Třebíč – Přerov 2:0 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 7:1 (kon.) | Litoměřice – Pardubice B 5:6 (0:1 po s.n.)
Vsetín – Poruba 2011 5:0 (kon.) | Zlín – Šumperk 6:2 (kon.) | Sokolov – Slavia 3:5 (kon.)
Prostějov – Kolín 3:1 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
3:5 (2:2, 1:1, 0:2)
HC Slavia Praha
Středa 25.01.2023, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V dnešním utkání muže Baník litovat své nedisciplinovanosti, jelikož sešívaní využili hned čtyři přesilové hry! Sokolov v utkání hned třikrát vedl, ovšem na vítězství to nestačilo. Správnou hokejku totiž našel Tomáš Knotek, jenž vsítil hattrick, a tak byl hlavním faktorem zápasu.

    Zatímco se Slavia raduje, Sokolov je smutný. Střetnutí tak skončilo výsledkem 3:5. To je ode mě vše, a tak se s vámi loučím – příjemný zbytek večera. (20:28:30)
     
    Konec zápasu.
    59:40 Edgars KULDA - 3:5
     
    59:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Martin Weinhold přihrával z vlastního pásma křižnou přihrávku, kterou zachytil EDGARS KULDA, jenž následně dopravil černou gumu do sítě. Bez asistence.
     
    59:15
    Tvrdou ránu od modré vyslal Martin Weinhold, jehož pokus brankář vyrazil. S dorážkou přispěchal Jakub Konečný, jenž mířil znovu do Romana Málka.
     
    58:28
    Martin Michajlov zůstává na střídačce a elitní formaci doplní v útočném pásmu Jakub Chrpa!
     
    58:28
    Jan Novák poslal puk do útočného pásma, odkud ho hostující obránce vyhodil na zakázané uvolnění. Martin Štrba reaguje oddechovým časem.
     
    57:31
    Z levé strany se před branku proháčkoval Jan Kern, jemuž střela nebyla umožněná. Vypíchnutého puku se chopil Lukáš Strnad, který trefil domácího brankáře do ramene!
     
    56:46
    Mezi kruhy se ocitl Martin Osmík, jehož pokus mířil pod horní tyčku. Jenomže Roman Málek vyrazil nebezpečnou střelu maskou.
     
    55:29
    Jakub Chrpa vyslal přihrávku mezi obránce, kde se nacházel Matěj Zadražil, který mohl postupovat sám na brankáře, ale kotouč nezpracoval.
    54:49 Tomáš KNOTEK - 3:4
     
    54:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Čtvrtá využitá přesilová hra v podání Pražanů! TOMÁŠ KNOTEK a Tomáš Šmerha si vyměnili kotouč přihrávkou přes osu. Prvně jmenovaný pak z vrcholu pravého kruhu trefil přesně – 3:4. Asistence: Tomáš Šmerha a Dušan Žovinec.
     
    54:05
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Stanislav Vrhel – 2 min., krosček.
     
    53:55
    Rozehrávku soupeře zachytil mezi kruhy Jakub Konečný, který následně z levého kruhu zakončil do hostujícího gólmana.
     
    53:32
    Vyhrané vhazování mířilo k modré čáře, odkud okamžitě vystřelil Martin Weinhold, jehož se otřelo o soupeře a zamířilo do ochranné sítě.
     
    52:55
    Před hostující brankou zůstal osamocený Jakub Chrpa, který se snažil vymíchat Romana Málka. Jenomže hostující brankář se stal hrdinou okamžiku, když proti domácímu útočníkovi vystrčil hůl!
     
    52:25
    U modré čáry se nacházel Jan Kern, který si posunul puk více na střed, ovšem následně zamířil vedle branky.
     
    50:44
    Stanislav Vrhel si srovnal kotouč na holi a poté z pravé strany vystřelil na první tyčku. Jenomže Roman Málek byl dobře postavený a černou gumu vyrazil.
     
    50:04
    Vstoupili jsme do poslední desetiminutovky normální hrací doby. Sokolov se hnal do útoku, ale moc toho nepředvedl.
     
