Slavia – Kolín 6:3 (kon.) | Prostějov – Zlín 5:1 (kon.) | Vsetín – Jihlava 2:5 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Sokolov – Poruba 2011 6:7 (0:2 po s.n.) | Litoměřice – Šumperk 3:0 (kon.)
Třebíč – Pardubice B 3:1 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
5:1 (2:0, 0:0, 3:1)
Berani Zlín
Sobota 04.02.2023, 17:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:16 Roman VLACH - 5:1
     
    53:16
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Ševci jsou na ručník. Jakub Illéš u levého mantinelu dokázal na dlouhou hokejku přihrát do mezikruží ROMANU VLACHOVI, jehož střela nebyla nikterak dobře umístěná, ovšem přes levou ruku Hufa zamířila do sítě. Asistence: Jakub Illéš a Filip Jansa.
    50:12 Jan SLANINA - 4:1
     
    50:12
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    V domácím kotli je ještě veseleji! JAN SLANINA nahozením na bránu neuspěl, ale odražený puk získal zpět, prodral se až do levého kruhu a na gólmana vyzrál pokusem na přední tyčku. Asistence: Matouš Venkrbec.
    49:51 David OSTŘÍŽEK - 3:1
     
    49:51
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Zlínský tlak utlumen parádním gólem DAVIDA OSTŘÍŽKA! Dvaatřicetiletý rodák z Frýdku-Místku si vzal puk ve středním pásmu, dojel s ním do útočného, v pravém kruhu se kličkou vyhnul obránci a zápěstím napálil puk neomylně nad levé Hufovo rameno. Bez asistence.
    44:39 Zdeněk SEDLÁK - 2:1
     
    44:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Máme zaděláno na drama! Vojtěch Riedl střílel z levé strany pouze do bránícího hráče. Odražený kotouč si našel ZDĚNEK SEDLÁK a bekhendem je zvedl nad pravý beton ležícího Pavelky. Asistence: Vojtěch Riedl a Petr Kratochvíl.
    07:30 Tomáš VALENTA - 2:0
     
    07:30
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Svěřenci kouče Tottera odskakují do dvoubrankového náskoku! TOMÁŠ VALENTA potrestal chybnou rozehrávku soupeřova obránce a rychlým zakončením překvapil Hufa, jenž se nestihl včas srovnat. Asistence: Matouš Venkrbec.
    02:57 Tomáš JANDUS - 1:0
     
    02:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Vedení na svou stranu získávají Jestřábi z Prostějova! Jáchym před bránou našel nikým neatakovaného TOMÁŠE JANDUSE, jenž zachoval chladnou hlavu, gólmana položil bekhendovým blafákem, aby následně pověsil puk pod břevno. Asistence: Tomáš Jáchym.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 3. Jandus (T. Jáchym), 8. Valenta (Venkrbec), 50. Ostřížek, 51. Slanina (Venkrbec), 54. Vlach (Illéš, Jansa) – 45. Z. Sedlák (Riedl, Kratochvíl)


    LHK Jestřábi Prostějov: Pavelka (J. Němeček) – Valenta, Bartko, Poledna, Malák, Pěnčík, Staněk, Hamšík – Jandus, T. Jáchym (A), Jiránek (A) – Hašek, Ostřížek, V. Burian – Maruna, Venkrbec (C), Slanina – Illéš, Vlach, Jansa.
    Trenér: Aleš Totter

    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Husa, Gazda (A), Suhrada, Zbořil, Riedl, Talafa – Kratochvíl, Kindl, Z. Sedlák – M. Lang, Gago, Mrázek – Köhler (A), P. Sedláček, Kubiš (C) – Heš, Hejcman, Pospíšil.
    Trenér: Miloš Říha

    Rozhodčí: Jechoutek, Ondráček – Vašíček, Komínek

    Diváci: 2 511
    bahis siteleri