HK MD Šumperk – Přerov 1:7 (kon.) | Vsetín – Chrudim 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kladno 7:1 (kon.)
Písek – Slavia 0:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Chrudim
Neděle 05.02.2023, 15:00 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 34. kolo
Partner:
     
    Utkání 34. kola Ligy juniorů mezi Vsetínem a Chrudimí je minulostí. Ve třetí třetině překazila hostům šanci na vyrovnání hlavně jejich vyloučení, a i když oslabení, včetně dvouminutového tři proti pěti, bez větších problémů ubránili, zastavilo je to v ofenzivě. Vsetínští si svou jistou hrou drželi jednobrankové vedení, které ještě deset sekund před koncem navýšil Štěpán Jurek.
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek nedělního večera. (18:00:18)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A deset sekund před koncem základní hrací doby navíc přidávají třetí branku. ŠTĚPÁN JUREK získal puk u mantinelu útočného pásma v momentě, kdy už všichni mířil na druhou stranu. Měl tak kolem sebe dostatek prostoru na to, aby nabruslil do mezikruží a zamířil k pravé tyči. Hostující brankář si na puk nepatrně sáhl, ale zastavit jej nedokázal. Asistence: Bez asistence.
     
    59:25
    Čas se jim ovšem krátí. Vsetínští nyní zavezli kotouč do útočného pásma a drží jej za brankou svého soupeře.
     
    58:59
    Hosté jsou v plném počtu. Dvouminutové oslabení ve třech proti pěti zvládli a mají ještě minutu na vyrovnání.
     
    58:33
    Vsetínští pracují hlavně v okolí brankoviště. Nejvíce vidět jde Melenovský, který hledá volná místa u levé tyče.
     
    57:36
    Melenovský od levé tyče zamířil nad.
     
    57:23
    Hamřík poslal od modré čáry přihrávku k pravé tyči, kde jeden z jeho spoluhráčů nepříjemně tečoval. Červinka má plné ruce práce, ale tohle zvládl.
     
    56:59
    A hosté jdou do tří! Po Macasově faulu loktem je totiž vyloučen Štrup za nesportovní chování.
     
    56:59
    Vyloučení v týmu HC Chrudim:
    Macas – 2 min., faul loktem.
     
    55:59
    Když už se hosté dostanou k puku, volí většinou nahození, které je na delší dobu do útočného pásma nedostane. Navíc se bude v jejich řadách opět vylučovat.
     
    55:38
    Pazderovo nahození zastavil Tesař hokejkou a puk na ledě přikrývá lapačkou. Hra je přerušena.
     
    54:25
    Janíček se soupeřem v zádech objel branku a od levé tyče zakončil. Trefil pouze brankovou konstrukci. Ta už mu sice v utkání jednou pomohla, a to při prvním gólu, nyní tomu tak však nebylo.
     
    53:50
    Chrudim se snaží držet hru ve středním pásmu, ale jelikož si domácí stále nechali něco málo z herní převahy z přesilové hry, tak se jí to příliš nedaří. Valaši drží svého soupeře pod tlakem.
     
    52:50
    Hosté v plném počtu. Spolu s návratem vyloučeného Vaníčka na led se na modré čáře napřáhl Fojtík, který střílel po ledě. Kotouč se zastavil o brankářovy betony, ale Červinka jej nestihl včas přikrýt, a tak se odrazil zpátky do hry.
     
    51:51
    Valaši na modré čáře na sebe v kombinaci natáhli bránící hráče a zakončujícím se tak otevřelo více prostoru. Ke střele se z bezprostřední blízkosti odhodlal Heinrich, jemuž ale zakončení příliš nesedlo a pro Červinku nebyl zákrok pravým betonem nijak složitý.
     
    51:25
    Hamřík svou střelu z vrcholu pravého kruhu mířil do protějšího horního rohu. Červinka úspěšně zasahuje a drží chycený puk mezi rukou a tělem.
     
    51:03
    Chrudim se velmi rychle osvobodila. Vsetínští zakládají útok zpoza vlastní branky.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 13. Janíček (Hrdý, Šedlbauer), 21. Heinrich (Melenovský, Velikovský), 60. Jurek – 32. Bárta (Matýs, Macas)


    VHK ROBE Vsetín: Tesař (Pavlíček) – Velikovský, Mošnička, Hamřík, Kráčalík, Machů, Fojtík, Šedlbauer – Ürge, Ramert, Jurek, Melenovský, Heinrich, Stodůlka, Hrdý, Matějíček, Janíček, Rigo.
    HC Chrudim: Červinka (Pithart) – Štrup, Sopoušek, Beran, Pazdera, Dvořák, Vašek, Bárta, Straka, Vaníček, Hemský – Procházka, Zdeněk, Macas, Matýs, Jirout, Novák, Dostál, Jáša.

    Rozhodčí: Petr Blaha — Tomáš Kučera, Filip Hendrych
    bahis siteleri