    49:25
    Od zadního mantinelu přihrával mezi kruhy Martin Osmík, jehož zadovku si pohlídal Roman Málek.
     
    47:49
    Na vlastní modré čáře propadl Martin Rohan, a tak se do úniku dostal Michal Simon. Ten si stáhl kotouč na bekhend, ale domácího brankáře neprostřelil.
     
    46:53
    Hostující celek propadl a tři domácí hráči byli před brankou. Celou situaci na sebe vzal Marek Berka, jehož pokus se otřel o brankářovu masku.
     
    45:47
    Z pravého kruhu vystřelil Jaromír Kverka, který trefil Šimona Szathmáryho. Slavistický obránce pak mířil na druhou stranu a hostující celek vystřídal.
     
    45:18
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Tadeáš Hejda – 2 min., podrážení.
     
    44:30
    Z osy vystřelil Tomáš Knotek, jehož pokus měl domácí brankář pod sebou. Následně ho sekl Edgars Kulda, který od hlavního rozhodčího dostává kázaní.
     
    43:38
    Tomáš Šmerha dlouho otálel s přihrávkou a po chvíli si vybral spoluhráče na modré čáře. Jenomže tomu střela nesedla a Slavia pokračuje v kombinaci.
     
    43:03
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Jaromír Kverka – 2 min., držení.
     
    42:49
    Mezi kruhy si najel Stanislav Vrhel, který prováhal vhodný moment ke střele. Hostující hráč mu po chvíli zakončení zablokoval.
     
    42:04
    Štěpán Csamangó přihrával na levou stranu, odkud kotouč utekl za branku Slavie. Ta chtěla přejít do protiakce, ale byl signalizovaný ofsajd.
     
    41:18
    Nahození domácího hráče schoval do lapačky Roman Málek, a tak se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    40:34
    Na pravé straně se nacházel Robin Všetečka, jehož pokus se otřel o vnější stranu tyčky. Martin Michajlov se pouze ohlédl a mohl si oddechnout!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Přesilové hry jsou tím faktorem, že v Sokolově máme vyrovnané skóre! Baník nabídl soupeři čtyři přesilové hry a hned třikrát byl potrestaný. Naopak Západočeši v duelu třikrát vedli. Zhruba za patnáct minut přijde na řadu poslední dvacetiminutovka a uvidíme, který z týmů se bude radovat z vítězství. Nebo zda uvidíme třeba prodloužení...
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:32
    Na levé straně se nacházel Lukáš Strnad, který mířil pod horní tyčku. Ovšem pokus mu úplně nesedl, a tak puk letěl jen nad branku.
     
    38:34
    Za odraženým pukem se hnal Jakub Konečný, kterého křižoval soupeř. A tak domácí hráč vystřelil z úhlu jen do připraveného maskovaného muže.
     
    37:38
    Na levé straně sjížděl z modré čáry Adam Rulík, který schoval zakončení za obránce. Jenomže puk se od jiného soupeře odrazil na druhou stranu hrací plochy.
     
    37:14
    Martin Osmík se rychle otočil a chtěl přihrávat na zadní tyčku. Jenomže puk se od obránce odrazil do vzduchu, odkud jej sebral Roman Málek.
     
    36:35
    Na tečovanou přihrávku číhal mezi kruhy Jakub Chrpa, který po chvíli podstupoval souboj u mantinelu. Domácí útočník ale nebyl úspěšný.
     
    35:53
    Nepřesný pokus vyslal na druhé straně Lukáš Strnad, jehož rána se odrazil od zadního mantinelu zpátky mezi kruhy. Ovšem Maxim Havrda byl stejně překvapený, jako jeho soupeři.
     
    35:17
    Na ose hrací plochy se nacházel Stanislav Vrhel, který prudkou střelu poslal k levé tyči. Jenomže Roman Málek se po puku natáhl a vyrazil ho.
     
