Benátky n/J – Písek 4:5 (po pr.) | Vyškov – Val. Meziříčí 3:4 (po pr.) | SHKM Hodonín – Nový Jičín 3:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Opava 7:4 (kon.) | Znojmo – Kopřivnice 10:0 (kon.) | Mostečtí Lvi – Tábor 1:10 (kon.)
Chomutov – Letňany 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Havířov 1:7 (kon.) | Kobra – Ústí n/L 4:5 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:4 (1:1, 3:3, 3:0)
HK Opava
Sobota 18.02.2023, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Východ • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Přeji příjemné sobotní odpoledne. Vítám vás u on-line přenosu zápasu z 2. hokejové ligy mezi týmy BK Havlíčkův Brod a HC Slezan Opava. Utkání začíná v 17:00.
     
    BK Havlíčkův Brod

    Havlíčkobrodští hokejisté nabrali na konci sezony neuvěřitelnou formu. Z posledních sedmi zápasů jich vyhráli hned šest. Bruslaři navíc doma zvítězili již jedenáctkrát za sebou. Ještě před měsícem se Kraučukovi svěřenci strachovali, zda vůbec udrží první osmičku. Nyní se nachází na čtvrtém místě a na třetí Vyškov ztrácí pouhé čtyři body. Konečného družina má však zápas k dobru.

    Mužstvo z Vysočiny se ale musí koukat hlavně pod sebe. Pátý Havířov na něj ztrácí jen dva body a také má jedno utkání k dobru. Zápas navíc má před sebou také šesté Valašské Meziříčí. Na něj už si ale Bruslaři vytvořili šestibodový náskok.
     
    HC Slezan Opava

    Opava má v poslední době výsledky jako na houpačce. V prvním únorovém utkání uhrála solidní bod, když až po nájezdech padla s Kopřivnicí. Hráči Slezanu si ale tento výsledek hodně vyčítají, protože ještě minutu a půl před koncem základní hrací doby vedli 2:0. Červenobílí poté zvítězili na těžkém ledě Velkého Meziříčí a po nájezdech přetlačili Valašské Meziříčí. Doma se jim ale nedařilo, když prohráli se Žďárem nad Sázavou a Novým Jičínem.

    Opava se bije o play off. Momentálně je sice sedmá, osmý Nový Jičín a devátý Hodonín na ní ztrácí pouhý bod. Černého Petra si ale ještě může vytáhnout i šesté Valašské Meziříčí, které má na Slezan náskok čtyř bodů. Pro Slezany bude mít každý bod cenu zlata, před sebou totiž mají náročný program, ve kterém se utkají právě s Havlíčkovým Brodem, Znojmem nebo Vyškovem.
     
    Poslední vzájemné utkání

    HC Slezan Opava – BK Havlíčkův Brod 5:2

    Branky a nahrávky: 16. Rousek (Štěpánek), 18. Wolf (Štindl), 31. Danielčák (Wolf, Šindelář), 39. Danielčák (Štindl), 60. Štindl – 27. Holenda (Kuchta, Oščádal), 30. Dušek (Kopic, Vašíček)

    Sestavy:

    Opava: Piták (Sotlar) – Šindelář (C), Štěpánek, Pachula, Ludvík, Thiel, Věntus – P. Wolf (A), Buršík, Malina, Rousek, Káňa (A), Kadula, Vašenka, Vojkůvka, Štindl, Horný, Danielčák, Krupa

    Havlíčkův Brod: A. Wolf (Č. Novák) – Čermák, Eklund, Vašíček (A), Benák, Kerber, Grauer – Oščádal, Kuchta (C), Valášek – Dušek, Voříšek (A), Kopic – Holenda, D. Košťál, Petržilka – J. Košťál, Vacík
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Novák) – Krejčí, Čermák, Benák, Vašíček (C), Grauer, Kliment, Kerber, Eklund – J. Košťál, Voříšek (A), Kopic – Dušek, Valášek, Vacík – Holenda, D. Košťál, Oščádal – Petržilka
    Trenér: Aleš Kraučuk

    HK Opava: Piták (Sotlar) – Pachula, Vojtovič, Thiel, Štěpánek, Ludvík, Šindelář (C), Věntus – Stuchlík, Horný, Beránek, Káňa (A), Vojkůvka, Štindl, Vašenka, Malina (A), Krupa, Danielčák, Buršík, Kadula
    Trenér: Aleš Tomášek

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Tomáš Kučera, Patrik Augusta.
     
