Pacifická divize – Centrální divize 4:6 (kon.) | Atlantická divize – Metropolitní divize 10:6 (kon.) | Atlantická divize – Centrální divize 7:5 (kon.)
konec
Tým Pacifické divize
4:6 (2:3, 2:3)
Tým Centrální divize
Sobota 04.02.2023, 21:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL All-Star Game
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásný sobotní večer. Vítám vás při sledování All-Star NHL, zaměříme se na utkání mezi Týmem Pacifické divize a týmem Centrální divize.
     
    Roli kouče Pacifické divize si vysloužil Bruce Cassidy z Vegas. Z hráčů Golden Knights si nominaci vysloužili gólman Logan Thompson a útočník Chandler Stephenson. Samozřejmě nesmí chybět edmontonská dvojice Connor McDavid s Leonem Draisaitlem, kteří kralují produktivitě soutěže, z týmu Oilers se zapojí ještě brankář Stuart Skinner. Dle očekávání si zahraje i nejlépe bodující bek Erik Karlsson. Tým doplňují Troy Terry z Anaheimu, Nazem Kadri z Calgary, Kevin Fiala z Los Angeles, Elias Pettersson z Vancouveru a posledním hokejistou je Bo Horvat, který také bude reprezentovat Vancouver, byť před pár dny přestoupil k newyorským Islanders.
     
    Centrální divizi bude šéfovat Peter DeBoer z Dallasu, z hráčů Stars byl povolán Jason Robertson. Zahrají si hned tři hokejisté Colorada, jmenovitě obránce Cale Makar a útočníci Nathan MacKinnon s Mikko Rantanenem. Dvojí zastoupení má Winnipeg v podobě gólmana Connora Hellebuycka a beka Joshe Morrisseyho. Pojďme se podívat i na zbytek mužstva. Druhým gólmanem je Juuse Saros z Nashvillu, obranné řady doplňuje chicagský Seth Jones a z útočníků zbývá zmínit Clayton Keller z Arizony, Kirill Kaprizov z Minnesoty a Vladimir Tarasenko ze St. Louis.
     
    Úvodní sestavy:

    Tým Pacifické divize: Thompson (Skinner) – Karlsson – Draisaitl, Fiala, Horvat, Kadri, McDavid, Pettersson, Stephenson, Terry.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Tým Centrální divize: Hellebuyck (Saros) – Jones, Makar, Morrissey – Kaprizov, Keller, MacKinnon, Rantanen, Robertson, Tarasenko.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Hebert, Rehman – Kovachik, Murchison.
     
    Hokejisté už jsou nastoupeni na ledové ploše. Kanadská hymna odzněla, nyní stadiónem zní ta americká.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Elias Pettersson vystihl rozehrávku soupeře a vypadalo to, že by mohl postupovat do brejku, ale u pravého mantinelu jej dostihl Seth Jones.
     
    00:48
    Jako další si řekl o pozornost Nathan MacKinnon. Dostal se až před bránu, kde nevyzrál na Connora Hellebuycka.
     
    01:23
    A další zákrok pro Connora Hellebuycka. Nathan MacKinnon našel Connora McDavida, jenž zamířil do výstroje gólmana.
     
    01:48
    A znovu v akci hostující gólman. Hellebuyck si za bránou počkal na Troye Terryho, kolem nějž rozehrál na Calea Makara.
     
    02:29
    Blízko vedoucímu gólu měl Nazem Kadri! Zprava se natlačil před gólmana, ze zápěstí vypálil do levé části brankové konstrukce.
     
    02:55
    Další velkou příležitost spálil Bo Horvat! Ujížděl na gólmana nikým neatakovaný, Connor Hellebuyck zakročil pravým ramenem.
     
    03:15
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Skóre střetnutí otevřel NATHAN MACKINNON! Ukázal Horvatovi, jak se proměňují samostatné úniky, Thompsona prostřelil forhendovou střelou mezi betony. Asistence: Mikko Rantanen.
    03:15 Nathan MACKINNON - 0:1
     
    03:48
    Tým Pacifická divize právě vstřelil branku!
    Přichází bleskové srovnání! Nejproduktivnější hráč soutěže CONNOR MCDAVID si vyměnil kotouč s Erikem Karlssonem a rozhozenému Hellebuyckovi poslal puk do sítě nad pravým betonem. Asistence: Erik Karlsson.
    03:48 Connor MCDAVID - 1:1
     
    04:02
    Další příležitost pro zástupce Pacifické divize! Nazem Kadri postupoval do šance z levé strany, křižnou ránou napálil Hellebuyckovi levé rameno.
     
    04:40
    Ani na druhý pokus Nazem Kadri neuspěl. V souboji jeden na jednoho proti sobě měl Setha Jonese, jenž neobvykle bránil zády, přesto si poradil.
     
