasu dostal jeden z rozhodčích hokejkou do obličeje, hra je tak na chvíli přerušena.
     
    20:17
    Z vlastního obranného pásma se pokusil rozehrát Zemgus Girgensons, nicméně jeho kopec na útočnou modrou k úspěchu nevedl.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky

    Střely na bránu: 14 – 8 | Přesilová hra: 1/1 – 0/2 | Trestné minuty: 4 – 2
     
    V první třetině jsme sledovali parádní hokej plný šancí. Více ze hry mají zatím domácí Stars, kteří šli zásluhou přesilovkové trefy Jamieho Benna ve 2. minutě do vedení. Buffalo ale díky Dahlinovi v polovině první periody vyrovnalo. Dallasu se už potom nepodařilo využit žádné z opravdu četných okének v obraně Sabres, do šaten se tak jde za vyrovnaného stavu.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:33.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:51
    V samém závěru první periody se do útoku ještě vrhl Jamie Benn, kterému se ale střela z levého kruhu svezla po hokejce a branku neohrozila.
     
    19:18
    Od modré dostal Victor Olofsson přesnou přihrávku na pravý kruh, kde si hbitě zpracoval a střílel. Jeho prudkou ránu na zadní tyč ale Oettinger vytěsnil konečkem betonu.
     
    18:24
    Jeff Skinner byl dlouhou v dobré střelecké pozici na levém kruhu, kde ale příliš dlouhou váhal se zakončením. Díky tomu se k němu stihli stáhnout dva bránící hráči, kteří mu znemožnili zakončit.
     
    17:42
    Sabres se usadili v útočné třetině. Dvakrát od modré pálil Henri Jokiharju, poprvé mu střela sjela, podruhé ji vyrazil Jake Oettinger.
     
    17:15
    Miro Heiskanen dostal z levého mantinelu přesnou přihrávku mezi kruhy, odtamtud ale zakončoval bekhendem a jeho pokus po ledu zlikvidoval gólman.
     
    16:56
    Zemgus Girgensons s vypětím všech sil zachytil puk ještě v útočném pásmu. Jeho pokus z otočky ale letěl mimo tři tyče.
     
    16:40
    Nahození od modré vyslal Ryan Suter, jehož projektil ale nikdo netečoval a Craig Anderson tak v klidu zakročil. Vhazovat se bude po pravé ruce brankáře Sabres.
     
    15:52
    Šílená chyba v rozehrávce Buffala předložila puk na hůl Masona Marchmenta, který byl ve slotu úplně sám se spoustou času. Šance se ale patrně zalekl, neboť puk poslal přímo na vyrážečku.
     
    14:36
    Hintz ve velké rychlosti překonal modrou čáru a shodil puk na pravý kruh, kde byl dobře rozjetý Pavelski. Ten ale vystřelit nedokázal, neboť se na něj včas nalepili dva bránící hráči.
     
    13:30
    Tage Thompson vyhnal útočící pětici z pásma, když jeho pas na modrou mírně tečoval Jamie Benn.
     
    12:53
    O střelu se postaral Power, jenž si od modré samostatně popojel na pravý kruh, odkud zápěstím vypálil. Na jeho ránu ale Oettinger po celou dobu dobře viděl a schoval ji do lapačky.
     
    12:35
    Na ledě je druhá přesilovková formace Buffala, která zatím kombinuje v útočné třetině a hledá prostor pro finální přihrávku.
     
    12:14
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Roope Hintz – 2 min., vysoká hůl.
    11:29 Rasmus DAHLIN - 1:1
     
    11:29
    Buffalo právě vstřelilo branku! Ihned po vyhraném buly se puk dostal na hůl RASMUSE DAHLINA, který si na modré čáře vyměnil puk s Mittelstadtem a z první poslal puk dělovkou za záda Oettingera. Asistence: Casey Mittelstadt.
     
    11:22
    Esa Lindell si najel do středního pásma, odkud nahodil. Dle soudu rozhodčích byl ale ještě před červenou čarou, takže se píská icing. Finskému forvardovi se to sice nelíbí, to je ale jediné, co může dělat.
     
    10:32
    Dallas vysoko napadá rozehrávku soupeře, s čímž měl nyní velké potíže Owen Power. Ten zažil v obranném rohu horké chvilky, nakonec ale soupeři puk nedal.
     
    10:03
    Jen co Tage Thompson překonal modrou čáru, ihned se snažil o nahození, to ale jedna z domácích hokejek přizvedla do ochranné sítě. Vhazovat se bude před Oettingerem.
     
    10:00
    Ihned po vyhraném buly v obranném pásmu se do útoku vhrnul Skinner, který nakonec pálil z pravého kruhu. Jeho prudkou střelu na bližší tyč ale vytěsnil Jake Oettinger.
     
    09:32
    Roope Hintz z levého mantinelu žabičkou hledal spoluhráče ve slotu. U puku byl ale jako první brankář Anderson, který puk raději přikryl.
     
    08:51
    Victor Olofsson projel po levé straně do útočného pásma a následně se na kruhu snažil stahovačkou zbavit bránícího hráče. Klička mu ale nevyšla a puk tak opět připadl do domácí moci.
     
    07:45
    Wyatt Johnston spěchal za dlouhou přihrávkou až na pravý kruh, odkud nakonec vypálil. Jeho ránu Anderson pouze vyrazil a následná dorážka Dellanrey prošla jen těsně kolem tyče. Z osy pak pálil ještě Benn, ten ale poslal puk do výstroje gólmana.
     
