Olomouc – Mladá Boleslav 2:3 (0:1 po s.n.) | Třinec – Kometa Brno 5:4 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – K. Vary 3:4 (1:3 po s.n.)
Vítkovice – Jihlava 4:1 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 3:2 (kon.) | Plzeň – Sparta 0:4 (kon.)
Zlín – Liberec 4:6 (kon.)
po s.n. (1:3)
Mountfield HK
3:4 (1:0, 0:2, 2:1 - 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 28.01.2023, 12:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 44. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Energie Karlovy Vary.
    Autorem vítězné branky je ŠMAJDA.
     
    59:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary prožívají neskutečnou euforii poté, co vteřinu před koncem dostali puk do sítě Tichého. Tomu vypadlo nahození Csabiho do vzduchu, kde letící kotouč perfektně trefil SAMUEL ŠMAJDA a hrdinsky posílá utkání do prodloužení – 3:3. Asistence: Adam Csabi, Kryštof Bulka.
     
    58:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí naplno využívají početní výhodu a těsně před koncem si berou vedení. Moravec udělal efektivní kličku a nahrával na střed, tam byl ale včas zablokován. Puk tak překvapivě posunul zpátky na mantinel, kde Dybala zaskočil MATĚJ NOVOTNÝ ranou pod břevno – 3:2. Asistence: Petr Moravec.
     
    41:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec přidává druhou branku v zápase a vyrovnává stav dnešního utkání! Michal Beneš propasíroval z pravého mantinelu přihrávku na střed, kde se zjevil s pukem na hokejce MATĚJ BENEŠ, který si po gólové přihrávce připisuje i vstřelenou branku – 2:2. Asistence: Michal Beneš.
     
    39:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští jdou těsně před koncem třetiny poprvé v zápase do vedení. Energie projela po levém mantinelu až do pásma, kde se ke střele na přední tyč z velkého úhlu odhodlal JAN BOTOŠ. Tichý střelu neviděl dobře kvůli projíždějícímu útočníkovi a kotouč mu propadl přes výstroj až do sítě – 1:2. Asistence: Samuel Šmajda.
     
    24:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a máme vyrovnáno! Bulka od modré posunul puk na pravý kruh, kde vyčkával připravený ADAM CSABI, který trefil přesný projektil na vzdálenější tyč do protipohybu Tichého. Nádherná rána, stav je vyrovnaný – 1:1. Asistence: Kryštof Bulka, David Varvařovský.
     
    16:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec jde proti papírovému favoritu překvapivě do vedení. Rozhodčí po soubojích na levém kruhu signalizoval výhodu pro Hradec, puk ale propadl k JANU BOUKALOVI, který z pravého kruhu vyslal nepříjemnou přízemní ránu, která zapadla přesně k přední tyči – 1:0. Asistence: Matěj Beneš, Lukáš Pajer.
    Marken.cz

    Dominik Jarka

    Branky a nahrávky: 17. Boukal (Matěj Beneš, Pajer), 42. Matěj Beneš (Michal Beneš), 59. Novotný (Moravec) – 25. Csabi (Bulka), 40. Botoš (Šmajda), 60. Šmajda (Csabi, Bulka), rozh. náj. Šmajda

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Handl (KVA)
    0:1   Pajer (HKM)
    2. série:
    0:2   Šmajda (KVA)
    0:2   Matěj Beneš (HKM)
    3. série:
    0:2   Csabi (KVA)
    1:2   Michal Beneš (HKM)
    4. série:
    1:3   Váňa (KVA)
    1:3   Moravec (HKM)


    Mountfield HK: Tichý (Mrázek) – Havlíček (C), Boukal, Pavič, Táborský, Fiala, Hušek, Bezpalec – Matěj Beneš (A), Klíma, Král, Idžan, Novotný, Pajer, Leden, Giesl, Moravec, Vencl, Michal Beneš (A).
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    HC Energie Karlovy Vary: Dybal (Ebenstreit) –Vogel, Smýkal, Dorot (A), Bulka, Anton, Tůma, Zolnaj, Kočí (A), Kubíček, Beran – Csabi, Handl, Adámek, Botoš (C), Váňa, Babeliak, Varvařovský, Šmajda, Kusak.
    Trenér: Václav, Eismann

    Rozhodčí: Úlehla, Veselý – Polák, Hájková
    thejrc.org