Vyškov – Opava 6:4 (kon.) | Ústí n/L – Kobra 5:3 (kon.) | Písek – Benátky n/J 3:1 (kon.)
Hronov – Cheb 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Val. Meziříčí 7:5 (kon.) | SHKM Hodonín – Havířov 4:1 (kon.)
Letňany – Chomutov 3:2 (kon.) | Klatovy – Jablonec n/N 5:3 (kon.) | Žďár n/S – Nový Jičín 4:5 (0:3 po s.n.)
Vel. Meziříčí – Kopřivnice 3:5 (kon.) | Děčín – Řisuty 7:4 (kon.) | Vrchlabí – Příbram 3:6 (kon.)
Tábor – Mostečtí Lvi 7:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:5 (3:2, 3:1, 1:2)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 28.01.2023, 17:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Východ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:58
    Hosté v šesti!
    54:39 TECL - 7:5
     
    54:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jdou opět do dvoubrankového vedení! Gólová show MARKA TECLA pokračuje! Petr Kuchta vystřelil od modré čáry, Ševců vyrazil puk před sebe, kde se o něj strhla menší šarvátka. Z té vyšel lépe David Vala, který předal puk MARKU TECLOVI, jenž zavěsil touš pod horní tyč! Asistence: David Vala, Vojtěch Holenda.
     
    50:53
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Martinec – 2 min., podrážení.
     
    Dnešní utkání sleduje 328 diváků.
    50:01 BÁCHOR - 6:5
     
    50:01
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Bobři velice dramatizují vývoj utkání! Jednomu z obránců Havlíčkova Brodu se nepodařilo vyhodit. Kotouč se dostal na hůl STANISLAVU BÁCHOROVI, který od modré čáry našel skulinku mezi Novákovými betony! Asistence: Patrik Tarnoczy a Jan Fencl.
     
    48:20
    Tomáš Křehlík jel sám na brankáře Bobrů. Zkusil kličku do forhendu, ale maskovaný muž v brance Meziříčí si s jeho pokusem poradil.
    45:54 Jakub ĎURKÁČ - 6:4
     
    45:54
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Bobři se pokusí zdramatizovat utkání! Tomáš Vávra přihrál z pravé strany před branku JAKUBU ĎURKÁČOVI, který střelou mezi betony překonal Nováka! Asistence: Tomáš Vávra, Jan Křivohlávek.
    37:35 KŘIVOHLÁVEK - 6:3
     
    37:35
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Bobři využívají přesilovou hru! Lukáš Finsterle přihrál puk Tomáši Vávrovi, který uklidnil situaci a našel volného JANA KŘIVOHLÁVKA, ten si vylepšil pozici a střelou z vrcholku levého kruhu poslal touš přímo pod vyrážečku brodského brankáře! Asistence: Tomáš Vávra, Lukáš Finsterle.
     
    37:21
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kuchta – 2 min., napadení.
     
    36:00
    Tomáš Holiš jel sám na Čeňka Nováka, zkusil si jej položit, ale brankář Havlíčkova Brodu zachoval chladnou hlavu a vychytal jej.
    34:53 TECL - 6:2
     
    34:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Máme tu hattrick! Petr Kuchta přihrával z levého kruhu MARKU TECLOVI, který střelou do poloprázdné branky kompletuje hattrick! Pro havlíčkobrodského forvarda je to první hattrick sezony! Asistence: Petr Kuchta.
     
    33:53
    Tomáš Vávra přihrál zpoza branky Jakubu Ďurkáčovi, který zblízka nepřekonal Nováka.
     
