Tampa – Boston 3:2 (kon.) | Montreal – Detroit 3:4 (po pr.) | Washington – Pittsburgh 3:2 (2:1 po s.n.)
Winnipeg – Buffalo 2:3 (kon.) | Nashville – New Jersey 6:4 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 3:2 (po pr.)
Colorado – Anaheim 3:5 (kon.) | Calgary – Chicago 1:5 (kon.) | Arizona – St. Louis 5:0 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
3:4 (1:1, 2:2, 0:0 - 0:1)
Detroit Red Wings
Pátek 27.01.2023, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:36 Robby FABBRI - 3:4
     
    62:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tentokrát to hostům vyšlo a vyhrávají tento zápas. Po rychlém přenesení hry se prosazuje povedenou ránou po šikovném pasu Rasmussena ROBBY FABBRI. Asistence: Michael Rasmussen a Moritz Seider.
    38:39 Rafaël HARVEY-PINARD - 3:3
     
    38:39
    Montreal právě vstřelil branku!
    RAFAËL HARVEY-PINARD se prodral do zakončení, přetlačil obránce a dokázal střelou do horní části branky překonat brankáře. Máme znovu vyrovnáno. Asistence: Michael Pezzetta a Alex Belzile.
    33:30 Oskar SUNDQVIST - 2:3
     
    33:30
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává znovu do vedení, tvrdou ránou od modré čáry dokázal brankáře prostřelit OSKAR SUNDQVIST. Nedovolené bránění brankáři se nepíská, podle všeho k němu nedošlo. Výzvu si domácí neberou. Asistence: Dominik Kubalík a Moritz Seider.
    26:57 Rafaël HARVEY-PINARD - 2:2
     
    26:57
    Montreal právě vstřelil branku!
    Sudí podle všeho přehlédli hru vysokou hokejkou domácího hráče, následně se do situace dva na jednoho dostali domácí a po Dachově pasu přesně pálil RAFAËL HARVEY-PINARD. Asistence: Kirby Dach a David Savard.
    23:56 Jonatan BERGGREN - 1:2
     
    23:56
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hostující celek velmi rychle proměnil přesilovku a dostává se do vedení, po rychlé akcií se i s trochou štěstí prosazuje JONATAN BERGGREN. Puk z ostré pozice dostal do branky. Asistence: Dylan Larkin a Moritz Seider.
    05:54 Michael PEZZETTA - 1:1
     
    05:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hostující celek chyboval ve svém obranném pásmu, k puku se se štěstím dostal MICHAEL PEZZETTA. Jeho zakončení z otočky propadlo mezi betony brankáře až do branky. Asistence: Rafaël Harvey-Pinard a Alex Belzile.
    03:54 Michael RASMUSSEN - 0:1
     
    03:54
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hostující celek se první střelou v zápase dostává do vedení, střelou přes obránce se dokázal prosadit zakončením pod horní tyčku MICHAEL RASMUSSEN. Bez asistence.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 6. Pezzetta (Harvey-Pinard, Belzile), 27. Harvey-Pinard (Dach, Savard), 39. Harvey-Pinard (Pezzetta, Belzile) – 4. Rasmussen, 24. Berggren (Larkin, Seider), 34. Sundqvist (Kubalík, Seider), 63. Fabbri (Rasmussen, Seider)


    Montreal Canadiens: Allen (Montembeault) – Matheson, Savard, Edmundson (A), J. Barron, Harris, Xhekaj, Wideman – R. Pitlick, Suzuki (C), Jos. Anderson (A) – Hoffman, Dach, Ylönen – Dvorak, Dadonov, Harvey-Pinard – Belzile, Pezzetta.
    Trenér: Martin St. Louis

    Detroit Red Wings: Husso (Hellberg) – Walman, Seider, Chiarot (A), Hronek, Määttä, Oesterle – Bertuzzi, Larkin (C), Raymond – Rasmussen, Copp, Perron (A) – Berggren, Veleno, Fabbri – Kubalík, P. Suter, Sundqvist.
    Trenér: Derek Lalonde

    Rozhodčí: Schlenker, Charron – Apperson, Brisebois

    Diváci: 21 105
    bahis siteleri