Třinec – Mountfield HK 1:2 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 3:2 (2:0 po s.n.) | Motor ČB – Sparta 3:4 (po pr.)
Mladá Boleslav – K. Vary 0:2 (kon.) | Plzeň – Kladno 0:3 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 1:4 (kon.)
Olomouc – Liberec 2:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:7 (0:1, 0:4, 1:2)
HC Oceláři Třinec
Pátek 17.02.2023, 18:45 • Sportovní hala Fortuna • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 17. kolo
Partner:
     
    59:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kosmetická úprava dnešního debaklu, Solowskiho střela od modré čáry se od tyčky odrazila příhodně k MICHALU RYBNIKÁROVI, který následně již bez problému zakončil. Asistence: Adam Solowski, Šimon Pohludka.
     
    44:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři na nic nečekali a početní převahu využili, z pravého kruhu se prudkou střelou odraženou o tyčku prosadil třinecký kapitán ŠIMON POHLUDKA! Asistence: Vladimír Dravecký, Michal Rybnikár.
     
    42:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se v rámci přesilové hry dočkávají kýženého snížení! První gól svého týmu v zápase vstřelil z prostoru levého kruhu sparťanský kapitán PETR POLÁČEK. Asistence: Adam Marton.
     
    29:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Fantastická přesilová hra v podání Ocelářů, kteří po více než minutu kombinovali v útočném pásmu a soupeře ke kotouči vůbec nepustili, aby následně z pravého kruhu prostřelil vše co mu stálo v cestě DOMINICK RADIM BYRTUS! Asistence: Matěj Kubiesa, Matěj Weiss.
     
    24:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z dnešního utkání se pomalu ale jistě stává jasná záležitost, Oceláři ještě navyšují své vedení poté, co Matěj Weiss před odkrytou částí branky soupeře nalezl MICHALA RYBNIKÁRA, který již následně pouze kotouč pohotově zasunul. Asistence: Matěj Weiss, Adam Solowski.
     
    23:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velký nedůraz před vlastní brankou se stal Spartě osudný, po nebezpečné střele Kubiesy z bezprostřední blízkosti se hosté dopracovali hned k několika dorážkám, ze kterých byla úspěšná ta od JANA HRČKA! Asistence: David Blaha, Matěj Kubiesa.
     
    20:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro Spartu, Oceláři bleskově zvyšují! Ověřenou spolupráci si zopakovali Kubiesa s MARCELEM MIKULOU, když první jmenovaný poslal zpoza branky zadovou přihrávku a druhý vyplaval před Vedralem a pohotově zakončil. Asistence: Matěj Kubiesa, Radim Mrtka.
     
    07:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají hned první jim v zápase nabídnutou přesilovku a dostávají se tak do vedení! Na levém křídle se od bránícího protihráče chytře odpoutal Kubiesa a kotouč nabídl před brankou číhajícímu MARCELU MIKULOVI, který následně již nezaváhal. Asistence: Matěj Kubiesa, Matěj Weiss.

    Jakub Houžvička

    Branky a nahrávky: 43. Poláček (Marton) – 8. Mikula (Kubiesa, Weiss), 21. Mikula (Kubiesa, Mrtka), 24. Hrček (Blaha, Kubiesa), 25. Rybnikár (Weiss, Solowski), 30. Byrtus (Kubiesa, Weiss), 45. Pohludka (Dravecký, Rybnikár), 60. Rybnikár (Solowski, Pohludka)


    HC Sparta Praha: Vedral (Tvrzník) – Marton (A), Burda, Dufek, Mack, Cichoň, Malínek – Bolocan, Hrubý, Poláček (C), Hlinka, Jakab, Netušil, Žemlička (A), Novotný, Marek
    Trenér: František Ptáček

    HC Oceláři Třinec: Heczko (Skácel) – Čmiel (A), Byrtus, Mrtka, Dravecký (A), Solowski, Holub – Hrček, Mikula, Urbánek, Hebar, Kubiesa, Rybnikár, Blaha, Pohludka (C), Sajdok, Hladoník, Weiss
    Trenér: Marek Malík

    Rozhodčí: Svobodová – Thuma, Kubas
    thejrc.org