Mountfield HK – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:1 (0:0, 4:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Středa 01.02.2023, 17:45 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    45:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Kouzlo Jana Kasala je odčarováno a Boleslav snižuje! Jan Půček vystřelil z pravého kruhu, domácí gólman touš pouze vyrazil a ŠTĚPÁN VIMMER dal dorážkou první gól svého týmu – 5:1. Asistence: Jan Půček.
     
    41:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nejhorší možný scénář pro Boleslav! Lukáš Král za brankou vybojoval kotouč na Tomáši Moravcovi, předložil před branku MATĚJI BENEŠOVI, který zvládl přehodit rameno Hory a touš zapadl ke vzdálenější tyči – 5:0. Asistence: Lukáš Král.
     
    37:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi jsou v laufu a hosté zralí na ručník! Matěj Leden vystřelil na Horu, který hrací předmět jen vyrazil před sebe, kde stál LUKÁŠ PAJER a přes klubko hráčů dorazil za bezmocného gólmana – 4:0. Asistence: Matěj Leden, Michal Beneš.
     
    36:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi využívají přesilovku a jdou do tříbrankového vedení! Šimon Táborský nabil na kruh Petru Moravcovi, jehož střelu Hora jen vykopl před sebe k nepokrytému VITU IDŽANOVI a ten dorazil puk ke vzdálenější tyči – 3:0. Asistence: Petr Moravec, Šimon Táborský.
     
    31:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Bruslaři zaspali a jsou za to okamžitě potrestáni! Petr Fiala nahrál Jiřímu Klímovi, který vyslal do samostatného úniku PETRA MORAVCE, jenž si poradil mazácky střelou pod vyrážečku – 2:0. Asistence: Jiří Klíma, Petr Fiala.
     
    20:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    To je skvělý úvod domácích, kteří se dostávají do vedení! Lukáš Pajer před brankou ještě nezakončil, sehrál na Michala Beneše, který posunul do slotu MATĚJI LEDNOVI, jenž střelou mezi betony překvapil Horu – 1:0. Asistence: Michal Beneš, Lukáš Pajer
    Marken.cz

    Tomáš Prodělal

    Branky a nahrávky: 21. Leden (Michal Beneš, Pajer), 32. P. Moravec (Klíma, Fiala), 37. Idžan (P. Moravec, Táborský), 38. Pajer (Leden, Michal Beneš), 42. Matěj Beneš (Král) – 46. Vimmer (Půček)


    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Havlíček (C), Boukal, Pavič, Táborský, Fiala, Hušek, Bezpalec – Matěj Beneš (A), Klíma, Král – Idžan, Novotný, Pajer – Leden, Giesl, P. Moravec – Vencl, Michal Beneš (A).
    Trenér: Jiří Janoušek mladší

    BK Mladá Boleslav: Hora (Vystrčil) – A. Vlasák, Rajgl, Sypecký, Vochvest, Němec, Hrouda, Hlinský, Čech, T. Moravec (C) – Půček (A), Hruška, Šachl – Hradec (A), Polák, Moyseyev – Zvagulis, M. Vlasák, P. Král – Vimmer.
    Trenér: Václav Pletka

    Rozhodčí: Jechoutek, Čáp – Gregar, Dědek

    Diváci: 87
    thejrc.org