Opava – Nový Jičín 2:5 (kon.) | Písek – Cheb 9:1 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 4:1 (kon.)
Hronov – Benátky n/J 2:10 (kon.) | Klatovy – Řisuty 3:5 (kon.) | Vyškov – Znojmo 0:6 (kon.)
Vel. Meziříčí – SHKM Hodonín 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 5:3 (kon.) | Ústí n/L – Mostečtí Lvi 3:1 (kon.)
Vrchlabí – Chomutov 1:6 (kon.) | Letňany – Příbram 8:4 (kon.) | Tábor – Kobra 6:2 (kon.)
konec
HK Opava
2:5 (0:0, 2:1, 0:4)
HK Nový Jičín
Středa 15.02.2023, 17:30 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga skupina Východ • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:52 KONEČNÝ - 2:5
     
    58:52
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ještě jeden gól pro Jičín! Opava po zakázaném uvolnění prohrála vhazování a bleskově se prosazuje VIKTOR KONEČNÝ! Asistence: Adam Flok.
    58:27 MALINÍK - 2:4
     
    58:27
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Je zřejmě hotovo! Jičín ve vlastní třetině vybojoval puk, Konečný prostrčil na ROMANA MALINÍKA a ten se do prázdné nemýlí. Asistence: Viktor Konečný.
     
    58:10
    Slezan bude hrát v šesti!
     
    58:00
    Jozef Danielčák těsně před Šimonů úplně změnil směr nahozeného kotouče a Šimonů betonem zasahuje na poslední chvíli!
     
    48:30
    Štindl nedokázal využít ideální nahrávky a z mezikruží trestuhodně přestřeluje!
    46:00 MALINÍK - 2:3
     
    46:00
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    A Ďáblové se dočkávají vedoucí branky! Rychlou kombinaci zakončoval poblíž pravé tyče branky Dominika PItáka do prázdné ROMAN MALINÍK! Asistence: Jakub Lehečka, David Květoň.
     
    45:05
    Jan Thiel jde ven za nedovolené bránění a hosté mohou rázem jít do vedení.
    42:07 MALINÍK - 2:2
     
    42:07
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Nový Jičín srovnává krok! Už to vypadalo, že zakončení unikajícího ROMANA MALINÍKA zastavil Dominik Piták levým betonem, opak byl ovšem pravdou a puk končí v síti! Asistence: Jakub Lehečka, David Květoň.
    38:03 ŠINDELÁŘ - 2:1
     
    38:03
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan sice jde z ničeho nic do vedení! Od mantinelu kotouč na branku jen tak napálil JIŘÍ ŠINDELÁŘ a k překvapení všech přítomných se hrací předmět zastavil až v síti! Šimonů toho možná moc neviděl. Asistence: Tomáš Rousek, Vlastimil Malina.
     
    36:18
    Adam Holík měl na holi po dobrém střídání čtvrté opavské branky vedoucí branku! Puk ale netrefil a tak se jelo na druhou stranu. Tam byl hodně nebezpečný Roman Maliník, který orazítkoval spojnici Pitákovy klece!
    33:10 ŠTINDL - 1:1
     
    33:10
    Opava právě vstřelila branku!
    Konečně, chtělo by se zvolat! Opava až po polovině utkání přetavuje svou jasnou v převahu v první gól. Domácí se dostali do brejku, Kryštof Stuchlík dal přes dobře padajícího obránce žabičku JANU ŠTINDLOVI a ten kotouč z první uklidil do sítě. Asistence: Kryštof Stuchlík, Jan Thiel.
     
    25:32
    Slezanu se uvolnil prostor na pravé straně a Rousek s Kadulou se dostali před brankou do situace dva na jednoho! Zakončoval druhý jmenovaný, ale i jeho bekhend má Šimonů ve své moci!
     
    24:51
    Další vyloučení hostů, sednout si jde Sluštík za sekání.
     
    23:50
    Opava málem zažila další šok! Šindelářovi na modré puk přeskočil hůl a z trestné vracející se Adam Flok jel úplně sám! Urostlý útočník ale zakončil těsně vedle.
    22:30 KVĚTOŇ - 0:1
     
    22:30
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Opavský zimák zasáhl nepříjemný šok! Slezan totálně pokazil rozehrávku, na modré získal kotouč DAVID KVĚTOŇ a kanonýr Jičína Pitákovi kotouč prostrčil bekhendem mezi betony. Bez asistence.
     
    21:58
    Pozor, hosté v problémech! Gebauerovi se kotouč namotal na hůl a nakonec přeletěl i mantinel!
     
    21:40
    Adam Flok zasáhl protihráče vysokou holí a Opava bude hrát druhou přesilovku.
     
    19:02
    Opava byla nebezpečná až v posledních sekundách. Ale znovu bez výsledku. Nejprve skončila těsně mimo teč Beránka, následně se neujala ani střela Radima Štěpánka. Uvidíme ještě jedno buly.
     
    17:08
    Juříček v rohu vlastní třetiny zašlápl kotouč a sudí Šutara to posoudil jako zdržování hry.
     
    13:54
    Ani tohle není v síti! Kryštof Stuchlík dostal před branku puk a volil bekhendový blafák, který pochytal znovu fantastický Šimonů. Ten zatím jako jediný z hráčů Nového Jičína neopustil palubu klubového autobusu.
     
    07:09
    Rázem ale mohlo být všechno jinak! Na konci ojedinělého útoku v nepřehledné skrumáži dorážel David Juříček, hlavní rozhodčí ale nakonec rozpažil a gólem situace nekončí!
     
    02:08
    Až nyní se hostujícímu týmu podařilo kotouč dostat do opavské třetiny, kde ovšem záhy Ďáblové o puk přišli. Následoval rychlý kontr domácích, Vašenka ve středním pásmu přiťukl Beránkovi a ten pak ještě puk poslal dál na Krupu. Ten vypálil nebezpečně, Šimonů ale znovu chytá.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 34. Štindl (Stuchlík, Thiel), 39. Šindelář (Rousek, Malina) – 23. Květoň, 43. Maliník (Lehečka, Květoň), 46. Maliník (Lehečka, Květoň), 59. Maliník (Konečný), 59. Konečný (Flok)


    HK Opava: Piták (Sotlar) – Holík, Štěpánek, Thiel, Ludvík, Šindelář (C), Pachula, Věntus – Vojtovič, Beránek, Káňa (A), Kadula, Rousek, Malina (A), Vašenka, Horný, Stuchlík, Štindl, Krupa, Danielčák.
    Trenér: Aleš Tomášek.

    HK Nový Jičín: Šimonů (Hořejší) – Hruška, Holáň D., Kožený, Adámek, Váňa, Hladiš, Holáň J. – Handl, Flok, Gebauer, Hilšer, Juříček, Škarka, Květoň (C), Sluštík, Konečný, Maliník, Lehečka.
    Trenér: Petr Macháček.

    Rozhodčí: Šutara – Bartek, Veselý
    bahis siteleri