Tampa – Boston 3:2 (kon.) | Montreal – Detroit 3:4 (po pr.) | Washington – Pittsburgh 3:2 (2:1 po s.n.)
Winnipeg – Buffalo 2:3 (kon.) | Nashville – New Jersey 6:4 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 3:2 (po pr.)
Colorado – Anaheim 3:5 (kon.) | Calgary – Chicago 1:5 (kon.) | Arizona – St. Louis 5:0 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:3 (0:0, 0:2, 2:1)
Buffalo Sabres
Pátek 27.01.2023, 02:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:19 Pierre-Luc DUBOIS - 2:3
     
    59:19
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají kontaktní gól. Po závaru před brankou se puk z hole Scheifeleho dostal na levou stranu, kde stál PIERRE-LUC DUBOIS. Útočník Winnipegu se z ostrého úhlu nemýlil. Ačkoliv to vypadalo, že Comrie se stihne přesunout, nestalo se tak. Asistence: Mark Scheifele a Blake Wheeler.
    55:14 Nate SCHMIDT - 1:3
     
    55:14
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Že by ještě drama? Ačkoliv si Jets do této chvíle nevytvořili žádnou šanci, přesto udeřili. Přihrávka Lowryho od levé tyčky skončila na pravém kruhu, kde stál obránce NATE SCHMIDT. Ten poté poprvé v zápase prostřelil Comrieho a naděje stále žije. Asistence: Adam Lowry a Neal Pionk.
    50:30 Victor OLOFSSON - 0:3
     
    50:30
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita a je dost možné, že je rozhodnuto. Střelu Dahlina Hellebuyck jen vyrazil, Skinner na brankovišti nezaváhal a poslal puk k pravé tyčce, odkud jej za záda domácího brankáře uklidil VICTOR OLOFSSON. Asistence: Jeff Skinner a Rasmus Dahlin.
    34:15 Tage THOMPSON - 0:2
     
    34:15
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    A už je to o dvě branky. Parádní akce po ose Skinner, Tuch a zakončující TAGE THOMPSON znamená vedení 2:0. Tuch dostal přihrávku k pravé tyči, tu však okamžitě poslal zpět před branku, kam si právě nejlepší střelec Buffala najel a s díky uklidil touš do odkryté klece. Asistence: Alex Tuch a Jeff Skinner.
    30:32 Owen POWER - 0:1
     
    30:32
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Polovina základní hrací doby za námi a skóre se konečně mění. Do vedení jdou hosté. To zařídil obránce OWEN POWER, jenž přesně pálil z levého kruhu. Bývalá jednička draftu zaznamenává gól ve třetím zápase v řadě. Asistence: Rasmus Dahlin a Tage Thompson.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 56. Schmidt (Lowry, Pionk), 60. Dubois (Scheifele, Wheeler) – 31. Power (Dahlin, Ta. Thompson), 35. Ta. Thompson (Tuch, J. Skinner), 51. V. Olofsson (J. Skinner, Dahlin)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, Schmidt, Stanley – Connor, Dubois, Perfetti – Ehlers, Scheifele (A), Wheeler – M. Barron, Lowry (A), Kuhlman – Jonsson Fjällby, Stenlund, Mäenalanen.
    Trenér: Rick Bowness

    Buffalo Sabres: Comrie (Luukkonen) – Dahlin (A), Clague, Power, Jokiharju, Bryson, Ljubuškin – J. Skinner, Ta. Thompson, Tuch – Peterka, Cozens, Quinn – Mittelstadt, Jost, V. Olofsson – Girgensons (A), Krebs, Okposo (C).
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Pochmara, Dwyer – Johnson, Knorr

    Diváci: 13 589
    thejrc.org