    Obě mužstva už jsou na ledové ploše, utkání co nevidět začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:19
    Úvodí vhazování vyhráli Bruslaři. Obě mužstva si ale následně několikrát předala kotouč, a v prvních sekundách tak k žádné akci nedošlo.
     
    00:47
    Dominik Dušek nabral rychlost na pravém mantinelu a hledal před bránou si najíždějícího Milana Valáška. Ten ale z blízkosti nepřekonal Dominika Pitáka.
     
    01:37
    Na druhé straně vyslal dělovku od modré Dominik Věntus. Nedvěd si připsal první úspěšný zákrok.
     
    02:17
    Opavě se nyní nepodařilo správně založit útok. Kotouč doklouzal na hole havlíčkobrodských obránců.
     
    03:01
    Domácí sevřeli soupeře před jeho brankou a ke střele z mezikruží se málem dostal Dominik Dušek. Obrana hostů mu ale na poslední chvíli zablokovala hokejku. Opava poté vyhodila puk na zakázané uvolnění.
     
    03:36
    Slezan se dostal ke kotouči, potřeboval už ale vystřídat. Buršík tak jen nahodil puk z poloviny hřiště na brankáře, který bez zdržování rozehrál.
     
    03:56
    Ostrou ránu z levého mantinelu vyslal Jozef Danielčák, Nedvěd ale předvedl další úspěšný zákrok.
     
    04:19
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Petržilka – 2 min., vysoká hůl.
     
    04:29
    Hostům utekl kotouč pryč z úročného pásma.
     
    04:48
    Z pravé strany si sjel k bráně s kotoučem Jan Štindl. Nedvěd jeho nájezd ustál, k dorážce se ovšem ještě dostal Jozef Danielčák. Havlíčkobrodský gólman ustál i tuto situaci.
     
    05:48
    Slezan nyní předvedl nádhernou kombinaci do prázdné brány na jejímž konci byl Martin Buršík! Ten ale netrefil prázdnou bránu!
     
    06:02
    Na druhé straně se dostal do útoku Milan Valášek! Brankář si proti němu vyjel, Valášek poté trefil tyč!
     
    06:19
    Domácí v plném počtu.
     
    07:26
    Havlíčkův Brod se drží v útočném pásmu, nedaří se mu ale výrazněji ohrozit bránu soupeře.
     
    08:40
    Domácí jsou stále aktivnější, Opava ale dobře brání modrou čáru, přes kterou se Bruslařům nedaří dostat.
     
    09:21
    Vlastimil Malina se uvolnil na pravé straně z kraje kruhu vyslal nepříjemnou přízemní ránu, se kterou si ale Nedvěd poradil.
     
    10:25
    Vyloučení v týmu HK Opava:
    Thiel – 2 min., držení.
     
    10:53
    Milan Valášek zkusil vystřelit z vnitřní strany levého kruhu, netrefil ovšem branku. Kotouč posléze doklouzal až ta bránu Martina Nedvěda.
     
    11:25
    Dominik Piták se nyní natáhl na brankové čáře a zneškodnil havlíčkobrodský pokus od modré čáry.
     
    11:59
    Roman Čermák napřáhl od modré čáry a vyslal solidní dělovku, kterou ještě před bránou dorážel Luboš Voříšek s Vladimírem Oščádalem! Domácím se ale nepovedlo dostrkat kotouč za brankovou čáru.
     
    12:25
    Již při hře pět na pět se po rychlém útoku dostal ke střele z levého kruhu Oščádal. Piták sebral letící puk lapačkou.
     
