Vítkovice – Sparta 3:4 (kon.) | K. Vary – Plzeň 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 5:1 (kon.)
Kladno – Litvínov 5:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Pardubice – Olomouc 4:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:2 (1:0, 2:0, 2:2)
HC VERVA Litvínov
Pátek 03.02.2023, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Kladno právě vstřelilo branku! A přeci jen se Kladno trefuje do prázdné branky. TOMÁŠ PLEKANEC poslal obloučkem puk ze středního pásma až do branky. Pro Plekance se jedná o 100. soutěžní gól za Kladno. Bez asistence.
     
    58:04
    Litvínov právě vstřelil branku! Po minutě a půl tu máme další gól. Litvínovský hráč se snažil zasunout puk za klečícího Bowa, který ale kotouč nestihl dostat do bezpečí. ANDREJ KUDRNA byl rychlejší a trefil se do prázdné branky. Bez asistence.
     
    56:37
    Kladno právě vstřelilo branku! Rytíři opět odskakují na rozdíl tří branek. Ticháček nahazoval puk před brankáře, kde si dobře najel MIROSLAV INDRÁK a tentokrát šikovně zasunul puk až do branky. A posílá Kladno do vedení 4:1. Asistence: Jiří Ticháček.
     
    53:44
    Litvínov právě vstřelil branku! Litvínov využívá přesilovou hru a snižuje. Patrik Zdráhal přihrál GIORGIOVI ESTEPHANOVI na levý kruh, ten si počkal se střelou a propálil Bowa přesně. Asistence: Patrik Zdráhal, Janis Jaks.
    31:27 Oskars CIBULSKIS - 3:0
     
    31:27
    Kladno právě vstřelilo branku! Necelé dvě minuty po druhém gólu Rytíři navyšují už na 3:0. Ondřej Bláha opět vybojoval za brankou puk a přihrál na OSKARSE CIBULSKISE. A ten od vrcholku levého kruhu poslal svůj tým do tříbrankového vedení. Asistence: Ondřej Bláha, Adam Kubík.
    29:36 Albert MICHNÁČ - 2:0
     
    29:36
    Kladno právě vstřelilo branku! A Kladno vede už 2:0. Bláha vybojoval puk za brankou a zpoza ní přihrál ALBERTU MICHNÁČOVI, který se nemýlil a tentokrát kotouč za záda Zajíčka poslal. Asistence: Ondřej Bláha, Jiří Ticháček.
    15:57 Ladislav ZIKMUND - 1:0
     
    15:57
    Kladno právě vstřelilo branku! A Kladno přeci jen otevírá skóre zápasu. Jakub Klepiš přihrál křižně úplně volnému LADISLAVU ZIKMUNDOVI, který měl odkrytou klec a nemýlil se. Rytíři využívají přesilovou hru. Asistence: Jakub Klepiš.
    Marken.cz

    Anna Ardonová

    Branky a nahrávky: 16. Zikmund (Klepiš), 30. Michnáč (O. Bláha II, Ticháček), 32. Cibulskis (O. Bláha II, Kubík), 57. Indrák (Ticháček), 60. Plekanec – 54. Estephan (Zdráhal, Jaks), 59. Kudrna


    Rytíři Kladno: Bow (Brízgala) – Sotnieks, Dotchin (A), Cibulskis, Ticháček, Slováček, Babka – Kubík, Plekanec (C), Jágr – M. Procházka, Klepiš, Indrák – Beran, Filip, Zikmund (A) – Melka, Pytlík, O. Bláha II – Michnáč.
    HC VERVA Litvínov: Zajíček (35. M. Tomek) – Zile, D. Zeman, Freibergs, Strejček, Demel (A), Jaks, Wesley – Kudrna, Sukeľ (C), Jícha – Abdul, Estephan, Zdráhal (A) – Straka, Gut, Havelka – Jurčík, Fronk, Hlava.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hradil – Ondráček, Špůr

    Diváci: 3952
    thejrc.org