Vítkovice – Třinec 1:2 (kon.) | Sparta – K. Vary 6:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:4 (1:3, 0:1, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 31.01.2023, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 6. kolo
Partner:
     
    24:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí přidávají čtvrtý gól v řadě a je to už 1:4. Špilka nejdříve neuspěl při samostatném úniku, na opakovaný pokus pak vyzval IMRICHA MAXINA, který efektivní kličkou do bekhendu nedal Petříkovi sebemenší šanci. Nádherné zakončení přesně pod břevno, tohle se opravdu povedlo. Asistence: Vasyl Špilka, Daniel Pekař.
     
    16:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí přečkali přesilovku a a sami navyšují vedení. Maxin přenechal Špilkovi puk na mantinelu, ten perfektní přihrávkou našel mezi kruhy volného DANIELA PEKAŘE, který ranou zápěstím do šibenice přidává druhou branku v utkání – 1:3. Asistence: Vasyl Špilka, Imrich Maxin,
     
    10:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí otáčí zápas a berou vedení na svou stranu! Macháček od modré poslal puk na pravý kruh, kde ho DANIEL PEKAŘ zpracoval, počkal si až se Petřík přesune a vypálil projektil přesně do protipohybu gólmana. Asistence: Marek Macháček, Vasyl Špilka.
     
    05:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté rychle odpovídají a máme srovnáno! Maxin obdržel zpoza branky přihrávku na střed, puk ale ještě nesobecky posunul do lepší pozice na VASYLA ŠPILKU, který zasunul kotouč do absolutně prázdné branky. Asistence: Imrich Maxin, Daniel Pekař.
     
    00:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se bleskurychle ujímá vedení a je to 1:0. DOMINIK PAVLÍK se prodaral k puku na levém mantinelu, sjel si s ním na kruh, odkud přesně zamířil nad lapačku libereckého gólmana. Bez asistence.

    Dominik Jarka

    Branky a nahrávky: 1. Pavlík – 6. Špilka (Maxin, Pekař), 11. Pekař (Macháček, Špilka), 17. Pekař (Špilka, Maxin), 25. Maxin (Špilka, Pekař)


    Mountfield HK: Petřík (Růžička) – Janeček, Burda, Forejtek, Černý, Vencl, Pánek – Vojtěch Aschenbrenner, Novotný, Pavlík, Jón (C), Hendrych, Vondruška, Vítek, Voděracký, Páleník.
    Trenér: Luboš Dvořák

    Bílí Tygři Liberec: Macourek (Pech) – Ehrenberger, Seidl, Macháček (C), Hrouda, Průšek (A), Jarabko, Pilíšek, Král – Maxin, Kratochvíl, Barna, Kučera, Špilka (A), Pekař, Bajer.
    Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Barek – Kopecký, Figer
    thejrc.org