Benátky n/J – Řisuty 8:3 (kon.) | Vyškov – Havířov 8:2 (kon.) | Písek – Děčín 2:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Nový Jičín 5:3 (kon.) | Znojmo – Val. Meziříčí 3:1 (kon.) | Vel. Meziříčí – Opava 2:4 (kon.)
Cheb – Jablonec n/N 1:2 (kon.) | Vrchlabí – Tábor 5:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:3 (2:2, 1:1, 2:0)
HK Nový Jičín
Sobota 04.02.2023, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Východ • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:19 Tomáš KŘEHLÍK - 5:3
     
    58:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se v oslabení dostávají do dvoubrankového vedení! Filip Pártl získal kotouč a upaloval sám na bránu! Puk mu pak ale trošičku utekl, zadovkou však našel z druhé vlny si najíždějícího TOMÁŠE KŘEHLÍKA, jenž dostal kotouč do brány. Asistence: Filip Pártl.
    46:21 Milan VALÁŠEK - 4:3
     
    46:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou počtvrté do vedení! Roman Čermák vystřelil od modré čáry, Šimonů kotouč vyrazil na levý kruh, kde byl připraven MILAN VALÁŠEK, jenž dorazil puk do brány Nového Jičína. Asistence: Roman Čermák.
    39:05 KAFKA - 3:3
     
    39:05
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    V Kotlině je znovu vyrovnáno! Adam Wolf nyní nemá čisté svědomí, jelikož mu mezi rukou a tělem prošlo nahození z pravé strany které vyslal DOMINIK KAFKA. Asistence: Tomáš Franek, Jakub Hruška.
    36:16 Dominik DUŠEK - 3:2
     
    36:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou potřetí v tomto utkání do vedení! Marek Kopic vyslal do úniku DOMINIKA DUŠKA, jenž si s obráncem na zádech poradil i s jinak vynikajícím Danielem Šimonů. Asistence: Marek Kopic, Matěj Krejčí.
    10:29 LEHEČKA - 2:2
     
    10:29
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ďáblové během chvilky přece jen vyrovnávají! Tomáš Franek nabil do mezikruží JAKUBU LEHEČKOVI, jenž dělovkou z první vymetl pavučinku v rohu havlíčkobrodské brány. Asistence: Tomáš Franek, Martin Škarka.
    09:41 Roman ČERMÁK - 2:1
     
    09:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři si rychle berou vedení zpět! Marek Tecl vyhrál vhazování v pravém kruhu na ROMANA ČERMÁKA, jenž dělovkou od modré čáry propálil Daniela Šimonů. Asistence: Marek Tecl.
    09:11 Martin ANDRÝSEK - 1:1
     
    09:11
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ďáblové vyrovnávají stav utkání! David Květoň vystřelil z vrcholku levého kruhu. Wolf letící kotouč pouze vystřelil a při zákroku přepadl na záda. Před bránou se nejrychleji zorientoval MARTIN ANDRÝSEK, jenž s trochou štěstí procpal puk pod ležícím brankářem. Asistence: David Květoň, Viktor Konečný.
    03:28 Dominik DUŠEK - 1:0
     
    03:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do vedení! Jiří Vašíček si sjel s kotoučem na pravý kruh, kde měl dost prostoru ke střele. Tu sice Daniel Šimonů ještě zlikvidoval, na dorážku pohotového DOMINKA DUŠKA však již nedosáhl. Asistence: Jiří Vašíček, Milan Valášek.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 4. Dušek (Vašíček, Valášek), 10. Čermák (Tecl), 37. Dušek (Kopic, Krejčí), 47. Valášek (Čermák), 59. Křehlík (Pártl) – 10. Andrýsek (Květoň, Konečný), 11. Lehečka (Franek, Škarka), 40. Kafka (Franek, Hruška)


    BK Havlíčkův Brod: Wolf (Novák) – Krejčí, Čermák, Benák, Vašíček (A), Grauer, Kliment (A), Kerber – Tecl, Kuchta (C), D. Košťál – Dušek, Valášek, Kopic – Pártl, Křehlík, Oščádal – J. Košťál
    Trenér: Aleš Kraučuk

    HK Nový Jičín: Šimonů (Hořejší) – Holáň, Holaň, Váňa, Hruška, Hladiš, Kožený, Andrýsek – Lehečka, Škarka, Konečný, Flok, Kafka, Květoň (C), Hilšer, Sluštík, Franek, Štefka, Maliník
    Trenér: Petr Macháček

    Rozhodčí: Michael Kohoutek – Jakub Kučera, Patrik Augusta

    Diváci: 295
    thejrc.org