    12:33
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Vacík – 2 min., faul loktem.
     
    12:54
    Hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu a chvíli kombinovali. Ke střele se nakonec odhodlal Jan Vojtovič, jehož pokus vyrazil Nedvěd do rohu kluziště.
     
    13:29
    Hostí stále kombinují v útočném pásmu. Vojtovič se dostal do další šance, tentokrát ale před bránou tečoval nahození od modré. Nedvěd zlikvidoval i tuto šanci hostů.
     
    13:56
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Vlastimil Malina se uvolnil v rohu kluziště, poté měl dost času nahrát před bránu, kde operoval KRYŠTOF KADULA. Ten byl sice bráněn, i přesto však dokázal přestřelit ležícího brankáře. Asistence: Vlastimil Malina, Dominik Věntus.
    13:56 KADULA - 0:1
     
    15:33
    Vyloučení v týmu HK Opava:
    Buršík – 2 min., podrážení.
     
    15:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Opavě vydrželo vedení necelé dvě minuty. Bruslaři využili vlastní přesilovou hru. Po nahrávce od modré vyslal pěknou ránu z levého kruhu LUBOŠ VOŘÍŠEK! Před Pitákem skvěle zapracoval Vladimír Oščádal, přes kterého opavský brankář nic neviděl. Asistence: Roman Čermák, Vladimír Oščádal.
    15:41 VOŘÍŠEK - 1:1
     
    17:29
    Skóre na ukazateli je vyrovnané stejně tak jako hra na ledě.
     
    18:18
    Jozef Danielčák se uvolnil na pravém mantinelu a vystřelil nepříjemně k tyči. Jeho pokus nakonec trefil boční síťku, poté si puk našel brankář.
     
    18:47
    Marek Kopic vyvezl kotouč po levé straně do útočného pásma, zadovkou ale našel pouze hráče Opavy.
     
    19:24
    Souboj v rohu kluziště za Nedvědovou bránou vyhráli hosté. Tomáš Krupa poté hledal někoho ze spoluhráčů před bránou, tam ale operovali pouze hráči Havlíčkova Brodu.
     
    19:58
    V samotném závěru se do obrovské šance dostal David Košťál, jenž se dostal ke kotouči před bránou hostů! Útočníkovi Havlíčkova Brodu se však z velké blízkosti nepodařilo překonat Dominika Pitáka!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina. V Kotlině je zatím k vidění nepříliš atraktivní hokej. Do vedení se dostali jako první hosté, kteří využili přesilovou hru. O necelé dvě minuty později však domácí vyrovnali ve vlastní početní výhodě.

    Střely po první třetině. 9:13

    Druhá třetina začne přibližně v 17:46.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Bruslaři nastoupili do druhé třetiny aktivně. Bez větších okolků nahráli kotouč před bránu, kde operoval Milan Valášek. Ten se snažil dostat puk přes brankáře, Piták ale svoje stanoviště uhájil.
     
    21:03
    Domácí mají stále trochu navrch. Nyní donutili soupeře pouze vyhodit na zákazné uvolnění.
     
    21:25
    Nyní se ale Slezan dostal do útoku. Po nahrávce zpoza brány se ke střele dostal Tomáš Krupa. Nedvěd zasáhl betonem.
     
    21:59
    Bruslaři nyní zasypali opavskou bránu několika střelami. Piták byl ale pozorný.
     
    22:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Bruslaři se dostali do přečíslení 2 na 1, kde z levé strany vystřelil Milan Valášek. Piták jeho ránu vyrazil, puk se ovšem dostal přesně na hůl PATRIKA VACÍKA, jenž dorazil hrací předmět do prázdné brány. Asistence: Milan Valášek, Jiří Benák.
    22:19 VACÍK - 2:1
     
    23:32
    Domácí jsou na koni! Luboš Voříšek se dostal do útočného pásma a nahrál před bránu Vladimíru Oščádalovi, který se málem dostal ke střele do prázdné brány! Havlíčkobrodská sedmnáctka však těsně netrefila bránu!
     
