Slavia – Přerov 1:3 (kon.) | Prostějov – Poruba 2011 4:1 (kon.) | Šumperk – Sokolov 4:0 (kon.)
Kolín – Litoměřice 5:2 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 2:4 (kon.) | Zlín – Jihlava 4:1 (kon.)
Pardubice B – Vsetín 1:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 28.01.2023, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Václav Karabáček – 2 min., držení.
     
    59:38
    2 na 1! Antonín Honejsek vybídl kapitána Kubiše, jenž byl tísněn Karabáčkem a jednou rukou nedokázal ideálně zakončit.
     
    58:57
    Jiří Suhrada podruhé! Tentokrát si mladý zlínský obránce sjel až mezi kruhy a pálí, Adam Beran zasahuje špičkou brusle.
    55:23 Antonín HONEJSEK - 4:1
     
    55:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Výhra už je blízko, blizoučko! Výtečnou práci odvedl Petr Mrázek, jenž se zpoza branky vytočil, prosmýkl se mezi dvěma soupeři a i když možná původně chtěl zakončovat sám, nakonec backhandem našel ANTONÍNA HONEJSKA, jenž už jen doklepl kotouč do sítě – 4:1. Asistence: Petr Mrázek.
     
    53:49
    Tentokrát pálí Petr Mrázek, jeho pověstná jedovka zápěstím se opřela do tyče!
    51:54 Petr MRÁZEK - 3:1
     
    51:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Parádní trefa! Antonín Honejsek jemně klepl do soupeře, čímž pokazil celou hostující rozehrávku, kotouč si elegantně převzal PETR MRÁZEK, jenž měl chvilku klidu, zamířil a náramně trefil přímo do víka – 3:1. Zlín si jde pro výhru, tohle byla mimořádně důležitá branka. Ještě ale samozřejmě není hotovo... Asistence: Antonín Honejsek.
     
    47:05
    Lukáši Hešovi se kotouč zamotal pod bruslemi, nicméně z druhé vlny ještě mohl vypálit Tomáš Pospíšil, jehož rána letí těsně kolem pravé tyče. Tohle každopádně byla veliká šance!
     
    44:59
    Daniel Gazda a jeho bomba z druhé vlny, za Beranem zvoní tyč!
     
    44:08
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Marek Chvátal – 2 min., nedovolené bránění.
     
    40:20
    Pozor, domácí obrana vyrobila obrovskou hrubici a Tomáš Havránek se z ničeho nic v mezikruží objevil ve výborné šanci! Daniel Huf si povyjel a zachraňuje situaci!
     
    35:39
    Nenápadné nahození ze středního pásma propadlo Adamu Beranovi a lízlo snad i tyčku, hostující gólman teď měl veliký kus štěstí!
    33:41 Zdeněk SEDLÁK - 2:1
     
    33:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    To je odpověď! Petr Kratochvíl našel skrz pásmo ZDEŇKA SEDLÁKA, který si sklepl puk rukavicí a nikým nehlídán mohl vypálit. Adam Beran neměl šanci, kotouč mu propadá někde u pravé tyče. První zlínská lajna zase dělá rozdíl a stará se o skóre – 2:1. Asistence: Petr Kratochvíl.
    32:50 Josef SKOŘEPA - 1:1
     
    32:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Filip Dundáček výborně našel JOSEFA SKOŘEPU, který sice neměl v úniku bůhví jakou rychlost, i tak si ale odstavil Daniela Gazdu, naznačil střelu po ledě mezi betony, Daniel Huf šel dolů a hostující kapitán tak zamířil nahoru, přesně pod víko. Krásný gól – 1:1. Asistence: Filip Dundáček a Vlastimil Bilčík.
     
    31:02
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Antonín Honejsek – 2 min., držení.
     
    25:43
    Výtečný Adam Beran! Tomáš Pospíšil skrz pásmo našel Darka Hejcmana, jenž natáhl hůl a jen jemným usměrněním se snažil dopravit kotouč do poloprázdné brány, jihlavský gólman se ale fenomenálně přesunul a chytá!
     
    24:29
    Zdeněk Sedlák se vytočil za modrou čárou a mezi dvěma soupeři našel rychlonohého Denise Kindla, jenž šel sám na bránu, zkusil si gólmana rozhýbat a zasunout mezi betony. Adam Beran tak tak situaci ustál.
     
    20:55
    Mrázek našel na levé straně naprosto volného Honejska, který úplně zbytečně přihrával zpět a pomyslně tak celou kombinaci zabil. Ševci i tak zůstávají na puku a v pásmu.
     
    19:57
    Naprosto zbytečný faul Tomáše Harkabuse (JIH), který chtěl napadat Honejska v útočném pásmu a podrazil jej. Tohle je veliká hrubka a Zlín čeká v úvodu druhé třetiny 11 vteřin přesilovky 5 na 3.
     
    18:12
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Marek Chvátal – 2 min., držení.
     
    17:57
    Antonín Honejsek měl také dobrou rychlost a tlačil se do brány, nicméně kotouč si hodil až moc dopředu a na střelu to nakonec nebude.
     
    16:13
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Martin Novotný – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.

    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Václav Karabáček – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.
     
    11:47
    Obrovská šance! Chvátalovo nahození propadlo Danielu Hufovi mezi betony a kotouč si to užuž mířil do brány, vše ale vyloženě na čáře řeší Jakub Husa!
     
    09:32
    Daniel Gazda v tísni nahodil na bránu, nicméně nikdo kotouč nedokázal zachytit a trn se tak velice nebezpečně toulal brankovištěm. Žádný ze zlínských forvardů na něj nakonec nedosáhl a nedoklepl jej tak o sítě.
     
    08:52
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Vlastimil Bilčík – 2 min..
     
    05:56
    Honejskova bomba se teď odrazila na levý kruh odkud jeden z domácích z vyložené pozice pálil, po puku se na bráně natahoval ještě Köhler. Bez úspěchu, hosté vyhazují.
     
    04:24
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Marek Chvátal – 2 min., hákování.
    03:27 Petr KRATOCHVÍL - 1:0
     
    03:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani zavřeli soupeře v pásmu a rychle jdou do vedení! V mezikruží si počkal PETR KRATOCHVÍL, jenž dostal kotouč od Kindla, zamířil a prudkou ranou zápěstím se trefil někam mezi ruku a tělo Adama Berana – 1:0. Asistence: Denis Kindl a Zdeněk Sedlák.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 4. Kratochvíl (Kindl, Z. Sedlák), 34. Z. Sedlák (Kratochvíl), 52. Mrázek (Honejsek), 56. Honejsek (Mrázek) – 33. Skořepa (Dundáček, Bilčík)


    Berani Zlín: Huf (Honzík) – Gazda, Husa, Suhrada, Zbořil, M. Novotný, Talafa, Riedl – Kratochvíl, Kindl, Z. Sedlák – Kubiš (C), Honejsek, Mrázek – Köhler (A), Gago, P. Sedláček – Heš, Hejcman, Pospíšil.
    Trenér: Miloš Říha ml.

    HC Dukla Jihlava: Beran (Chaloupek) – Bilčík, Chvátal, D. Kolář, Kachyňa, Dundáček, F. Kočí, Haman – Čachotský, Skořepa, T. Havránek – Harkabus, Menšík, Karabáček – Meluzin, Pořízek, Chlubna – Cachnín, Juda, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    Rozhodčí: Cabák, Šudoma – Maštalíř, Roischel
    thejrc.org