    34:11
    Na pravém křídle nabral velkou rychlost Jakub Chrpa, který se natlačil před branku, ovšem trefil jen hostujícího brankáře. Před prázdnou bránou poté promáchl Matěj Zadražil!
     
    32:54
    Martin Weinhold se srazil s Kverkou, a tak za odraženým pukem pokračoval soupeř. Zakončení od mantinelu si ale Martin Michajlov pohlídal.
     
    32:26
    Tvrdou ránu z levého kruhu pro vhazování vyslal Matěj Zadražil, jehož pokus zastavil hostující brankář. Roman Málek se ještě otáčel, aby se ujistil, že mu černá guma nepropadla.
     
    32:00
    Jan Novák na modré čáře nezpracoval puk, který mu utekl do středního pásma. Následně se v úmyslném ofsajdu ocitl Marek Berka.
     
    31:35
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Šimon Szathmáry – 2 min., podrážení.
    30:32 Tomáš KNOTEK - 3:3
     
    30:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nejprve Dušan Žovinec zamířil do brankové konstrukce a následně si dvakrát vyměnil černou gumu s autorem gólu. TOMÁŠ KNOTEK z pravého kruhu mířil přesně do vzdálenější šibenice a využil další přesilovou hru – 3:3. Asistence: Dušan Žovinec a Tomáš Šmerha.
     
    29:36
    Zakončení od modré čáry se odrazil před brankou na pravou stranu, kde už číhal před odkrytou brankou Jan Kern. Ovšem hostující obránce skákající puk netrefil.
     
    29:19
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Jakub Chrpa – 2 min., hákování.
     
    28:21
    Jakub Konečný při snaze napadat rozehrávku soupeře zavrávoral a posunul branku. Hra je tak vykázaná do neutrální zóny.
     
    27:46
    Mezi kruhy se soupeře zbavil Tomáš Šmerha, který vyslal rychlou střelu těsně nad ledem. Jeho zakončení mířilo k zadní tyči, jenomže domácí brankář rychle reagoval betonem!
     
    27:12
    Domácí obránce se nacházel ve vlastním pásmu pod tlakem, a tak raději vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    26:36
    Ihned po vhazování vyslal skrytou ránu Karel Klikorka, jehož snažení si našel Martin Michajlov, který puk znovu vyrazil.
     
    25:57
    Slavia se pokoušel rychle vyrovnat, když nahození od modré čáry vyslal Lukáš Žejdl. Jenomže před brankou byl dobře postavený Jan Novák, který černou gumu zastavil.
    25:30 Petr HAUSER - 3:2
     
    25:30
    Baník právě vstřelil branku!
    Celou akci Sokolova začal Vojtěch Kysela, který se protáhl mezi obránci, ale ti mu kotouč vypíchli. Ovšem puku se zmocnil Martin Osmík, který přihrál na zadní tyč, odkud se nadvakrát proasadil PETR HAUSER. Asistence: Martin Osmík a Vojtěch Kysela.
     
    25:03
    V předbrankovém prostoru se nacházel Stanislav Vrhel, který si puk přehodil na bekhend. Avšak zakončení domácího hráče si pohlídal Roman Málek.
     
    24:30
    Nahozením od modré čáry se snažil změnit skóre Tomáš Tomek, jehož snažení bylo zablokované před brankou.
     
    23:43
    Jan Novák přihrával do pravého kruhu, odkud ihned vystřelil Marek Berka. Jeho dělovka byla nepřesná, protože zamířila jen do zadního mantinelu.
     
    23:16
    Dvěma pokusy se prezentoval Martin Weinhold, jenž se dvakrát nacházel na vrcholu levého kruhu. První pokus zamířil vedle branky, druhý zase vyrazil Roman Málek do ochranné sítě.
     
    22:38
    Matěj Zadražil přihrál k pravé tyči, kde se nacházel Jaromír Kverka, jehož snažení nevyšlo, a tak kotouč zamířil jen za bránu!
     
    22:12
    Sokolov bude hrát téměř minutu a půl ve dvojnásobné početní výhodě!
     