    24:16
    Tempo hry nyní trochu pokleslo. Bruslařům trochu došel plyn a Opavě se nedaří dostat do tempa.
     
    25:02
    Vyloučení v týmu HK Opava:
    Štěpánek – 2 min., podrážení.
     
    25:10
    Opava se osvobodila. Havlíčkův Brod musí rozehrát zpoza své brány.
     
    26:02
    Bruslařům se nedaří udržet v útočném pásmu.
     
    26:43
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají ve vlastním oslabení! Martina Nedvěda překonal VLASTIMIL MALINA, jenž z pravého kruhu vyslal exkluzivní ránu do levého horního rohu. Asistence: Jiří Šindelář, Dominik Věntus.
    26:43 MALINA - 2:2
     
    26:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou znovu rychle do vedení! DOMINIK DUŠEK si najel do útoku z levé strany a přesnou střelou k tyči skóroval! Asistence: Milan Valášek, Michal Kliment.
    26:56 DUŠEK - 3:2
     
    27:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři rychle dávají další branku! Domácí se dostali do přečíslení, ve kterém Luboš Voříšek nahrál na osu hřiště JAKUBU PETRŽILKOVI, jenž prostřelil přesouvajícího se Pitáka. Asistence: Luboš Voříšek, Marek Kopic.
    27:46 PETRŽILKA - 4:2
     
    27:46
    Střídání v týmu HK Opava:
    ze hřiště odchází Piták, přichází Sotlar.
     
    29:16
    Opava vyhodila pouze na zakázané uvolnění.
     
    29:32
    Po střele Michala Klimenta od modré se ke dvěma dorážkám dostal Milan Valášek! Ten už málem střílel do odryté klece, Sotlar se ale na poslední chvíli přesunul!
     
    30:24
    Domácí jsou v ráži. Tentokrát operoval s kotoučem před bránou Dominik Dušek, který se pokoušel vystřelit bekhendem. To se mu na druhý pokus podařilo, skvělý zákrok ale předvedl Yan Sotlar.
     
    30:58
    Na druhé straně byl blízko brance Kryštof Kadulka, jenž se dostal ke střele z blízkosti před bránou! Nedvěd se ale dokázal na poslední chvíli natáhnou, a šanci soupeře se mu tak podařilo zlikvidovat.
     
    32:07
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan snižuje na rozdíl jediného gólu! Hosté si vytvořili velký tlak do brány. V předbrankovém prostoru se nejrychleji zorientoval TOMÁŠ KÁŇA, jenž dostrkal puk za brankovou čáru. Asistence: Jiří Šindelář, Adam Beránek.
    32:07 KÁŇA - 4:3
     
    34:13
    Opava se po vstřelené brance zvedla. Hosté kombinovali v útočném pásmu, nakonec od modré vystřelil Radim Štěpánek. Jeho ránu si ale Nedvěd našel.
     
    34:29
    Na druhé straně se k volnému kotouči doslova protlačil Jakub Petržilka. Ocitl se před bránou, zakončit už ale nedokázal.
     
    34:48
    Luboš Voříšek dostal nabito zpoza brány, z první ale jen vyprášil betony Yana Sotlara!
     
    36:39
    Domácí se mohli dostat znovu do dvoubrankového vedení! Střelu od modré čáry vyrazil Sotlar přesně na hůl David Košťála, jenž ihned vystřelil. Opavský gólman se ale zázračně přesunul i proti dorážce!
     
    37:21
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Dušek – 2 min., hrubost.
     
    37:48
    Po krátké kombinaci vystřelil od modré Vlastimil Malina. Nedvěd schoval kotouč ve své lapačce.
     
    37:58
    Bruslařům se podařilo vyhodit kotouč do středního pásma.
     
    38:19
    Nedvěd si připsal další úspěšný zákrok, když zlikvidoval ránu od modré čáry.
     