    05:13
    Velkou rychlost nabral Troye Terry. Od levého mantinelu přebruslil do pravého kruhu v útočném pásmu, ze zápěstí mířil nepřesně.
     
    05:49
    Celek vedený jako domácí dokonává obrat! ELIAS PETTERSSON si na malém prostoru počínal fantasticky, puk si stáhl na bekhend a zavěsil nechytatelně pod břevno. Asistence: Bo Horvat.
     
    05:49
    Tak pozor, gól neplatí! Kouč Bruce Cassidy si vzal coach challenge a s úsměvem na tváři sledoval, jak rozhodčí neuznává branku pro ofsajd.
     
    06:11
    Josh Morrissey objel soupeřovu svatyni a před ni nahrával Jasonu Robertsonovi, ten vypálil forhendem z první vedle pravé tyče.
     
    06:52
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Hosté jsou znovu o krok napřed! SETH JONES obral dezorientovaného Terryho, načež si v situaci dva na nikoho narazil s Tarasenkem a Thompsona propálil k bližší, pravé tyčce. Asistence: Vladimir Tarasenko.
    06:52 S. JONES - 1:2
     
    07:20
    Při samostatném úniku neuspěl Chandler Stephenson. Dle očekávání volil zakončení forhendem, cílové zařízení přestřelil.
     
    07:55
    Tým Pacifická divize právě vstřelil branku!
    Poprvé mu to nevyšlo, nyní už gól ELIASE PETTERSSONA bude platit! V přečíslení dvou proti jednomu obdržel na levou stranu ideální přihrávku od Bo Horvata, z první zakončil k pravé tyči mimo dosah přesunujícího se brankáře. Asistence: Bo Horvat a Kevin Fiala.
    07:55 Elias PETTERSSON - 2:2
     
    08:23
    Bekhendové zakončení z pravého kruhu vyzkoušel Mikko Rantanen. Kotouč zvedal pod horní tyčku, kde úřadoval Logan Thompson se svým levým ramenem.
     
    08:38
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Spolupráce kolegů z Colorada vyšla perfektně. Mikko Rantanen z levého kruhu nahrál do předbrankového prostoru NATHANU MACKINNONOVI a ten zvedl touš nad beton brankáře. Asistence: Mikko Rantanen a Cale Makar.
    08:38 Nathan MACKINNON - 2:3
     
    09:29
    Krásnou kombinaci celé trojky završil forhendovou dělovkou Josh Morrissey, rozezvučel jenom mantinel za bránou.
     
    09:56
    Connor McDavid vyslal do úniku Leona Draisaitla, který místo očekávané střely nahrával pod sebe Eriku Karlssonovi, ten s touto variantou vůbec nepočítal a puk nestihl.
     
    10:00
    První poločas skončil.
     
    10:01
    Začal druhý poločas.
     
    10:01
    Střídání v týmu Tým Pacifické divize:
    ze hřiště odchází Logan Thompson, přichází Stuart Skinner.

    Střídání v týmu Tým Centrální divize:
    ze hřiště odchází Connor Hellebuyck, přichází Juuse Saros.
     
    10:18
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Centrální divize navyšuje vedení na rozdíl dvou branek! Mezi střelce střetnutí se zapisuje CLAYTON KELLER, po spolupráci s Tarasenkem zvedl bekhendem puk nad Skinnerovu lapačku. Asistence: Vladimir Tarasenko a Seth Jones.
    10:18 Clayton KELLER - 2:4
     
    10:58
    Výbornou práci odvedl Juuse Saros. Včas se přemístil k levé tyčce, aby pravou rukou zastavil nebezpečnou ránu Nazema Kadriho.
     
    11:17
    Na druhé straně číhal za defenzivní linií Troy Terry. Obdržel zajímavý oblouček, ovšem forvard Anaheimu nezvládl zpracování.
     
    11:43
    Mikko Rantanen ukázal, že by se neztratil ani v obraně. Výborně přečetl útok soupeře, nastavenou hokejkou vystihl pas Horvata na Petterssona.
     
    12:20
    Se štěstím, ale přece Stuart Skinner zabránil pátému gólu ve své síti, koncem lapačku vytáhl nad břevno Rantanenův pokus.
     
    12:51
    Do levého kruhu obdržel pěknou přihrávku Kevin Fiala. Mířil na bližší tyčku, přičemž trefil bránícího Calea Makara.
     
    13:07
    S těžkým zpracováním si Leon Draisaitl poradil na jedničku. Posléze přenesl hru na Connora McDavida, jenž si nevěděl rady se Sarosem.
     
    13:39
    Ofenzivní složku mužstva podpořil Josh Morrissey. Samostatný únik si nicméně nevyzkoušel, v poslední chvíli mu ujel kotouč z čepele.
     