    22:12
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Maxmilian Curran.
     
    21:49
    Martin Weinhold nezachytil vyhození na modré čáře, a tak s rozehrávkou musel vypomoci Martin Michajlov.
     
    21:38
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Dušan Žovinec – 2 min., hrubost.
     
    21:12
    Jakub Chrpa clonil před brankou a puk se od něj odrazil k Berkovi. Jeho pokus z mezikruží pak vyrazil Roman Málek. K dorážce se chystal ještě Matěj Zadražil, ale hlavní rozhodčí viděl přihrávku rukou.
     
    20:15
    Domácí mužstvo se ihned usadilo v útočném pásmu. Ovšem Novákova střela zamířil jen do připraveného gólmana Slavie.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Při hře v plném počtu byl Sokolov lepším týmem, jenomže si nedal pozor na vyloučení, a tak je průběžný stav zatím 2:2. Domácí mužstvo dvakrát vedlo, ovšem vždy při oslabení inkasovalo. Pokud chce Baník myslet na body, bude muset hrát disciplinovaněji, protože přesilové hry Slavie jsou opravdu nebezpečné. Uvidíme, co se stane po změně stran.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:41 Lukáš ŽEJDL - 2:2
     
    19:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využívají i další přesilovou hru! Za brankou se nacházel LUKÁŠ ŽEJDL, který viděl na brankovišti Edgars Kulda. Ovšem černá guma se zřejmě od hokejky gólmana odrazila do branky – 2:2. Bez asistence.
     
    19:18
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Martin Weinhold – 2 min., nedovolené bránění.
     
    18:36
    Ve velké šanci se nacházel Jakub Chrpa! Chomutovský odchovanec je v Sokolově na střídavé starty a hned se mohl prosadit. Jeho pokus z pravé strany mířil na zadní tyčku, avšak Roman Málek byl připravený zasáhnout.
     
    18:12
    Černá guma poskakovala před hostující brankou, kde ji trefil Matěj Zadražil. Jeho zakončení přišlo zblízka, a tak jí v pohodě zneškodnil Roman Málek.
     
    17:05
    Na levém kruhu znovu číhal Tomáš Šmerha, jehož pokus na dvakrát zlikvidoval Martin Michajlov. Následně se Jan Kern pošťuchoval s Adamem Rulíkem.
    16:26 Martin OSMÍK - 2:1
     
    16:26
    Baník právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení se kolem Jaroslava Brože dostal MARTIN OSMÍK, který už se nacházel před brankářem a vystřelil přesně mezi betony – 2:1. Asistence: Martin Rohan.
     
    15:39
    Dušan Žovinec přihrál na levou stranu, odkud se z jedné napřáhl Tomáš Šmerha. Proti jeho pokusu se Martin Michajlov skvěle přesunul a zasáhl betonem.
     
    15:26
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Matěj Zadražil – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    14:55
    Na vrcholu pravého kruhu se nacházel Tadeáš Hejda, jehož snažení proletělo kolem zadní tyče. Následně se Baník chtěl vydat do útoku, ale puk skončil na střídačce.
     
    14:01
    Nahození od modré čáry vyslal Dušan Žovinec, jehož pokus vyrazil domácí brankář do spoluhráče. Po chvíli se ale zorientoval a černou gumu přikryl lapačkou.
     
    13:56
    U červené čáry se srazili Marek Berka a Jan Novák. A tak Slavia putovala do útočného pásma, ovšem zakončení schoval do výstroje Martin Michajlov.
     
    13:16
    Další střelou se prezentoval Matěj Zadražil, jehož pokus po ledě hostující brankář vyrazil. Sokolov pokračoval v kombinaci, avšak Marek Berka se také nezapíše zatím mezi střelce.
     
    12:19
    Na levém kruhu byl připravený vystřelit Petr Hauser a také na něj přihrávka mířila. Domácímu útočníkovi zakončení ale vůbec nesedlo.
     
    12:05
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Robin Všetečka – 2 min., hákování.
     