    30:17
    Střídání v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    ze hřiště odchází Sachr, přichází Ševců.
    30:17 KŘEHLÍK - 5:2
     
    30:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Havlíčkobrodští si navyšují svůj náskok! Jakub Petržilka se dostal do útočného pásma, vystřelil do zadního mantinelu, odkud se puk odrazil k TOMÁŠI KŘEHLÍKOVI, který z úhlu překonal Sachra! Asistence: Jakub Petržilka, Roman Čermák.
    26:17 Dominik DUŠEK - 4:2
     
    26:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení! DOMINIK DUŠEK se dostal do útočného pásma, vylepšil si pozici, když si sjel mezi kruhy a střelou do teploměru překonal brankáře!
     
    24:23
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Tarnoczy – 2 min., podrážení.
     
    22:00
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Gabrhelík – 2 min., podrážení.
    18:26 Jan FENCL - 3:2
     
    18:26
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Opět je v Kotlině k vidění velký počet branek už v první třetině! Nepřesnou rozehrávku domácího obránce vystihl JAN FENCL, jenž uháněl s pukem na Nováka. Před havlíčkobrodským brankářem si stáhl puk do forhendu a do prázdné kasy zakončil! Bez asistence.
    17:27 Marek TECL - 3:1
     
    17:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jdou zpět do dvoubrankového vedení! Vojtěch Holenda přihrál Petru Kuchtovi, který ihned našel MARKA TECLA, jenž si položil brankáře a střelou pod horní tyčku jej překonal! Asistence: Petr Kuchta, Vojtěch Holenda.
    13:58 GABRHELÍK - 2:1
     
    13:58
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Přesilová hra se nekoná, Bobři se dotahují na svého soka. Richard Liss přihrál na rozjetého ONDŘEJE GABRHELÍKA, který si zpracoval kotouč a poslal nechytatelnou střelu k levé tyči! Asistence: Richard Liss, Jan Fencl.
    12:31 KUCHTA - 2:0
     
    12:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Havlíčkobrodští hokejisté odskakují soupeři na rozdíl dvou branek! Marek Tecl poslal puk na modrou čáru, kde stál David Vala. Obránce Bruslařů vyslal rychlou střelu na branku, gólman vyrazil puk, který do sítě pohotově doklepl PETR KUCHTA! Asistence: David Vala, Marek Tecl.
     
    04:20
    Fantastické zákroky teď předvedl Čeněk Novák, který nejprve zlikvidoval pokus Patrika Tarnoczyho, jenž dostal přihrávku za domácí obranu a zkusil střelu nad rameno, následně si domácí fantom poradil i s následnou dorážkou Lukáše Kamase.
    00:41 Marek TECL - 1:0
     
    00:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Havlíčkobrodští hokejisté jdou do rychlého vedení! Milan Valášek našel dobře najetého MARKA TECLA, který střelou od pravé tyče překonal hostujícího brankáře! Asistence: Milan Valášek, Jiří Vašíček.

    Dominik Adam

    Branky a nahrávky: 1. Tecl (Valášek, Vašíček), 13. Kuchta (Vala, Tecl), 18. Tecl (Kuchta, Holenda), 27. Dušek, 31. Křehlík (Petržilka, Čermák), 35. Tecl (Kuchta), 55. Tecl (Vala, Holenda) – 14. Gabrhelík (Liss, Fencl), 19. Fencl, 38. Křivohlávek (Vávra, Finsterle), 46. Ďurkáč (Vávra, Křivohlávek), 51. Báchor (Tarnoczy, Fencl)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Wolf) – Čermák, Vala, Vašíček (A), Benák, Kliment (A), Dvořák – Holenda, Kuchta (C), Tecl – Dušek, Valášek, Kopic – Petržilka, Křehlík, Oščádal – Košťál.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Sachr (31. Ševců) – Holiš, Báchor (A), Sviták, Ďurkáč, Liss, Gabrhelík, Kamas – Finsterle, Vávra (A), Křivohlávek (C) – Fencl, Tarnoczy, Andris – Kozubík, Vavřík, Martinec – Kuchařík, Bachánek, Stodůlka.
    Trenér: Lukáš Plšek

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Jakub Kučera, Patrik Augusta

    Diváci: 328
    ocianews.com