Kometa Brno – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 3:2 (kon.) | K. Vary – Olomouc 4:0 (kon.)
HC Litvínov – Zlín 4:5 (kon.) | Jihlava – Pardubice 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 03.02.2023, 18:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 45. kolo
Partner:
     
    53:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice stvrzují svou výhru. Po pravé straně se prakticky až před branku prodral ADAM FIALA a svou akci vyšperkoval střelou na vzdálenější tyč, při které se puk otřel o tyčku a zapadl do sítě. Bez asistence.
     
    49:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nepříjemná situace pro domácí, naopak hosté jsou velmi blízko třem bodům. DANIEL BURDA byl v bruslařském souboji rychlejší než jihlavští obránci, před Maláčem se dostal k puku a trefil se přesně nad jeho vyrážečku. Asistence: Štěpán Rájek.
     
    15:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pavlata za brankou zachytil nedůsledné jihlavské vyhození a vyjel si po pravém kruhu. Následně poslal puk před branku a PAVOL ŠTETKA přihrávku usměrnil mezi tři tyče. Asistence: Dominik Pavlata, Tomáš Hebek.
     
    14:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Rájek vyslal přihrávku podél modré na Helikara, který vystřelil a v předbrakovém prostoru úspěšně tečoval puk ADRIAN GROMADZKI. Asistence: Jan Helikar, Štěpán Rájek.
     
    09:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté se dostávají do vedení. KEVIN COUFAL si totiž našel střelu Číhala od modré. První střela se ještě neujala, následná dorážka také ne, ale druhou dorážkou už doslova procpal puk do sítě. Asistence: Lukáš Číhal.
    GSA

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Coufal (Číhal) – 15. Gromadzki (Helikar, Rájek), 16. Štetka (Pavlata, Hebek), 50. Burda (Rájek), 54. Fiala


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Ludvík, Matějíček, Číhal, Vovsík (C), Tomšík, Vandas, Chvátal – Báťa, Pavelec, Broš, Valach, Coufal, Rauš (A), Kudrna, Straka, Modl, Klapica
    Trenér: Michal Broš

    HC Dynamo Pardubice: Borovička (Matěcha) – Tvrdík, Hebek, Koudelka, Červenka, Rájek, Helikar, Vachun – Novotný (A), Kubíček, Gromadzki, Pavlata, Kloz (A), Fiala, Herčík, Burda, Paleček, Kalužík, Tomas, Štetka (C)
    Trenér: Jiří Malinský

    Rozhodčí: Skopal, Čuňočka – Kleprlík, Komínek
    thejrc.org