Trenčín – Nové Zámky 3:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Středa 15.02.2023, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru Trenčín • Tipos Extraliga (SR) • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Nové Zámky hrajú power-play!
     
    59:09
    Pavel Kantor ešte dáva nádej Novým Zámkom! Sojčík skvelo nahral Valachovi, ale ten poistku nepridal!
     
    58:41
    Nové Zámky oddychový čas!
     
    Reklamná prestávka.
     
    Dnešný zápas sleduje 3457 divákov!
     
    47:07
    Trenčín dal gól! Juraj Mikúš slabo bránil PETRA SOJČÍKA, ktorému stačila sekunda na úspešný strelecký pokus k ľavej tyčke novozámockého brankára. Dukla teda prvý raz vedie v stretnutí. Asistencia: Marek Valach.
     
    Reklamná prestávka.
     
    38:00
    Hľadisko skanduje Pavol Demitra! 38. minúta je tu a táto tradícia je naďalej zachovaná!
     
    36:29
    Ďalší parádny výlet nám doprial Miguel Tourigny! Jeho rýchlosť je jednoducho očarujúca! Neskutočne zrýchlil, ušiel hosťom, ale znova ho zradila presnosť!
     
    Reklamná prestávka.
     
    34:20
    Šanca Trenčína! Ale posunutá bránka Kantora!
     
    27:24
    Trenčín dal gól! Puk prešiel popred bránkovisko Nových Zámkov. Pri ľavej tyčke bolo husto, ale práva ostala voľná pre ŠIMONA PETRÁŠA, ktorý rozvlnil sieť. Asistencia: Miguel Tourigny.
     
    Reklamná prestávka.
     
    26:48
    Novozámčanom v tomto okamihu podkúril aj Marek Valach! Individuálne sa predral od mantinelu medzi kruhy a z výbornej pozície zazvonil na bránku Kantora!
     
    22:38
    Trenčín dal gól! Kantor Krajčovičovu strelu zachytil betónmi, od ktorých sa to odrazilo pred PETRA OBDRŽÁLKA, ktorý je tak úvodným strelcom na štadióne Pavla Demitru po rekonštrukcii. Asistencie: Andrej Krajčovič a Juraj Jurík.
     
    22:28
    HC Nové Zámky dali gól! Chovan vystihol výšku, do ktorej poslal nahodenie pred bránku. Kapitán TOMÁŠ MIKÚŠ výborne zvládol tečovanie a LaCouvee ostal bezmocný. Asistencie: Martin Chovan a Juraj Bezúch.
     
    17:00
    Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
    Loggins – 2 min., podrazenie.
     
    Reklamná prestávka.
     
    Reklamná prestávka.
     
    07:23
    HC Nové Zámky dali gól! JURAJ MIKÚŠ ťaží z nedorozumenia v domácej obrane. Namieril to presne z pravej strany. Asistencie: Roman Faith a Mário Múčka.
     
    04:33
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
    Čacho – 2 min., podrazenie.
     
    00:29
    Tourigny vystúpil proti strele hosťujúcich hokejistov! Od vlastnej modrej čiary sa vyrútil na Kantora! Netrafil jeho bránku!
     
    Pred vhodením oficiálneho buly vystúpil na ľadovú plochu primátor Trenčína Richard Rybníček! Čestné vhadzovanie zabezpečia legendy slovenského hokeja a niekdajšie hviezdy Dukly Marián Hossa a Gáborík!

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 23. Obdržálek (Krajčovič, Jurík), 28. Š. Petráš (Tourigny), 48. Sojčík (Valach) – 8. J. Mikúš (Faith, Múčka), 23. T. Mikúš (M. Chovan, Bezúch)


    HK DUKLA Trenčín: LaCouvee – Tourigny, Starosta, Nemčík, Pietroniro, Hlaváč, Ulrych, Stahoň – M. Sloboda, Čacho, Š. Petráš – Drábek, Flick, Thelin – Valach, Sojčík, Hudec – Obdržálek, Jurík, Krajčovič.
    Trenér: Róbert Döme.

    HC MIKRON Nové Zámky: Kantor – Lee, M. Chovan, Kozák, Hatala, Mamčics, Ligas, Laurenčík – Farley, Johnson, Jackson – Klempa, Ondrušek, Lapšanský – Loggins, Faith, Múčka – T. Mikúš, J. Mikúš, Bezúch.
    Trenér: Gergely Majoross.

    Rozhodčí: Výleta, Fridrich – Gegáň, Staššák.

    Diváci: 3457.
    bahis siteleri