    07:30
    Útok Buffala zastavuje ofsajd a před námi je první dnešní komerční pauza. Hosté za sebou mají horké chvíle, kdy při vlastní přesilové hře nechali Stars ujet do dvou zajímavých šanci. Craig Anderson v brance svůj tým ale podržel.
     
    06:50
    Robertson se ze středního pásma snažil najít na útočné modré rozjetého spoluhráče. K tomu ale pas nedoputoval.
     
    05:41
    Domácí v plném počtu.
     
    05:30
    Dahlinova hrubice na modré čáře nastartovala Joela Kivirantu, který se na branku řítil úplně sám, jeho bekhendový blafák ale vystihl gólman.
     
    05:04
    Hosté chvíli kombinovali po obvodu, až se ke střele od modré rozhoupal Dahlin, jeho pumelice ale letěla úplně mimo.
     
    04:34
    Ve vlastním oslabení se Roope Hintz a Joel Kiviranta dostali do přečíslení dvou proti jednomu. První jmenovaný parádní žabičkou našel druhého jmenovaného, parádní přesun brankáře Andersona ale gólu zabránil.
     
    03:41
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Ryan Suter – 2 min., podrážení.
     
    03:30
    Na konci přečíslení dvou proti jednomu byl Skinner, jenž ale zakončoval přes ruku a Oettinger měl tak dostatek času na přesun.
     
    03:18
    Skinner dostal na modrou čáru mizerný pas, který tak tak hodil do útočného pásma. Následný kontr Dallasu ale skončil podobným nezdarem.
     
    02:47
    Na druhé straně se o prudkou ránu od modré postaral Rasmus Dahlin. Jeho projektil s pomocí Hintzova bloku vychytal Jake Oettinger, po jehož pravici se vhazuje.
    01:48 Jamie BENN - 1:0
     
    01:48
    Dallas právě vstřelil branku! Parádní přesilovková kombinace domácích znamená první gól dnešního utkání! Pavelski z levého kruhu narýsoval křižný pas na Hintze, který z první poslal puk do slotu na hůl JAMIEHO BENNA, jenž z hrany brankoviště nadvakrát dostal puk do branky. Asistence: Roope Hintz, Joe Pavelski.
     
    01:23
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres:
    Tage Thompson – 2 min., vysoká hůl.
     
    01:23
    Rozehrávku Dallasu zastavuje icing.
     
    00:40
    Sabres se na chvíli usadili v útočném pásmu, jejich kombinaci ale překazil Faksa, jenž na útočné modré okamžitě hledal Kivirantu. Ten se ale na nepřesný pas nenatáhl.
     
    00:10
    Na úvodním buly byli úspěšnější domácí Stars. Joel Kiviranta ihned nahodil puk za branku soupeře, kde o něj však jeho spoluhráči přišli.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – C. Miller, Heiskanen, Hakanpää, Lindell (A), R. Suter, Hanley – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Dellandrea, W. Johnston, Ja. Benn (C) – Gurjanov, Seguin (A), Marchment – Glendening, Faksa, Kiviranta.
    Trenér: Peter DeBoer

    Buffalo Sabres: C. Anderson (Luukkonen) – Dahlin (A), Samuelsson, Jokiharju, Power, Ljubuškin, Bryson – Tuch, Ta. Thompson, J. Skinner – Quinn, Cozens, Peterka – V. Olofsson, Jost, Mittelstadt – Okposo (C), Krebs, Girgensons (A).
    Trenér: Sean McDermott

    Rozhodčí: Luxmore, South – Nansen, Baker.
     
    Buffalo Sabres

    Buffalo je na tom letos hůře než Dallas. Dosavadní zisk 49 bodů jej řadí na 11. místo ve Východní konferenci. Z posledních pěti utkání ale Sabres vybojovali slušných 6 bodů za dvě výhry v základní hrací době a jednu v prodloužení. Naposledy se Sabres představili doma, kde 6:3 porazili Anaheim. Nejproduktivnějším hráčem Buffala je Tage Thompson (32+29).
     
    Dallas Stars

    Dallas letos prožívá sezonu snů a s dosavadním ziskem 63 bodů mu patří 2. místo v rámci Západní konference. Celek z Texasu zdobí hlavně ofenzíva, která je se 167 vstřelenými brankami druhá nejlepší v konferenci. Z posledních pěti utkání vybojovali Stars 6 bodů. Naposledy se představili na domácím ledě, kde si v klidu poradili s trápící se Arizonou (4:0). Nejproduktivnějším hráčem Dallasu je Jason Robertson (31+33).
     
    Zdravím všechny fanoušky NHL, vítejte u textového přenosu z utkání mezi týmy Dallas Stars a Buffalo Sabres.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:30.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 2. Ja. Benn (Hintz, Pavelski), 46. J. Robertson (Pavelski) – 12. Dahlin (Mittelstadt), 42. V. Olofsson (J. Skinner, Ta. Thompson), 61. Power (Ta. Thompson, Tuch)


    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – C. Miller, Heiskanen, Hakanpää, Lindell (A), R. Suter, Hanley – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Dellandrea, W. Johnston, Ja. Benn (C) – Gurjanov, Seguin (A), Marchment – Glendening, Faksa, Kiviranta.
    Trenér: Peter DeBoer

    Buffalo Sabres: C. Anderson (Luukkonen) – Dahlin (A), Samuelsson, Jokiharju, Power, Ljubuškin, Bryson – Tuch, Ta. Thompson, J. Skinner – Quinn, Cozens, Peterka – V. Olofsson, Jost, Mittelstadt – Okposo (C), Krebs, Girgensons (A).
    Trenér: Sean McDermott

    Rozhodčí: Luxmore, South – Nansen, Baker

    Diváci: 18 134
    thejrc.org