Pacifická divize – Centrální divize 4:6 (kon.) | Atlantická divize – Metropolitní divize 10:6 (kon.) | Atlantická divize – Centrální divize 7:5 (kon.)
konec
Tým Pacifické divize
4:6 (2:3, 2:3)
Tým Centrální divize
Sobota 04.02.2023, 21:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL All-Star Game
Partner:
    18:07 Clayton KELLER - 4:6
     
    18:07
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    DeBoerova družina opět odskakuje! Seth Jones dlouho naznačoval střelu, ale ve finále přihrál po levé ruce CLAYTONU KELLEROVI a tomu stačilo trefit prázdnou bránu, Skinner s pasem vůbec nepočítal. Asistence: Seth Jones a Vladimir Tarasenko.
    17:27 Erik KARLSSON - 4:5
     
    17:27
    Tým Pacifická divize právě vstřelil branku!
    Ještě to bude drama! Nejproduktivnější zadák ligy ERIK KARLSSON si od modré sjel do vrcholku pravého kruhu, odkud zápěstím vyslal dělovku, ta se odrazila za brankovou čáru od břevna. Asistence: Leon Draisaitl.
    16:22 Elias PETTERSSON - 3:5
     
    16:22
    Tým Pacifická divize právě vstřelil branku!
    Sarosovo kouzlo prolomeno! ELIAS PETTERSSON vzal zodpovědnost do vlastních rukou, z pravého kruhu vyslal nechytatelnou střelu zápěstím do protějšího horního růžku. Asistence: Kevin Fiala a Stuart Skinner.
    15:32 Vladimir TARASENKO - 2:5
     
    15:32
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Ke dvěma asistencím přidává branku VLADIMIR TARASENKO! Jednatřicetiletý rodák z Jaroslavle dostal od Kellera nahrávku do jízdy před bránu, projektilem vyslaným z první našel prostor mezi pravou tyčkou a Skinnerovým tělem. Asistence: Clayton Keller a Juuse Saros.
     
    15:13
    Na kanadský bod zatím čeká Nazem Kadri. Jednou trefil tyčku a nyní postupoval sám na bránu, jeho snahu Saros pokryl pravým betonem.
    10:18 Clayton KELLER - 2:4
     
    10:18
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Centrální divize navyšuje vedení na rozdíl dvou branek! Mezi střelce střetnutí se zapisuje CLAYTON KELLER, po spolupráci s Tarasenkem zvedl bekhendem puk nad Skinnerovu lapačku. Asistence: Vladimir Tarasenko a Seth Jones.
     
    10:01
    Střídání v týmu Tým Pacifické divize:
    ze hřiště odchází Logan Thompson, přichází Stuart Skinner.

    Střídání v týmu Tým Centrální divize:
    ze hřiště odchází Connor Hellebuyck, přichází Juuse Saros.
    08:38 Nathan MACKINNON - 2:3
     
    08:38
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Spolupráce kolegů z Colorada vyšla perfektně. Mikko Rantanen z levého kruhu nahrál do předbrankového prostoru NATHANU MACKINNONOVI a ten zvedl touš nad beton brankáře. Asistence: Mikko Rantanen a Cale Makar.
    07:55 Elias PETTERSSON - 2:2
     
    07:55
    Tým Pacifická divize právě vstřelil branku!
    Poprvé mu to nevyšlo, nyní už gól ELIASE PETTERSSONA bude platit! V přečíslení dvou proti jednomu obdržel na levou stranu ideální přihrávku od Bo Horvata, z první zakončil k pravé tyči mimo dosah přesunujícího se brankáře. Asistence: Bo Horvat a Kevin Fiala.
    06:52 S. JONES - 1:2
     
    06:52
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Hosté jsou znovu o krok napřed! SETH JONES obral dezorientovaného Terryho, načež si v situaci dva na nikoho narazil s Tarasenkem a Thompsona propálil k bližší, pravé tyčce. Asistence: Vladimir Tarasenko.
     
    05:49
    Tak pozor, gól neplatí! Kouč Bruce Cassidy si vzal coach challenge a s úsměvem na tváři sledoval, jak rozhodčí neuznává branku pro ofsajd.
     
    05:49
    Celek vedený jako domácí dokonává obrat! ELIAS PETTERSSON si na malém prostoru počínal fantasticky, puk si stáhl na bekhend a zavěsil nechytatelně pod břevno. Asistence: Bo Horvat.
    03:48 Connor MCDAVID - 1:1
     
    03:48
    Tým Pacifická divize právě vstřelil branku!
    Přichází bleskové srovnání! Nejproduktivnější hráč soutěže CONNOR MCDAVID si vyměnil kotouč s Erikem Karlssonem a rozhozenému Hellebuyckovi poslal puk do sítě nad pravým betonem. Asistence: Erik Karlsson.
    03:15 Nathan MACKINNON - 0:1
     
    03:15
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Skóre střetnutí otevřel NATHAN MACKINNON! Ukázal Horvatovi, jak se proměňují samostatné úniky, Thompsona prostřelil forhendovou střelou mezi betony. Asistence: Mikko Rantanen.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. McDavid (Karlsson), 8. Pettersson (Horvat, Fiala), 17. Pettersson (Fiala, Skinner), 18. Karlsson (Draisaitl) – 4. MacKinnon (Rantanen), 7. S. Jones (Tarasenko), 9. MacKinnon (Rantanen, Makar), 11. Keller (Tarasenko, S. Jones), 16. Tarasenko (Keller, Saros), 19. Keller (S. Jones, Tarasenko)


    Tým Pacifické divize: Thompson (11. Skinner) – Karlsson – Draisaitl, Fiala, Horvat, Kadri, McDavid, Pettersson, Stephenson, Terry.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Tým Centrální divize: Hellebuyck (11. Saros) – Jones, Makar, Morrissey – Kaprizov, Keller, MacKinnon, Rantanen, Robertson, Tarasenko.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Hebert, Rehman – Kovachik, Murchison

    Diváci: 19 256
    thejrc.org