    14:00
    Do rozehrávky se zapojil Stuart Skinner. Moc dobře věděl o blížícím se Kellerovi, kolem něj rozehrál na Erika Karlssona.
     
    14:35
    Juuse Saros je zatím neprůstřelný! Poradil si i s pokusem Kevina Fiala, střelu zpoza levého kruhu pokryl lapačkou.
     
    15:13
    Na kanadský bod zatím čeká Nazem Kadri. Jednou trefil tyčku a nyní postupoval sám na bránu, jeho snahu Saros pokryl pravým betonem.
     
    15:32
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Ke dvěma asistencím přidává branku VLADIMIR TARASENKO! Jednatřicetiletý rodák z Jaroslavle dostal od Kellera nahrávku do jízdy před bránu, projektilem vyslaným z první našel prostor mezi pravou tyčkou a Skinnerovým tělem. Asistence: Clayton Keller a Juuse Saros.
    15:32 Vladimir TARASENKO - 2:5
     
    16:04
    Pěkné kombinaci chyběla jenom gólová tečka. Kevin Fiala si namotal puk mezi brusle, v krkolomné pozici střílel jenom do těla Sarose.
     
    16:22
    Tým Pacifická divize právě vstřelil branku!
    Sarosovo kouzlo prolomeno! ELIAS PETTERSSON vzal zodpovědnost do vlastních rukou, z pravého kruhu vyslal nechytatelnou střelu zápěstím do protějšího horního růžku. Asistence: Kevin Fiala a Stuart Skinner.
    16:22 Elias PETTERSSON - 3:5
     
    17:03
    Hráči Pacifické divize bojují. Connor McDavid si vyměnil puk s Leonem Draisaitlem a nahrával Eriku Karlssonovi, který posunul hrací předmět o kousek vedle levé tyčky.
     
    17:27
    Tým Pacifická divize právě vstřelil branku!
    Ještě to bude drama! Nejproduktivnější zadák ligy ERIK KARLSSON si od modré sjel do vrcholku pravého kruhu, odkud zápěstím vyslal dělovku, ta se odrazila za brankovou čáru od břevna. Asistence: Leon Draisaitl.
    17:27 Erik KARLSSON - 4:5
     
    17:46
    Blízko vyrovnávací trefě byl Nazem Kadri. Soupeři jej nechali osamoceného před bránou, Juuse Saros ovšem předvedl výborný zákrok lapačkou.
     
    18:07
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    DeBoerova družina opět odskakuje! Seth Jones dlouho naznačoval střelu, ale ve finále přihrál po levé ruce CLAYTONU KELLEROVI a tomu stačilo trefit prázdnou bránu, Skinner s pasem vůbec nepočítal. Asistence: Seth Jones a Vladimir Tarasenko.
    18:07 Clayton KELLER - 4:6
     
    18:50
    Vypadá to, že prvním finalistou bude tým Centrální divize. Connor McDavid chtěl vrátit svůj celek na dostřel, leč forhendovým pokusem výrazně minul.
     
    19:26
    Vladimir Tarasenko nabral velkou rychlost středem. Zastavil ho až poslední bránící hokejista, jímž byl Josh Morrissey.
     
    19:53
    Svěřenci kouče Cassidyho ještě zkusili powerplay, nicméně porážku neodvrátí, to už je jisté! Vyhozením přes celé hřiště ještě způsobil icing Cale Makar.
     
    Konec zápasu.
     
    Prvním finalistou je Tým Centrální divize! Svižný zápas, který bavil, přinesl kromě gólů jediné přerušení v samotném závěru, ale na druhou stranu si hráči nedali nic zadarmo, oba týmy chtěly vyhrát. Svěřenci kouče DeBoera si postupně vypracovali tříbrankový náskok. Soupeř se vrátil do hry a snížil na rozdíl jediného gólu, ovšem pojistku na vítězství hostů dal svou druhou trefou v utkání Clayton Keller. (22:04:23)
    Prvním finalistou je tým Centrální divize

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. McDavid (Karlsson), 8. Pettersson (Horvat, Fiala), 17. Pettersson (Fiala, Skinner), 18. Karlsson (Draisaitl) – 4. MacKinnon (Rantanen), 7. S. Jones (Tarasenko), 9. MacKinnon (Rantanen, Makar), 11. Keller (Tarasenko, S. Jones), 16. Tarasenko (Keller, Saros), 19. Keller (S. Jones, Tarasenko)


    Tým Pacifické divize: Thompson (11. Skinner) – Karlsson – Draisaitl, Fiala, Horvat, Kadri, McDavid, Pettersson, Stephenson, Terry.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Tým Centrální divize: Hellebuyck (11. Saros) – Jones, Makar, Morrissey – Kaprizov, Keller, MacKinnon, Rantanen, Robertson, Tarasenko.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Hebert, Rehman – Kovachik, Murchison

    Diváci: 19 256
    bahis siteleri