BO Ostrava – HC MUNI 5:6 (2:3 po s.n.) | Black Dogs Budweis – Akademici Plzeň 3:4 (kon.) | North wings Ústí – HC UP Olomouc 7:5 (kon.)
po s.n. (2:3)
BO Ostrava Vítkovice Steel
5:6 (0:1, 0:1, 5:3 - 0:0)
HC MUNI
Pondělí 30.01.2023, 18:00 • RT TORAX ARENA, Ostrava, Česko • Univerzitní liga ledního hokeje • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC MUNI.
    Autorem vítězné branky je HASOŇ.
    59:50 SYSALA - 5:5
     
    59:50
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Domácí opravdu v posledních momentech vyrovnávají, téměř po brankové čáře dostal puk po ose hřiště naservírován DAVID SYSALA, který pod tlakem nezaváhal a zavěsil do prázdné branky. Asistence: Potočný, Gebauer.
    55:49 BÉREŠ - 4:5
     
    55:49
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Ostrava je zpátky v boji o body, přesilovku využívá VILIAM BÉREŠ, ke kterému se puk odrazil po střele Potočného. Béreš byl opět ve správný čas na správném místě, mohl tak jen zasunout touš do prázdné brány. Asistence: Potočný, Sysala.
    53:53 BÉREŠ - 3:5
     
    53:53
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Ostravané se nevzdávají, Janiczek vzal celou akci na sebe, vybruslil si ze svého pásma po levém křídle až na hranici brankové čáry a na stříbrném podnose naservíroval gól VILIAMU BÉREŠOVI. Ten prázdnou svatyní nepohrdnul. Asistence: Janiczek, Ševěček.
    49:59 JAKUBEC - 2:5
     
    49:59
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Lahůdka z dílny TADEÁŠE JAKUBCE. Po chybě v obraně ho našel kolega osamoceného na levém křídle, pak už to bylo na něm. Jakubec zvolil kličku do bekhendu a zavěšení pod víko, což mu vyšlo na jedničku. Asistence: Voříšek, Gonos.
    48:17 HASOŇ - 2:4
     
    48:17
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    MUNI profituje ze zmatku, který před Šemberou vznikl po nahození puku před něj po souboji za bránou. Stodůlka tam dobýval kotouč, který se následně odrazil na hůl JANA HASONĚ. Jeho rána z první byla nečekaná a vrací Brnu dvougólové vedení. Asistence: Stodůlka.
    46:13 BYČKOV - 2:3
     
    46:13
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Ostravané zdramatizovali vývoj utkání, po neshodě soupeře v útočném pásmu se dostali do akce 3 na 2. Tu založil FILIP BYČKOV, který následně od Revaje dostal krásnou vracečku a snížil na rozdíl jedné branky. Asistence: Revaj, Sysala.
    43:42 REVAJ - 1:3
     
    43:42
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    MUNI špatně rozehrálo od mantinelu, proto mohl z vrchu kruhu vypálit Byčkov. Jeho pokus sice letěl moc vysoko, ale odrazil se od zadního hrazení příhodně na hůl MARKA REVAJE, který zakončil do prázdné klece. Asistence: Byčkov.
    40:16 VOŘÍŠEK - 0:3
     
    40:16
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Obrovská smůla pro Ostravu. Po nahození z pásma MUNI se kotouč odrazil z rohu před prázdnou bránu, neboť Šembera se jej rozhodl odehrát. Na správném místě ve správný čas byl JAKUB VOŘÍŠEK. Asistence: Gonos.
    28:18 MOKROHAJSKÝ - 0:2
     
    28:18
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Brno využívá hrubky v obraně a ze svého pásma vyslalo po levém křídle do brejku RÓBERTA MOKROHAJSKÉHO, který jednoduchým zakončením zápěstím vymetl pavučinku v levém rohu. Asistence: Bláha.
    01:17 BAZALA - 0:1
     
    01:17
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    V akci 3 na 1 dostal nahrávku do mezikruží z pravého křídla MIREK BAZALA, který vzal příležitost za pačesy a přesně zamířil pod vyrážečku. Brno rychle využívá přesilovky. Asistence: Stodůlka.
    Marken.cz

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 44. Revaj (Byčkov), 47. Byčkov (Revaj, Sysala), 54. Béreš (Janiczek, Ševěček), 56. Béreš (Potočný, Sysala), 60. Sysala (Potočný, Gebauer) – 2. Bazala (Stodůlka), 29. Mokrohajský (Bláha), 41. Voříšek (Gonos), 49. Hasoň (Stodůlka), 50. Jakubec (Voříšek, Gonos), rozh. náj. Hasoň

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Jakubec (MUN)
    0:1   Byčkov (BOO)
    2. série:
    0:2   Tomaník (MUN)
    1:2   Béreš (BOO)
    3. série:
    1:2   Voříšek (MUN)
    2:2   Sysala (BOO)
    4. série:
    2:3   Hasoň (MUN)
    2:3   Potočný (BOO)
    5. série:
    2:3   Bazala (MUN)
    2:3   Ficek (BOO)


    BO Ostrava Vítkovice Steel: Šembera (Halouzka) – Ficek, Janiczek, Ševěček, Zajíc, Dvořák, Zapletal – Potočný, Siner, Béreš, Slezák, Revaj, Kafka, Plánka, Sysala, Gebauer, Kriščák, Bernát, Byčkov
    HC MUNI: Holub (Koval) – Surán, Kučera, Bláha, Gonos – Malenovský, Voříšek, Bazala, Háněl, Prokopec, Mokrohajský, Jakubec, Drlík, Tomaník, Stodůlka, Hasoň

    Rozhodčí: Konvička – Gančarčík, Klimek
    bahis siteleri