BO Ostrava – HC MUNI 5:6 (2:3 po s.n.) | Black Dogs Budweis – Akademici Plzeň 3:4 (kon.) | North wings Ústí – HC UP Olomouc 7:5 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
7:5 (2:2, 2:1, 3:2)
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Pondělí 30.01.2023, 18:55 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to odsud z Ústí nad Labem pro dnešek vše a přeji vám hezký zbytek večera. (21:06:45)
     
    Přestřelka je u konce! Domácí tým zvládl odstoupit o větší množství branek a i přes snížení ze strany Olomouce si vedení dokázal udržet. Díky tomu získává cenné body v boji o pořadí v play-off, naopak Olomoučtí se ještě o to více musí snažit, aby se dostali mezi osmičku nejlepších.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    V posledních vteřinách je aktivnější domácí tým.
     
    59:23
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka ze strany Olomouce a hosté se přibližují na rozdíl dvou branek! JAN MOREV se přiblížil do prostoru mezi kruhy, odkud napasoval kotouč přesně za Kožnarova záda. Asistence: Jan Macel.
     
    58:57
    Po Dubovčího přihrávce pálil od modré Jan Macel. Jeho tvrdá střela ale našla jen nohy bránícího hráče North Wings.
     
    58:43
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Hanuš Petržílka – 2 min., podrážení.
     
    58:12
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté se ale ještě nevzdávají a upravují skóre! JAN MATUŠKA se ocitl v prostoru před zcela odkrytou brankou North Wings, tedy bezprostředně po obdržené přihrávce zprava poslal puk mezi tři tyče. Asistence: Patrik Říčka a Šimon Káčer.
     
    58:10
    Domácí v plném počtu.
     
    57:54
    Troufalé nahození Michala Fojtáška zadržel svou holí Milan Kožnar, který vyhodil puk do bezpečí.
     
    56:49
    Jan Morev celkem úspěšně prokličkoval celou délkou ledové plochy až do mezikruží. Tam si ale na něj vyčíhala obrana North Wings a zabránila mu od možnosti vystřelit.
     
    56:13
    Křídla severu ihned na kraji dalšího oslabení vyhodili kotouč směrem k Novotnému, kam si ještě najížděl Jan Jindra.
     
    56:10
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Tomáš Jarý – 2 min., krosček.
     
    55:40
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Povedená kombinační akce North Wings přinesla už sedmý gól severočeského týmu! ADAM JANOUŠEK stál v ideální palebné pozici na vrcholu v mezikruží, kde obdržel přihrávku od Harkabuse a z první poslal puk přímo za záda gólmana Novotného. Asistence: Matěj Harkabus a Jakub Tot.
     
    54:42
    Olomoucký pokus o výjezd zastavila obrana North Wings už ve středním pásmu. V útoku si posléze aktivně počínal Adam Janoušek, který se ale nedokázal utrhnout od mantinelu.
     
    54:18
    Z mezikruží se pokusil doklepnout kotouč mezi tři tyče Jakub Votava. Milan Kožnar si ale vyjel dopředu a puk dokázal zalehnout.
     
    53:35
    North Wings jsou stále na kotouči. Dopředu s ním procházel Martin Kuchař, který záhy musel svést několik soubojů u levého mantinelu.
     
    52:50
    Hosté v plném počtu.
     
    52:50
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Domácí tým využívá už druhou přesilovku a navyšuje odstup na svého soupeře. Od modré čáry poslal důraznou střelu směrem na branku PAVEL JARÝ, přičemž tentokrát už proklouzl puk za záda Novotného. Asistence: Jakub Tot.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Tot (Gottfried, P.Jarý), 19. Vrba (Gottfried, Svoboda), 29. Harkabus (Janoušek), 30. Vrba (Stuchlý, Svoboda), 51. Tot (P.Jarý, Harkabus), 53. P.Jarý (Tot), 56. Janoušek (Harkabus, Tot) – 12. Rosecký (Dubovčí, Morev), 17. Říčka (Votava, Procházka), 23. Říčka (Macel, Rosecký), 59. Matuška (Říčka, Káčer), 60. Morev (Macel)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Kožnar (Gerstner) – Stuchlý, Jarý P. (A), Miškovič, Petržílka (A), Štěpánek – Kuchař (C), Vrba, Gottfried, Svoboda, Jindra, Tot, Harkabus, Jarý T., Janoušek.
    Trenér: Lukáš Místecký

    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný – Dubovčí, Fojtásek, Káčer – Rosecký (A), Sup, Říčka, Macel (A), Votava, Procházka, Matuška (C), Morev.
    Trenér: Michal Janeček

    Rozhodčí: Domský – Kurtin, Goltsch.

    Diváci: 120
    bahis siteleri