    11:55
    Další střelou z kruhu pro vhazování se předvedl Tadeáš Hejda, avšak domácí brankář byl dobře postavený a zasáhl lapačkou.
     
    10:42
    Stejnou mincí chtěl oplácet Marek Berka, jehož dělovka vyletěla od levého mantinelu. Ovšem pokus mířící mezi betony si Roman Málek pohlídal.
     
    09:52
    U levého mantinelu si našel sražený kotouč Pavel Mrňa, jehož golfák vyrazil Martin Michajlov za branku.
     
    09:20
    Nepřesná rozehrávka hostujícího celku zamířila za branku Sokolova, a tak je odpískané zakázané uvolnění.
    08:53 Tomáš KNOTEK - 1:1
     
    08:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využili početní výhodu a srovnali stav zápasu! Lukáš Žejdl přihrál do pravého kruhu, odkud zamířil nad brankářovo rameno TOMÁŠ KNOTEK, jenž trefil vzdálenější šibenici – 1:1. Asistence: Lukáš Žejdl a Karel Klikorka.
     
    08:17
    Jaroslav Brož z jedné chtěl přihrát na zadní tyčku, kde viděl spoluhráče. Jenomže puk tečoval obránce, a tak byla slibná šance zažehnaná.
     
    08:04
    Cink! Na ose hrací plochy se nacházel Dušan Žovinec, který zamířil tak přesně, že trefil horní tyčku branky.
     
    07:30
    Dušan Žovinec přihrával na pravou stranu, odkud na zadní tyč zamířil Robin Všetečka. Jeho zakončení si ale našel Martin Michajlov.
     
    07:21
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Martin Osmík – 2 min., vysoká hůl.
    07:01 Marek BERKA - 1:0
     
    07:01
    Baník právě vstřelil branku!
    Matěj Zadražil a Jakub Chrpa napadali rozehrávku soupeře a druhý jmenovaný se s ním pak schoval za brankou. Následná přihrávka mířila na modrou čáru, odkud zakončoval Vítek Benda, jehož pokus tečoval mezi kruhy MAREK BERKA, který otevřel skóre zápasu. Asistence: Vítek Benda a Jakub Chrpa.
     
    05:52
    Až u modré čáry se nacházel Jakub Konečný, jehož zakončení bylo nepřesné. Sokolov se puku zmocnil a další střelu vyslal Jaromír Kverka. Ovšem Roman Málek byl připravený zasáhnout.
     
    05:28
    Slavistický pokus přišel znovu od modré čáry, avšak Martin Michajlov černou gumu nadvakrát schoval do lapačky. Domácí branka je ve špatném postavení a potřebuje asistenci ledařů.
     
    04:55
    Dalším pokusem se prezentoval domácí František Klejna, jehož snažení hostující brankář vyrazil. Sokolov v úvodu působí o hodně lépe, než-li sešívaní.
     
    04:13
    Na modré čáře se napřáhl Dušan Žovinec, jehož pokus zamířil vedle bližší tyče. Na druhou stranu se hnal Jakub Chrpa, ale byl obráncem zastavený.
     
    03:22
    Martin Rohan nejprve nezpracoval puk a následně zastavil soupeře tak, že spadl na ledovou plochu. Sokolov první šanci soupeři nedovolil.
     
    02:43
    Mezi kruhy se nacházel Matyáš Adámek, který si rychle srovnal puk a zakončoval těsně nad ledem k pravé tyči. Hostující brankář zaznamenal další výborný zákrok.
     
    02:00
    Na pravé straně dostal hodně prostoru Adam Rulík, jehož pokus z kruhu pro vhazování mířil na zadní tyčku. Avšak Roman Málek stihl reagovat a puk vyrazil do rohu.
     
    01:22
    Hostující celek se schoval za vlastní branku a Jindřich Barák čeká, až mu spoluhráči vystřídají.
     
    00:42
    Na útočné modré čáře se nacházel Jakub Chrpa, který se nacházel v ofsajdovém postavení. Hra je tak vykázaná do středního pásma.
     
