Havířov – Technika Brno 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 0:4 (kon.) | Chrudim – HK MD Šumperk 3:4 (kon.)
konec
HC Chrudim
3:4 (1:3, 1:0, 1:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Pátek 27.01.2023, 20:00 • Zimní stadion Chrudim • Liga juniorů • 31. kolo
Partner:
     
    57:28
    Mladí Draci právě vstřelili branku! KRYŠTOF SEIDENGLANZ to vzal na sebe a zkusil prověřit prostor u bližší tyče domácí brány. Skulinka tam byla a Šumperk si bere zápas zpět a vede rozdílem jedné branky. Bez asistence.
     
    44:29
    Chrudim právě vstřelila branku! V dlouhé přesilové hře se podařilo domácím rozestavět formaci a prosadit se. ONDŘEJ JIROUT obdržel puk k levé části branky, odkud zacílil do horní části hostující klece a je srovnáno! Asistence: Jiří Štěpnánek.
     
    21:46
    Chrudim právě vstřelila branku! Domácí ihned na počátku druhé třetiny snižují na 2:3. Chrudimská pětice zahustila prostor před Ryšavým. Matýs vyčíhl okamžik. Uvědomil si, že se své pozice pro něj není nejvýhodnější střílet, nýbrž za lepší se pro jevila nahrávka naprosto volnému JAKUBOVI NOVÁKOVI, který navíc využil hostujícího obránce, který zaclonil vlastnímu brankáři. Asistence: Daniel Matýs a Matyáš Macas.
     
    16:34
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Šumperk odskakuje domácím o dvě branky. Opět byl signalizován trest, Mladí Draci měli hrát přesilovku, ale lajna hostí se rychlou a důraznou akcí dopředu prosadila, tentokrát díky TOBIASI TOMEŠOVI. Asistence: Daniel Cabadaj.
     
    07:27
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Hra zatím nepřinesla výrazné šance či tlak, ale pouze přímé střely, které v případě Šumperka přinesly své ovoce. Kadlcovu pozornost nyní vyzkoušel KRYŠTOF SEIDENGLANZ a jeho pokus byl úspěšný. Šumperk otáčí v rychlém sledu událostí dění v duelu. Asistence: David Cekr a Ondřej Šotkovský.
     
    05:27
    Mladí Draci právě vstřelili branku! A máme vyrovnáno. Šumperk se představil první střelou, která skončila v chrudimské síti. Hlavní rozhodčí Bernat signalizoval vyloučení ještě před tím, ale kupředu vyrazili rychlí Tomeš s JAKUBEM NAJMANEM, první jmenovaný to nejprve zkusil sám, Kadlce nepřekonal, povedlo se to až jeho kolegovi a stav je nyní 1:1. Asistence: Tobias Tomeš a Adam Szabó
     
    03:52
    Chrudim právě vstřelila branku! Domácí otevírají skóre dnešního duelu. Hemský se pokusil o akce, jíž obešel hostující obranu, bekhendem to zkusil vedle pravé tyče a následně se ke kotouči dostal důrazný JAKUB ZDENĚK, který puk procedil za Ryšavého. Asistence: David Hemský.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 4. Zdeněk (Hemský), 22. Novák (Matýs, Macas), 45. Jirout (Štěpánek) – 6. Najman (Tomeš, Szabó), 8. Seidenglanz (Cekr, Šotkovský), 17. Tomeš (Cabadaj), 58. Seidenglanz


    HC Chrudim: Kadlc (Vašek) – Pazdera (C), Dvořák, Vaníček, Sopoušek, Straka – Jirout, Matýs, Macas, Dostál, Novák, Štěpánek, Procházka, Hemský, Zdeněk, Bárta
    Trenér: Marek Dvořák

    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Ježek) – Netolický (A), Cabadaj, Cekr, Plhal, Souček, Jarmara – Slováček (A), Karas, Seidenglanz, Szabó, Tomeš, Miškovský, Minařík (C), Najman, Šotkovský
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Bernat – Hájková, Figer
    bahis siteleri