    38:35
    Další úspěšný zákrok Nedvěda, tentokrát zlikvidoval střelu z levého kruhu, kterou vyslal Jan Thiel.
     
    38:51
    Opava právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Slezan využívá přesilovou hru. Střelu z vrcholku pravého kruhu z hole Tomáše Káni dorazil do klece JAKUB LUDVÍK! Asistence: Tomáš Káňa, Adam Beránek.
    38:51 LUDVÍK - 4:4
     
    39:23
    Po srážce zůstal na ledě ležet Jiří Vašíček. Zkušený obránce se ale naštěstí po chvíli oklepal a po svých dojel na střídačku. Doufejme, že bude v pořádku.
     
    39:33
    Marek Kopic se snažil probít před bránu, hostující obrana ho ale na poslední chvíli odklidila.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi velice divoká druhá třetina, ve které se nejdříve dostali do vedení Bruslaři. Opavě se sice poté podařilo vyrovnat, havlíčkobrodští hokejisté se však posléze prosadili dvakrát za sebou. Slezan však ještě dokázal srovnat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:32
    První vhazování třetí třetiny vyhráli hosté. Jan Štindl se dostal s kotoučem za bránu, odkud však nedokázal najít nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    41:12
    Hosté nyní promarnili obrovskou šanci, když si položili brankáře Martina Nedvěda! Do poloprázdné klece stříleli Kryštof Kadula, Vlastimil Malina a Tomáš Krupa, ani jeden z nich však netrefil bránu!
     
    42:46
    Hosté jsou nyní aktivnější. Marek Vojkůvka nahrál od levého mantinelu před bránu, kde jeden z hostů vystřelil. Nedvěd však šanci soupeře zastavil.
     
    42:58
    Bruslaři jsou pod tlakem. Nyní vyhodili pouze na zakázané uvolnění.
     
    43:27
    Znovu se píská zakázané uvolnění. Vhazuje se po levici Martina Nedvěda.
     
    44:03
    Slezan stále operuje s kotoučem v útočném pásmu. Bruslaři jsou pod velkým tlakem, nyní se jim podařilo alespoň zabránit soupeři vystřelit.
     
    44:35
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Dušek – 2 min., sekání.
     
    44:51
    Tomáš Káňa zkusil překvapit Nedvěda střelou z úhlu, havlíčkobrodský gólman se však nenechal nachytat.
     
    45:24
    Bruslaři posílají kotouč až za bránu hostů.
     
    45:57
    Jiří Šindelář vystřelil od modré čáry. Nedvěd měl sice zakrytý výhled, přesto dokázal kotouč vyrazit.
     
    46:38
    Vyloučení v týmu HK Opava:
    Danielčák – 2 min., podrážení.
     
    46:57
    David Košťál vystřelil z první z pravé strany, minul ovšem bránu.
     
    47:33
    Roman Čermák vyslal dělovku od modré. Sotlar však na střelu viděl a bez větších problémů ji schoval ve své výstroji.
     
    47:40
    Hosté vyhráli vhazování a poslali kotouč pryč ze svého pásma.
     
    48:04
    Dominik Dušek se pokusil vystřelit ze vnitřku pravého kruhu, nastřelil ovšem jen prvního bránícího hráče.
     
    48:33
    Kotouč je znovu za bránou Havlíčkova Brodu.
     
    48:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou znovu do vedení! Dominik Dušek našel před bránou volného PATRIKA VACÍKA, jenž dokázal překonat přesouvajícího se Yana Sotlara. Asistence: Dominik Dušek, Jiří Vašíček.
    48:47 VACÍK - 5:4
     
    49:43
    Nyní je k vidění hokej ve vysokém tempu. Opava nyní hraje výborně a zaměstnává Martina Nedvěda, ten ale zatím svůj tým drží nad vodou.
     
    51:32
    Slezan vyhodil pouze na zakázané uvolnění.
     
    52:25
    Opava se stále drží na kotouči, Bruslaři nyní ale dobře brání modrou čáru.
     