    00:10
    Utkání právě začalo a úvodní vhazování ovládl Lukáš Žejdl. Slavia vyrazila po pravém křídle, ale přišla o kotouč v rohu kluziště.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: Michajlov (Cichoň) – Klejna, J. Novák, M. Rohan, Tomek, Rulík, Weinhold, Benda – Vrhel, Kverka (A), J. Konečný – Chrpa, Zadražil, Berka – Hauser, Kysela, Osmík – Csamangó, T. Rohan (C), Mat. Adámek.
    Trenér: Martin Štrba.

    HC Slavia Praha: Málek (Volevecký) – Hejda, Klikorka, Křepelka, Žovinec, Szathmáry, Barák (A), Matyáš – Kulda, Žejdl (A), Všetečka – J. Brož, Knotek (C), Šmerha – Strnad, Kern, Mrňa – Curran, Havrda, Simon.
    Trenér: Daniel Tvrzník.

    Rozhodčí: Wagner, Čáp – Jindra, Štofa.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního střetnutí, které startuje zhruba za pětapadesát minut. Za pár okamžiků si představíme sestavy obou týmů. Doufejme, že nás čeká zajímavý zápas.
     
    Oba celky se nacházejí ve druhé polovině tabulky, ale dalo by se říct, že sestupových příček se nemusejí bát. Hůře je na tom Sokolov, jenž posbíral čtyřiapadesát bodů, což mu stačí na jedenácté místo. Ovšem mužstvo ze západu Čech má ve svém nejproduktivnějšího hráče. Jaromír Kverka v dosavadním průběhu posbíral 46 bodů (13+33). Baníku navíc vypomůže Jakub Chrpa, který s Chomutovem okusil Tipsport extraligu, byl pilířem první ligy a letos válí v dresu Pirátů ve druhé lize. Chomutovský odchovanec je totiž nejlepším střelcem třetí nejvyšší soutěže, a tak by Sokolovu mohl pomoci. Naopak Slavia se v posledních týdnech zvedla a už jí najdeme na osmé pozici, když zaznamenala šestapadesát bodů. Nejproduktivnějším hráčem Pražanů pak je Lukáš Žejdl, který posbíral 27 bodů (16+11).

    Sokolov v domácím prostředí odehrál osmnáct zápasů, z nichž vytěžil jednatřicet bodů. Před svými příznivci pouze šestkrát nebodoval. Naopak Slavii se ve venkovním prostředí moc nedaří. Vždyť sešívaní na ledech soupeře jen pětkrát vyhráli, naopak zaznamenali deset porážek. Ve venkovní tabulce se s jednadvaceti body krčí až na jedenáctém místě.
     
    Vítám všechny hokejové nadšence u jednačtyřicátého kola Chance ligy, v němž na sebe narazí HC Baník Sokolov a HC Slavia Praha.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 8. Berka (Benda, Chrpa), 17. Osmík (M. Rohan), 26. Hauser (Osmík, Kysela) – 9. Knotek (Žejdl, Klikorka), 20. Žejdl, 31. Knotek (Žovinec, Šmerha), 55. Knotek (Šmerha, Žovinec), 60. Kulda


    HC Baník Sokolov: Michajlov (Cichoň) – Klejna, J. Novák, M. Rohan, Tomek, Rulík, Weinhold, Benda – Vrhel, Kverka (A), J. Konečný – Chrpa, Zadražil, Berka – Hauser, Kysela, Osmík – Csamangó, T. Rohan (C), Mat. Adámek.
    Trenér: Martin Štrba.

    HC Slavia Praha: Málek (Volevecký) – Hejda, Klikorka, Křepelka, Žovinec, Szathmáry, Barák (A), Matyáš – Kulda, Žejdl (A), Všetečka – J. Brož, Knotek (C), Šmerha – Strnad, Kern, Mrňa – Curran, Havrda, Simon.
    Trenér: Daniel Tvrzník.

    Rozhodčí: Wagner, Čáp – Jindra, Štofa

    Diváci: 658
    thejrc.org