NY Islanders – Detroit 2:0 (kon.) | Florida – Los Angeles 3:4 (kon.) | Toronto – Ottawa 2:6 (kon.)
Carolina – San Jose 5:4 (po pr.) | NY Rangers – Vegas 4:1 (kon.) | Dallas – New Jersey 2:3 (po pr.)
Seattle – Calgary 2:5 (kon.) | Vancouver – Columbus 5:2 (kon.) | Colorado – St. Louis 4:2 (kon.)
konec
New York Rangers
4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
Vegas Golden Knights
Sobota 28.01.2023, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:36 Jimmy VESEY - 4:1
     
    58:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Schneider zablokoval střelu z levé strany, JIMMY VESEY se otočil na pravém kruhu vlastního obranného pásma a poslal puk do prázdné brány. Asistence: Braden Schneider.
    54:20 Filip CHYTIL - 3:1
     
    54:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    FILIP CHYTIL převzal kotouč na polovině hřiště a vybral si levou stranu, kde prohodil kotouč mezi nohama Pietrangela a z otočky zakončil bekhendem po ledě na zadní tyč. Asistence: Braden Schneider, Ben Harpur.
    24:57 Phil KESSEL - 2:1
     
    24:57
    Vegas právě vstřelilo branku!
    To vypadalo na podražení na pravém kruhu na Lafrenierea. Nicméně hrálo se dál. Carrier nahrál PHILU KESSELOVI a ten ze záporného úhlu odrazil kotouč o levou ruku Haláka. Asistence: William Carrier, William Karlsson.
    19:17 Vincent TROCHECK - 2:0
     
    19:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Celé to začalo chybou Hilla v rozehrávce. Domácí zachytili puk na mantinelu, nakonec VINCENT TROCHECK využil nahrávky pod sebe a skóroval z pravého kruhu pod pravým betonem brankáře. Přidal tak svůj druhý kanadský bod v utkání. Asistence: Barclay Goodrow, Ryan Lindgren.
    16:08 Chris KREIDER - 1:0
     
    16:08
    Rangers právě vstřelili branku!
    Trocheck si na pravém kruhu proti McNabbovi přehodil puk na bekhend a jeho pokus tečoval CHRIS KREIDER mezi betony Hilla. Asistence: Vincent Trocheck.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 17. Kreider (Trocheck), 20. Trocheck (Goodrow, R. Lindgren), 55. Chytil (B. Schneider, Harpur), 59. Vesey (B. Schneider) – 25. Kessel (W. Carrier, W. Karlsson)


    New York Rangers: Halák (Šesťorkin) – Fox, R. Lindgren, Trouba (C), K. Miller, B. Schneider, Harpur – Vesey, Zibanejad (A), Panarin – Goodrow (A), Trocheck, Kreider – Kakko, Chytil, Lafreniere – Gauthier, Leschyshyn, Cuylle.
    Trenér: Gallant

    Vegas Golden Knights: Hill (L. Thompson) – Pietrangelo (A), Martinez (A), Theodore, McNabb, Hutton, Hague – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Amadio, Eichel, Cotter – Kessel, Stephenson, W. Carrier – Kolesar, N. Roy, Howden.
    Trenér: Cassidy

    Rozhodčí: Schrader, Nicholson – Cormier, Suchánek

    Diváci: 18 006
    thejrc.org