    52:40
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Voříšek – 2 min., krosček.
     
    52:40
    Oddechový čas pro tým BK Havlíčkův Brod.
     
    52:53
    Věntus po vyhraném vhazování vystřelil od modré. Nedvědovi vypadl kotouč z náruče, v brankovišti ale zapracovala obrana domácích.
     
    53:42
    Domácí soupeři vypíchli kotouč a jeli dva na jednoho. Valášek ale celou akci zpomalil, a Duškovi tak nahrál již do velice složité pozice. Dušek tak již ani nezakončil.
     
    54:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do dvoubrankového trháku! Opava neproměnila přesilovou hru, hned poté se do útoku dostal po levé straně MAREK KOPIC, jenž přesnou střelou k pravé tyči skóroval. Asistence: Vladimír Oščádal, Jiří Vašíček.
    54:43 KOPIC - 6:4
     
    55:48
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Dušek – 2 min., faul kolenem.
     
    55:55
    Hosté začínají přesilovou hru zpoza své brány. Bruslařům se ihned po vhazování podařilo vyhodit.
     
    56:21
    Havlíčkobrodský gólman nyní raději přikryl nahození od modré čáry. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    56:43
    Opavští hráči střílejí ze všech pozic. Buďto ale netrefují bránu, nebo přesně zasahuje Martin Nedvěd.
     
    58:10
    Po chybě domácí obrany se dostal do stoprocentní šance Adam Beránek, jenž ale trestuhodně netrefil bránu!
     
    58:41
    Střelu Jana Štindla domácí obránci srazili do ochranné sítě.
     
    58:41
    Oddechový čas pro tým HK Opava.
     
    58:41
    Hosté to ještě zkoušejí bez brankáře!
     
    58:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři definitivně potvrzují svojí 12 domácí výhru v řadě! Ve středním pásmu vybojoval kotouč DOMINIK DUŠEK, jenž s pukem dojel až do brány. Asistence: Milan Valášek, Michal Kliment.
    58:52 DUŠEK - 7:4
     
    59:35
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Vašíček – 2 min., hrubost,
    Vašíček – 2 min., napadení, odpyká Petržilka.

    Vyloučení v týmu HK Opava:
    Beránek – 2 min., hrubost.
     
    Konec zápasu.
     
    Je tu konec! Havlíčkův Brod nakonec vyhrál na domácím ledě podvanácté v řadě. Bruslaři dnes soupeře vyučovali hlavně v produktivitě. Na šance bylo utkání vyrovnané, zatímco ale Slezan zahodil plno stoprocentních šancí, domácím se podařilo většinu svých šancí proměnit. (19:50:59)

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 16. Voříšek (Čermák, Oščádal), 23. Vacík (Valášek, Benák), 27. Dušek (Valášek, Kliment), 28. Petržilka (Voříšek, Kopic), 49. Vacík (Dušek, Vašíček), 55. Kopic (Oščádal, Vašíček), 59. Dušek (Valášek, Kliment) – 14. Kadula (Malina, Věntus), 27. Malina (Šindelář, Věntus), 33. Káňa (Šindelář, Beránek), 39. Ludvík (Káňa, Beránek)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Novák) – Krejčí, Čermák, Benák, Vašíček (C), Grauer, Kliment, Kerber, Eklund – J. Košťál, Voříšek (A), Kopic – Dušek, Valášek, Vacík – Holenda, D. Košťál, Oščádal – Petržilka
    Trenér: Aleš Kraučuk

    HK Opava: Piták (Sotlar) – Pachula, Vojtovič, Thiel, Štěpánek, Ludvík, Šindelář (C), Věntus – Stuchlík, Horný, Beránek, Káňa (A), Vojkůvka, Štindl, Vašenka, Malina (A), Krupa, Danielčák, Buršík, Kadula
    Trenér: Aleš Tomášek

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Tomáš Kučera, Patrik Augusta

    Diváci: 336
    ocianews.com