Dubnica – Martin 1:0 (kon.) | Skalica – Brezno 2:5 (kon.) | Humenné – Vlci Žilina 5:6 (po pr.)
Levice – Trnava 1:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Modré Krídla 0:3 (kon.) | Topoľčany – Žiar nad Hronom 2:4 (kon.)
konec
HK Skalica
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
Brezno Knights
sk Pátek 27.01.2023, 17:00 • Hant Arena, Skalica • 1. liga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Tím Brezno práve strelil gól!
    Máme tu hattrick MAROŠA SUROVÉHO. Nespala vyhodil puk z pásma o mantinel, v strednom pásme si ho našiel Surový a zakončil do prázdnej domácej brány.
    Asistencie: Jakub Nespala
     
    53:44
    Tím Brezno práve strelil gól!
    Hostia si berú dvojgólové vedenie späť. Biro dostal nabité na modrú, odtiaľ vyslal prihrávku pred bránu, kde ju tečoval za chrbát Bernáta MATEJ GALBAVÝ. 2:4.
    Asistencie: Marek Biro, Patrik Oško
     
    51:30
    Skalica dala gól!
    Skalica znižuje na rozdiel jedného gólu. Martin Hujsa prihrával z rohu klziska pred bránu, kde bol MICHAL ŠÁTEK, ktorý túto prihrávku tečoval za chrbát Suráka.
    Asistencie: Martin Hujsa, Ondrej Janík
     
    36:15
    Tím Brezno práve strelil gól!
    Hostia vedú už od dva góly. Prihrávka z obranného pásma od Sojku našla MAROŠA SUROVÉHO, ktorý sa dostal po ľavom krídle do úniku a strelou švihom prekonáva Bernáta.
    Asistencie: Dominik Sojka, Jozef Rákoš
     
    31:24
    Tím Brezno práve strelil gól!
    Brezno sa dostalo do útočného pásma. Galbavý si počkal na svojich spoluhráčov , prihrávkou našiel MAROŠA SUROVĚHO a ten strelou do horných častí brány prekonáva domáceho brankára.
    Asistencie: Matej Galbavý
     
    23:26
    Skalica dala gól!
    Veľká chyba brankára hostí. Surák rozohrával spoza bránky, ale jeho prihrávka našla len hokejku MICHALA ŠÁTEKA, a ten nemal problém zakončiť do prázdnej brány.
    Bez asistencie
     
    19:39
    Tím Brezno práve strelil gól!
    Chyba domácich v obrannom pásme. Jombík poslal nedôrazný puk do stredného pásma, ktorý zachytili hostia. Surový našiel v strede ihriska Rákoša, ten vyslal tvrdú strelu, ktorú Bernát vyrazil len na DOMINIKA SOJKU a ten žabičkou ponad brankára otvára skóre dnešného duelu.
    Asistencie: Jozef Rákoš, Maroš Surový

    Natália Poláčková

    Branky a nahrávky: 24. Šátek, 52. Šátek (Hujsa, Janík) – 20. Sojka, 32. Surový (Galbavý), 37. Surový (Sojka, Rákoš), 54. Galbavý (Biro, Oško), 59. Surový (Nespala)


    HK Skalica: Bernát (Irsák) – Mikula, Hílek, Mikéska, Janík, Jombík, Soveľ, Saňa – Janáč, Nemec, Šišolák – Hujsa, Landrigan, Šátek – Kuba, Včelka, Kotvan – Trnka, Búlik, Yakovlev
    Trenér: Michal Ružička

    Brezno Knights: Surák (Pončák ) – Biro, Hajda, Hudák, Zubák, Kuboš, Kaščák, Korytko – Surový, Sojka, Zemko – Nespala, Adamčík, Ďuriš – Galbavý, Oško, Jamrich – Hojo, Fungáč, Rákos
    Trenér: Dušan Kapusta

    Rozhodčí: Čahoj, Konc st. – Haringa, Staššák
    bahis siteleri